Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
rolandantal

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 20., csütörtök 20:15

Caraway írta:Srácok, tudnátok ajánlani valami pörgős, cliffhangerrel teli sorozatot, ami max 5 évad ? Barátnőmmel szeretnénk elkezdeni egyet(nem muszáj a legminőségibbnek lennie :mrgreen: ), a téma nagyjából mindegy.

Amiket ő látott eddig: Sherlock, Band of Brothers, GoT, Wayward Pines, The100

Amiket én: Sherlock, GoT, Breaking Bad, Fargo, HoC, Banshee, Vikings, Stranger things, Narcos, The100

A Lost-on gondolkozok, nem tudom ez megfelelne-e ezeknek a feltételeknek. :hmmm:
Westworld, de még csak egy évad van meg belőle.. a folytatás 2018-ra várható, viszont zseniális.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 20., csütörtök 19:12

Vagy a Heroes. Nem olyan minőségi, de nekem pl nagyon tetszett.
Az első évad nagyon jó volt, aztán az írósztrájk miatt a második évaddal elindult a lejtőn.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. április 20., csütörtök 18:50

Caraway írta:Srácok, tudnátok ajánlani valami pörgős, cliffhangerrel teli sorozatot, ami max 5 évad ? Barátnőmmel szeretnénk elkezdeni egyet(nem muszáj a legminőségibbnek lennie :mrgreen: ), a téma nagyjából mindegy.

Amiket én: Sherlock, GoT, Breaking Bad, Fargo, HoC, Banshee, Vikings, Stranger things, Narcos, The100

A Lost-on gondolkozok, nem tudom ez megfelelne-e ezeknek a feltételeknek. :hmmm:
Dexter :)

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2017. április 20., csütörtök 18:47

LOST!!!
Szerintem tipikus barátnős sorozat.
Vagy a Heroes. Nem olyan minőségi, de nekem pl nagyon tetszett.

Egyébként meg a Sons of Anarchy-t nem szabad kihagyni.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 20., csütörtök 18:42

Lost, A folyó, A rejtély, Sötét angyal, Légió.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2017. április 20., csütörtök 18:34

Srácok, tudnátok ajánlani valami pörgős, cliffhangerrel teli sorozatot, ami max 5 évad ? Barátnőmmel szeretnénk elkezdeni egyet(nem muszáj a legminőségibbnek lennie :mrgreen: ), a téma nagyjából mindegy.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2017. április 20., csütörtök 12:31

Valaki látta már az új Fargot? Hozza a feelinget vagy még semmi extra? :D
.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Rasta » 2017. április 20., csütörtök 12:00

rolandantal írta:
soadroli írta:Leftovers még mindig az egyik legjobb sorozat. elstartolt a 3. évad, ami egyben az utolsó is. nézi valaki?
Valóban nagyon jó a sorozat, vagy csak számodra a legjobb? Esetleg más tapasztalat? Mert lehet elkezdeném, megérné?
Az a fajta sorozat, amit vagy nagyon imádni fogsz, vagy gyűlölni. Elsőnek csak annyit mondanék, hogy nem biztos, hogy olyan sorozat lesz, mint amit az alapsztori alapján valószínűsít az ember. Ha ezen túl tud lépni, az már jó jel.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. április 20., csütörtök 11:07

rolandantal írta:
soadroli írta:Leftovers még mindig az egyik legjobb sorozat. elstartolt a 3. évad, ami egyben az utolsó is. nézi valaki?
Valóban nagyon jó a sorozat, vagy csak számodra a legjobb? Esetleg más tapasztalat? Mert lehet elkezdeném, megérné?
Kezd el nyugodtan, ha elkap a feelingje imádni fogod.

rolandantal

HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 20., csütörtök 10:36

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2017. április 20., csütörtök 9:39

Én hajnalban néztem meg a szezonnyitót. Nem tudom miért, de van valami abban a sorozatban amitől odaszegez a monitor elé, és rendszeresen lerakom tőle a hajamat. Zseniális, egyértelműen 10/10 még mindig :)

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. április 19., szerda 19:32

primrose írta:Prison Break 5. évad 3. rész:

Az évad legjobb része, végigizgultam minden másodpercét, de továbbra is kapkodom a fejem, Kaniel Outis, Ramal, Michael Scofield… nem értem az egészet, csak egy alap elképzelésem van, de hogy ebből hogyan hoznak ki, egy értelmesebb végeredményt, az teljesen homály, de nincs is ezzel baj, ettől Prison Break a Prison Break. Most már Sara szála is izgalmas, de az évadot továbbra is Michael (Wentworth Miller) viszi, 100-on pörög ismét a karakter. Kicsit attól félek, hogy kevés lesz a 9 rész, hiszen lassan féltávnál vagyunk, de még nem történt meg a szökés, és Michael nem mesélte el az egész 7 évet. Most már 3 rész után elmondható, hogy az új karakterek is nagyon jól működnek, Whip, Sheeba és Sid is zseniális.

Közben megérkezett a kövi rész promoja, ha minden jól megy a következő részben már együtt lesz Michael és Lincoln.
Spoiler gombot azért használhattál volna. Mondjuk nekem mindegy, mert én már láttam. :D

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2017. április 19., szerda 17:38

Prison Break 5. évad 3. rész:

Az évad legjobb része, végigizgultam minden másodpercét, de továbbra is kapkodom a fejem, Kaniel Outis, Ramal, Michael Scofield… nem értem az egészet, csak egy alap elképzelésem van, de hogy ebből hogyan hoznak ki, egy értelmesebb végeredményt, az teljesen homály, de nincs is ezzel baj, ettől Prison Break a Prison Break. Most már Sara szála is izgalmas, de az évadot továbbra is Michael (Wentworth Miller) viszi, 100-on pörög ismét a karakter. Kicsit attól félek, hogy kevés lesz a 9 rész, hiszen lassan féltávnál vagyunk, de még nem történt meg a szökés, és Michael nem mesélte el az egész 7 évet. Most már 3 rész után elmondható, hogy az új karakterek is nagyon jól működnek, Whip, Sheeba és Sid is zseniális.

Közben megérkezett a kövi rész promoja, ha minden jól megy a következő részben már együtt lesz Michael és Lincoln.
But he is a good boy...

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2017. április 19., szerda 17:36

hamesz írta:Ez mi Prison Break rész volt... Kis időbe telt, de megérkezett... mekkora adrenalin bomba volt... :ozil: :ozil:
Nekem az arab néni tetszik :D
Még a harmadik részt nem láttam, szinkronosan nyomom.
"And my heart will leave you never."

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2017. április 19., szerda 17:28

Én. Zseniális.
Ez mi Prison Break rész volt... Kis időbe telt, de megérkezett... mekkora adrenalin bomba volt... :ozil: :ozil:
Az évad legjobb része. Elképesztően jó volt. A Prison Break megérkezett.
But he is a good boy...

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. április 19., szerda 17:03

Ez mi Prison Break rész volt... Kis időbe telt, de megérkezett... mekkora adrenalin bomba volt... :ozil: :ozil:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. április 18., kedd 0:06

Leftovers még mindig az egyik legjobb sorozat. elstartolt a 3. évad, ami egyben az utolsó is. nézi valaki?
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 16., vasárnap 21:41

ziro4vr írta:7. évadra egy jó orbán-putyin-soros-ceu. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Petert bánom azért, sokkal jobban mint anno brodyt. Pláne hogy előbbinek nem volt idegesítő gyökér családja. :lol:
Brodynak örültem, nem hogy kevésbé bántam :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 16., vasárnap 21:39

7. évadra egy jó orbán-putyin-soros-ceu. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Petert bánom azért, sokkal jobban mint anno brodyt. Pláne hogy előbbinek nem volt idegesítő gyökér családja. :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 16., vasárnap 21:29

ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az elnökasszony feje a végén...na ott robbantottam volna egyet a képébe. :lol:

Még két évad be van rendelve úgy tudom. Nekem a 4. évad a kedvenc, annak a második része valami brutális.
Az jóság és egyben bátor dolog is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elnökasszony ja, badass akar lenni, közben meg odacsokizott a hátsó ülés alá :mrgreen: Sok van ebben a sorozatban, kb kimeríthetetlen a téma, főleg, ha aktuálpolitikából is nyúlnak mint korábban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: