HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. április 21., péntek 8:10
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 21., péntek 8:03
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. április 21., péntek 7:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 7:17
Parancsolsz?Koplárovics írta:
Elképesztő ferdítések mennek ezen a fórumon. A műsort én is láttam, Várhidi pedig a következőket mondta, még mielőtt a Sport tv-t is 444 színvonalú álhírterjesztőnek minősítitek, mint amit néhányan az idézett másfél sornyi utánajárás után már néhányan el is kezdtetek moderátorostul. Szó szerint hazugságot írt tibi18, minősíthetetlen...
Várhidi azt mondta, hogy a Kassai nem láthatta, mert a mezőnyben volt. A partjelző sem láthatta, mert a védőkkel helyezkedett egyvonalban, ami teljesen jó helyezkedés, viszont Marcelo villámsebességgel került a védelem mögé és egyből passzolt CR-nek, és ezt a tempót nem vehette fel a partjelző, erre a megoldásra nem is számíthatott, nem okolható. Egyébként is centimétereken múlt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 21., péntek 7:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 21., péntek 3:30
Most nézem.Koplárovics írta:
Elképesztő ferdítések mennek ezen a fórumon. A műsort én is láttam, Várhidi pedig a következőket mondta, még mielőtt a Sport tv-t is 444 színvonalú álhírterjesztőnek minősítitek, mint amit néhányan az idézett másfél sornyi utánajárás után már néhányan el is kezdtetek moderátorostul. Szó szerint hazugságot írt tibi18, minősíthetetlen...
Várhidi azt mondta, hogy a Kassai nem láthatta, mert a mezőnyben volt. A partjelző sem láthatta, mert a védőkkel helyezkedett egyvonalban, ami teljesen jó helyezkedés, viszont Marcelo villámsebességgel került a védelem mögé és egyből passzolt CR-nek, és ezt a tempót nem vehette fel a partjelző, erre a megoldásra nem is számíthatott, nem okolható. Egyébként is centimétereken múlt.
HozzászólásSzerző: Koplárovics » 2017. április 21., péntek 1:19
Elképesztő ferdítések mennek ezen a fórumon. A műsort én is láttam, Várhidi pedig a következőket mondta, még mielőtt a Sport tv-t is 444 színvonalú álhírterjesztőnek minősítitek, mint amit néhányan az idézett másfél sornyi utánajárás után már néhányan el is kezdtetek moderátorostul. Szó szerint hazugságot írt tibi18, minősíthetetlen...tibi18 írta:Remy írta: Várhidi megmagyarázta, hogy lehetett látni, hogy Ronaldo, Marcelo passzanal lesen van, hiszen előtte 15 méteres lesen volt stb. stb.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 20., csütörtök 21:51
És akkor csodálkozom amikor egy barcás marketingessel nem bírok zöld ágra vergődni, mert kérdezi tőlem: A kiállításik ki áll továbbjutásra? Mondom a Real. Azt mondja akkor nincs miről beszélni... mondom Mi a va??tibi18 írta:Az egész meccsen a Bayern dominált, a Real sehol nem volt, csak a kiállítás után!Remy írta:A kiállításig a Bayern állt továbbjutásra, MIVAN?
Várhidi megmagyarázta, hogy lehetett látni, hogy Ronaldo, Marcelo passzanal lesen van, hiszen előtte 15 méteres lesen volt stb. stb.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. április 20., csütörtök 19:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 19:30
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. április 20., csütörtök 19:28
András93 írta:Akkor a legnagyobb bírói hiba az volt, hogy a 90. perc után 2x15 hosszabbítás következett.Remy írta:A kiállításig a Bayern állt továbbjutásra, MIVAN?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 20., csütörtök 19:19
HozzászólásSzerző: András93 » 2017. április 20., csütörtök 19:15
Akkor a legnagyobb bírói hiba az volt, hogy a 90. perc után 2x15 hosszabbítás következett.Remy írta:A kiállításig a Bayern állt továbbjutásra, MIVAN?
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. április 20., csütörtök 19:14
Az egész meccsen a Bayern dominált, a Real sehol nem volt, csak a kiállítás után!Remy írta:A kiállításig a Bayern állt továbbjutásra, MIVAN?
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 20., csütörtök 19:09
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. április 20., csütörtök 19:03
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. április 19., szerda 20:24
Ez igaz, nem feltétlen mérvadóak a számok. Viszont az, hogy a Bayern 210 perc alatt képtelen volt akciógólt lőni az nagyon ciki. Úgy hogy a Realnak is volt már erősebb védelme. És az is tényként lehet mondani, hogy a Neuer sok-sok ziccert hárított, míg Navas gyakorlatilag semmit nem védett a két meccs alatt. Kassai vagy inkább a partjelzők gyengék voltak, de szerintem a Real volt a jobb a párharcban, ha Kassai normálisan fúj, akkor is a Realnak állt volna a zászló.A hsz-em második felében azt fejtegettem, hogy a kaput elkerülő lövés sok esetben nagyobb helyzet, mint a kaput eltaláló. Thigago blokkolt lövése például nem számított kaput eltalálónak, pedig ha nincs a blokk, akkor gól, a lepattanót pedig Robben vágta mellé, szintén óriási helyzetben. Na, ez 0 kaput eltaláló lövés. Az 54. percben Vidal óriási helyzetben emelt a kapu fölé. Lewandowski téves leshelyzete szintén komoly lehetőség (lett volna). A 11-2 szépen mutat, de a 11-ből 6 a kiállítás után jött. Az összes lövés 18-18 volt a kiállítás pillanatában, szerintem ennél kiegyenlítettebb nem nagyon lehet idegenben a Real ellen.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 19., szerda 20:16
De kár.H.E.H.E. írta:
többet most nem tudok mondnani.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 19:45
Hehe még mindig részeg...H.E.H.E. írta:KI NEM UGRÁL NEM REALISTA
HEJ
HEJ
KI NEM UGRÁL BEKAPHATJA
HEJ
HEJ
leszarom hogy tele van a sajtó meg a faszbuk meg az összes csapat drukkere hogy igazságtalanul jutottunk tovább.
egyrészt grat viktornak, így kell meccset vezetni, hogy mi jöjjünk ki győztesen,
másrészt leszarom, zsinórban fasztudjahanyadjára vagyunk elődöntőben, és basszamegakutya, megnyerjük.
ezt is, meg azt a malac bajnokságot is.
többet most nem tudok mondnani.
HozzászólásSzerző: misafeco » 2017. április 19., szerda 19:42
Kár, hogy nem erről beszéltem. Az, hogy a Bayernnek megvolt az esélye a továbbjutásra, az független a kaput eltaláló lövések számától. Ők éltek a lehetőségekkel, a Real meg általában nem. A foci nem pontozásos sportág, ha öngóllal nyersz, akkor azzal, senkinek nem lehet egy szava sem.Red Byron írta:Nem értek egyet. A Bayernnek két, azaz KÉT kapuramenő lövése volt. És ebben benne volt a 11-es is. Akkor mégis hogy juthattak volna tovább? Ha még lő pár öngólt a Real? A két meccs alatt, amennyi tutti ziccert kihagyott a Real 6-7 gól is volt a két csapat között.misafeco írta: A tavalyi Atletico elleni visszavágónkon meg 11-4, (33-7 a kapuralövés), mégis kiestünk a francba.
Amúgy nem nagyon szeretem ezt a kaput eltaláló lövés statisztikát, mert egy könnyed csemege a kapusnak ugyanannyit nyom, mint egy védhetetlen ziccer. A Bayernnek megvoltak a lehetőségei, még több is, mint amennyire a Bernabeuban számítani lehetett. Kiharcoltuk a hosszabbítást is, ez is több, mint amire számítani lehetett. 1-2-nél felcsillant a remény, aztán Vidal kiállíttatta magát, és az egész meccses meló ment a kukába.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem