Cé nem fog elmenni, induljunk ki ebből. Amit felvázoltál, szerintem ideális. Benzema belép a nyugdíjas klubba, korban is, nem csak teljesítményben, nála jobbat padra nem találunk szerintem. Plusz ő még el is üldögél, válogatott úgysem lesz már. MBappé jöhet, be lehet építeni, amíg Zidane még húzza, egyszerűbb lenne, mint két év múlva.Jövőre a BBC-t meg kell bontani. Ez 100%. A kérdés, hogy mi legyen. Cé már nem jó szélen. 32 éves, ez érthető, de a kaput érzi. Vagy meg kell tőle válni, vagy középre kell tenni őt. Ezáltal Benzema lesz a hunyó neki, pad vagy viszlát. Őket úgy ahogy vannak egy az egyben nem nagyon lehet pótolni. Én átállnék más felállással. Cé elől, mögött mondjuk Mbappe. Aztán mögöttük egy 4-es kp.
Baleből pénzt kell csinálni, kérdés, hogy ki fizetne érte...és nem azért adnám el őt és nem Karimot, mert utóbbi a kedvencem, hanem azért, amit feljebb írtam, plusz Bale-ből szép summa jöhetne, a franciából meg apró.
James, Bale el, Mbappe és az Atmás védő in, plusz De Gea és erősödtünk a kritikus helyeken.