És Kassai jobban befolyásolta a meccset, mint Atyekin.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 11:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 21., péntek 11:16
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. április 21., péntek 11:14
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 21., péntek 11:07
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 21., péntek 10:58
HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 21., péntek 10:46
Remélem azért te is érzed hogy ez a taps nem a 0-0-nak szólt, nem a meccset értékelték a szurkolóik hanem a Barca Bl-szezonját, benne volt abban a PSG elleni példátlan fordítás is, ami azért szurkolói szemmel elég heroikus volt. A Juve elleni két meccs már csak ajándék volt a szurkolóknak. Ráadásul nem kaptak ki a Camp Nouban, egy 0-0 egyáltalán nem botrányos, ha úgy esnek ki simán hogy odahaza kapják a 3 gombócot, akkor lófüttyöt kapnak a játékosok nem tapsot. Meg azért a katalán drukkerek sem egy bitesek annyira hogy egyik héten bálványozzanak, másikon meg háborogjanak, főleg hogy még tűzközelben vannak ebben a szezonban. A fentiek figyelembevételével szerintem a mieink is kapnának tapsot hasonló körülmények között, egyáltalán nincs okunk panaszra a madridi közönség esetében. Sőt, kifejezetten elégedett vagyok, sok emlékezetes megnyilvánulás volt, pl. Higu marasztalása amikor megnyertük a bajnokságot, ellenfelek megtapsolása, saját játékosok éltetése, mostanában pl. Isco esetében, vagy amikor CR nevét skandálják gól után. BL meccseken is rendben van a hangulat, együtt élnek a csapattal, pl. amikor Ramos vagy Marcelo jelzett feléjük, egy emberként ment a válaszreakció, most is volt erre példa.Szűk verésegeknél persze, tapsoltunk, de azért az, hogy pár szektor kicsit tapsolgat, vagy a stadion nagy része azután, hogy esélyük nem volt továbbjutni, nem mindegy. A bayernnél is tetszett ez, amikor 0-4 után is rendesen megtapsolták a csapatukat.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 21., péntek 10:34
Ez tetszett, pacsi.Ronaldo09 írta:Nekem meg az a véleményem erről a tapsikolásról,hogy had csinálják csak katalóniában a jófiúk csapatának jófiú szurkolói.Persze ha kihajtják a belüket a pályán és úgy szenvedünk vereséget,nyílván jár a taps,de alapvetően a vereséget tappsal jutalmazni távol áll tőlem.Rómában sem tapsolták meg a veszteseket,se Spártában csak a legritkàbb esetben.Ez pedig egy oda-visszavágós párharc volt és az első meccsen megint 0ák voltak,ha katalán lennék,biztos nem tapsikolnék a lélektelen játékhoz amit kis túlzással már minden màsodik meccsen lehoznak.Nekem külön tetszik,hogy ennyire szigorú a stadion,és bár néha túlzásba esnek,de számomra ez az igényesség és kegyetlenség minőséget jelez.Jelzi azt,hogy itt tényleg csak a legjobbaknak van helyük és nem számít ki vagy,mit tettél eddig,ha elgyegültél,nincs helyed tovább az oroszlànok között.Szerintem ettől válik a Bernabeu szeretete igazán értékessé,hogy ennyire mulandó.Mint ahogy a szerelem,amely csapodár és illékony,sokkal értékesebb annál amit tudsz hogy mindig a tiéd marad.De persze ez beállítottság kérdése is.
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. április 21., péntek 10:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 9:54
CS0ki írta:Leszarom a zászlójukat.Persze nem színház módjára, mert itt a lényeg a katalán zászlókon volt újra, nem azon, hogy megtapsolják a nulla teljesítményük ellenére őket. Remélem azért legalább te nem veszed be ezt a hülyeséget.
Szűk verésegeknél persze, tapsoltunk, de azért az, hogy pár szektor kicsit tapsolgat, vagy a stadion nagy része azután, hogy esélyük nem volt továbbjutni, nem mindegy. A bayernnél is tetszett ez, amikor 0-4 után is rendesen megtapsolták a csapatukat.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 21., péntek 9:49
Leszarom a zászlójukat.Persze nem színház módjára, mert itt a lényeg a katalán zászlókon volt újra, nem azon, hogy megtapsolják a nulla teljesítményük ellenére őket. Remélem azért legalább te nem veszed be ezt a hülyeséget.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 9:17
CS0ki írta:Realista24 írta:
Volt mar ra példa.
Sima vereség, kiesés után? Mikor?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 9:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 20., csütörtök 18:55
Erre nem latok sok eselyt.. Persze csak azert, mert Zidane-nak a 60. percben kene cserelnie.rashidm írta:Aztán végigkocogja a maradék 30 percet.csabi* írta: ja, frissen belevezeti az első emberbe
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. április 20., csütörtök 17:39
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 20., csütörtök 17:28
Realista24 írta:
Volt mar ra példa.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 17:18
Volt mar ra példa.CS0ki írta:Csodálkoznék...Szerintem beállunk kontrákra, és amíg döntetlen, a védekezésre helyezzük a hangsúlyt. Nekem is jobban tetszene, ha inkább rátámadnánk a barcára, de nem tartom esélyesnek.De nagy kérdés, hogy Zidane tényleg úgy lesz-e a dologgal, hogy jó az X, vagy győzni szeretne és szépen meg is csapjuk őket.
Amúgy most Pique megint pofázott, amit nem neki kéne, de ebben speciel van valami. Meg is akartam említeni, hogy a barca szurkolók jó fejek voltak, sima kiesés ellenére rendesen megtapsolták a csapatot a végén. Ilyet nálunk valahogy nem tudok elképzelni...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 20., csütörtök 17:15
Csodálkoznék...Szerintem beállunk kontrákra, és amíg döntetlen, a védekezésre helyezzük a hangsúlyt. Nekem is jobban tetszene, ha inkább rátámadnánk a barcára, de nem tartom esélyesnek.De nagy kérdés, hogy Zidane tényleg úgy lesz-e a dologgal, hogy jó az X, vagy győzni szeretne és szépen meg is csapjuk őket.
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 20., csütörtök 15:26
Hát figyeljetek, végülis nekünk az lenne a legjobb forgatókönyv, de majd eldől vasárnap, hogy mi lesz.csabi* írta:ja, frissen belevezeti az első emberberolandantal írta: Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 20., csütörtök 14:56
Aztán végigkocogja a maradék 30 percet.csabi* írta:ja, frissen belevezeti az első emberberolandantal írta: Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 20., csütörtök 14:56
ja, frissen belevezeti az első emberberolandantal írta: Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem