na jó nem bánom csak akkor már bbc-t nyomokban se tartalmazzon a csapatRemy írta:Jó, Ő a másik, de majd rájössz.csabi* írta:én nem. dembele fiamert vagyok oda meg vissza![]()

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 20., csütörtök 13:07
na jó nem bánom csak akkor már bbc-t nyomokban se tartalmazzon a csapatRemy írta:Jó, Ő a másik, de majd rájössz.csabi* írta:én nem. dembele fiamert vagyok oda meg vissza![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 20., csütörtök 12:39
Jó, Ő a másik, de majd rájössz.csabi* írta:én nem. dembele fiamert vagyok oda meg visszaRemy írta:Bappét mindenki imádja itt.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 20., csütörtök 12:34
én nem. dembele fiamert vagyok oda meg visszaRemy írta:Bappét mindenki imádja itt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 20., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. április 20., csütörtök 12:05
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. április 20., csütörtök 11:19
Félreértettél, és igazad is lett.primrose írta:Kaptak már elég ajándékot a bíróktól. Remélem rúgott gól nélkül, kizúgnak a p*csába.kelemen.istvan írta:Tudom, gonosz vagyok, de remélem ma a barca kap egy jogtalanul megadott golt..
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 20., csütörtök 10:42
Mbappe, mint aki csak lesz realos.rashidm írta:
Mint 2003-ban...Csak most ott nincs Morientes, mint volt realos. Helyette van Mbappé.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. április 20., csütörtök 10:19
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 20., csütörtök 10:13
Mint 2003-ban...realistahuni írta:Én tartok tőle, hogy nem vennénk elég komolyan őket, aztán koppannánk.Nagy valoszinuseggel a Monaconak veget er a meneteles, igy ha nem mi bucsuztatjuk oket, akkor megteszi mas.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 20., csütörtök 10:12
Én tartok tőle, hogy nem vennénk elég komolyan őket, aztán koppannánk.Nagy valoszinuseggel a Monaconak veget er a meneteles, igy ha nem mi bucsuztatjuk oket, akkor megteszi mas.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 20., csütörtök 10:11
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. április 20., csütörtök 10:04
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 20., csütörtök 10:02
A gálakezdőnk nem lenne elég dinamikus ellenük, de szerintem Asensioékkal majd a fáradt védelmet meg tudnánk bontani. Pjanic és Dybala minőségi ember nekik támadásban aztán ennyi. Előbbit szerintem Kázmér megoldaná, Dybalat meg ha fejben ott vannak Ramosék akkor ők is megoldják.Ettől függetlenül sztem szívnánk ellenük. Úgyhogy inkább a döntőben, ahol egy meccs alatt sztem meglehetne ellenük talán.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 20., csütörtök 9:54
Most is, meg az odavágón is látszott, hogy Higu sehol sincs. Még én is gyorsabb vagyok nála. Khedria meg hát...realistahuni írta:Az komoly erősítés a Juvénak.Khedira nem lehet ott eltiltás miatt.![]()
Én amúgy Juvét nyomtam, egyrészt világéletemben utáltam őket, sokat szívtunk ellenük, úgyhogy jól esne bosszút állni, meg a Higu-Khedira kettőst helyretenni, mert már akkora hype van körülöttük, hogy engem idegesít, holott aki követte a madridi karrierjüket az tudja jól, hogy óriási fék mindkettő, attól, hogy ilyen gyenge olasz bajnokságban vitézkednek még nem tanultak meg focizni azért.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 20., csütörtök 9:50
Az komoly erősítés a Juvénak.Khedira nem lehet ott eltiltás miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 9:10
Péntek 12:00.Karim the king írta:Mikor lesz a sorsolás?
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. április 20., csütörtök 9:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 8:57
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 20., csütörtök 8:47
Biztos összejött neki a mix. Real továbbjutás és Barca kiesés.Realista24 írta:Neymar Oriasi volt. Belenyúlt a szemébe hogy jöjjön ki könny, nem sikerült ezért inkabb a fejére húzza a pólót...dzsi91 írta:Na jólvan ez a nap valami zseniális volt,iszonyat szórakoztató.
A juve nemet mondott a futballtörténelemre
-ennek ellenére tényleg mint ahogy írtátok ezek szinte elvárták,hogy majd kapják a tiziket meg a segítséget.Ezekre én már szavakat nem találok,elhiszem hogy vannak normálisak odaát,sőt tudok is párat nevén nevezni de nem hiszem el,hogy nem fordul ki a bele attól amit a játékosok es a klub jelenleg képvisel...
Apropó, hamár piké felhozta,beszéljünk az értékekről.Fekszik egy juvés,nem rúgják ki a közönség tapsol.Ezzel nem lenne baj,ha a szép időkben 5-0nál messi nem pacsizna kapusokkal 11es gól után meg nyomatnák az ál fair play szarságokat... ha minden szép megy a kép mutatás,de ha gebasz van az anyjukat is megtosznák...Az ilyentől hánynom kell,a sok hulye meg nem is látja...
-amikor a nagy barszelonanak háromnullás hátrányban az az adu ásza,hogy pikét felküldik támadni valami ócska kinai Ramos hamisítványként na az mindennek a végeGG
-és ez a neymar sírás a végénlehet üldözési mániás vagyok,próbálkozott szerencsétlen,de ez a műdráma tuti a tinilapoknak szólt,mintha a 90ik percben bukott volna vb döntőt.
Szép munka volt igazán szórakoztató előadás,mint csöves aki egyszer kap egy százast aztán másnap megy utánad az ezresért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 8:27
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem