Ez nem letöltés, és nem is angol, de a teljes meccs.BBeno írta:bocs hogy ide írom de nem szoktam letölteni általában Real meccseket de a tegnapi meccset hol lehet letölteni? lehetőleg angol kommentárral

http://www.youtube.com/watch?v=cnR6PHwthkc
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 23., péntek 10:09
Ez nem letöltés, és nem is angol, de a teljes meccs.BBeno írta:bocs hogy ide írom de nem szoktam letölteni általában Real meccseket de a tegnapi meccset hol lehet letölteni? lehetőleg angol kommentárral
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 23., péntek 10:05
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 23., péntek 10:03
Mourinho!ráadásul a Chelsea az utolsó pillanatban bekavart a Tottenham-nak Willian-al kapcsolatban, lehet bukni fogják
Hát az AS 90 millás vételárat ír és a Punto Pelota is, csak az írja ugyebár az 5-6 millás fizut 6 évre. A Marca viszont még ragaszkodik a 98,7 millás vételárhoz + 10 millás fizut ír...
----------------------------------------------------------------------------
Van még egy pár lap ezeken kívül.
Ez szerintem valahol várható volt; Levy a kezdetektől fogva az egy összegű kifizetésért verte az asztalt, bár nem tudjuk a végösszeget, lehet ez volt az ára annak, hogy világrekord alatt tartsuk a transzfert (Cristiano is nyugodtan alhatAmi nem annyira tetszik, azon kívül, hogy 90 millió lesz, hogy egyben fizetjük ki, amihez hitelt veszünk fel. Ezt elvileg több részletben, hogy a kamatokat minimalizáljuk.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 23., péntek 10:03
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 23., péntek 9:50
miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2273293
jaj ezt hagyjuk máá!! Kell még ide pár pénzzabáló... Kakát se tudjuk lerázni...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 9:42
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 23., péntek 9:36
Nem értem miért kell megvárnunk a Tottenham átigazolásait, nyílt titok, hogy kb mennyit kapnak Bale ért, ezzel tisztában van minden csapat és eszerint lövik már be az árakat,Az AS szerint napokig húzódhat még Bale bejelentése. Egészen addig, amíg a Tottenham le nem zárja az átigazolásait.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 23., péntek 9:33
akkor még van reményRealista24 írta:Az AS szerint napokig húzódhat még Bale bejelentése. Egészen addig, amíg a Tottenham le nem zárja az átigazolásait.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 23., péntek 9:31
Érdekes.Realista24 írta:Az AS szerint napokig húzódhat még Bale bejelentése. Egészen addig, amíg a Tottenham le nem zárja az átigazolásait.
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 23., péntek 9:30
HozzászólásSzerző: grofs » 2013. augusztus 23., péntek 9:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 9:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 8:55
Pedig de.Most bízom benne, hogy nincs igazad
Amúgy továbbra is szó van Coentraóról, de továbbra is külön bizniszben. Gondolom le akarják cigánykodni az árát.Kakának 2015. június 30-ig szól a szerződése a Real Madriddal
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 23., péntek 8:54
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 23., péntek 8:53
Modric feljebb lenne tolva, rém egyszerű. Van rajta kívül még 4 játékos a két hátsó középpályás posztjára.Géci írta:Özilt meg, ha eladod akkor Isco cseréje ki lesz!?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 23., péntek 8:52
Nekem úgy rémlik, hogy jövő nyáron jár le.....Realista24 írta:Még két év van vissza a szerződéséből, nem?
HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. augusztus 23., péntek 8:50
Erre nem is gondoltam,h vki ennyit tud fejlodni ket ev alatt es semmi jel nem mutatott arra,h mara Bale lesz a vilag legdragabb jatekosanmate írta:Gondolom, mert azóta annyit fejlődött.
Jó, jöjjön, most már kezdek belenyugodni. Így viszont el kell takarítani Kakát + Jesét, utóbbit persze kölcsönbe. Vagy ha igaz a MU-es hír, akkor Özil-Kaká pakk ennyiért mehet tőlem oda, nem fogok kiakadni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 8:48
Én látok esélyt a mai bejelentésre, tippem rá 70%. De ez semmit nem jelent.Te mennyire tartod valószínűnek a mai hivatalos bejelentést?
Gondolom,ha ma bejelentik,akkor még a keretbe se kerül hétvégén,bár megnézném már a padról beszállva.
Még két év van vissza a szerződéséből, nem?Kakát a kutya nem veszi meg... Jövőre elhúz ingyen addig meg nyomja a padot
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 23., péntek 8:47
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 23., péntek 8:46
Kakát a kutya nem veszi meg... Jövőre elhúz ingyen addig meg nyomja a padot. Jesét meg simán jó csatárnak...inkább Moratát adnám oda valakinek. Özilt meg, ha eladod akkor Isco cseréje ki lesz!?nmate írta: Így viszont el kell takarítani Kakát + Jesét, utóbbit persze kölcsönbe. Vagy ha igaz a MU-es hír, akkor Özil-Kaká pakk ennyiért mehet tőlem oda, nem fogok kiakadni.
Tudom!Realista24 írta:Van még egy pár lap ezeken kívül.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem