Keci-amikor a nagy barszelonanak háromnullás hátrányban az az adu ásza,hogy pikét felküldik támadni valami ócska kinai Ramos hamisítványként na az mindennek a végeGG

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 20., csütörtök 8:10
Keci-amikor a nagy barszelonanak háromnullás hátrányban az az adu ásza,hogy pikét felküldik támadni valami ócska kinai Ramos hamisítványként na az mindennek a végeGG
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 7:54
Én úgy tudom, hogy mindig ezt csinálják. Talán a múltban kaptak is büntetést érte. Mellé még nyomatják a katalán zászlókat.ericco írta:Valaki tudja, hogy a Barca szurkolói miért fütyülték végig a bl himnuszt? Mondjátok, hogy nem a Real és Kassai miatt. Az már akkora nagy pondróság lenne, hogy el sem akarom inkább hinni.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 20., csütörtök 7:46
Miert mit nem fujt be nekik a spori amit kellett volna?Kerlon írta:Na mára az index hozza a jó formát, pedig tegnap korrektül összefoglalták a meccsünket.
Bezzeg a Barcánál:erről is süt le, hogy pár idióta alanyi jognak érzi, hogy a Barcának játszania kell.Kuijpers bíró játékvezetésén az látszott, hogy:
-két spanyol már elődöntős
-az egyiket a bíró (Kassai) szarvashibái segítették
-Kuijpers szerdáig négy meccset fújt a Juvénak, mindet elvesztették
-a Barca 6-1-e bírói hátszéllel jött össze
Szánalom, meg az is amiről dzsi regélt.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 20., csütörtök 7:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 20., csütörtök 7:24
erről is süt le, hogy pár idióta alanyi jognak érzi, hogy a Barcának játszania kell.Kuijpers bíró játékvezetésén az látszott, hogy:
-két spanyol már elődöntős
-az egyiket a bíró (Kassai) szarvashibái segítették
-Kuijpers szerdáig négy meccset fújt a Juvénak, mindet elvesztették
-a Barca 6-1-e bírói hátszéllel jött össze
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. április 20., csütörtök 7:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 6:06
Neymar Oriasi volt. Belenyúlt a szemébe hogy jöjjön ki könny, nem sikerült ezért inkabb a fejére húzza a pólót...dzsi91 írta:Na jólvan ez a nap valami zseniális volt,iszonyat szórakoztató.
A juve nemet mondott a futballtörténelemre
-ennek ellenére tényleg mint ahogy írtátok ezek szinte elvárták,hogy majd kapják a tiziket meg a segítséget.Ezekre én már szavakat nem találok,elhiszem hogy vannak normálisak odaát,sőt tudok is párat nevén nevezni de nem hiszem el,hogy nem fordul ki a bele attól amit a játékosok es a klub jelenleg képvisel...
Apropó, hamár piké felhozta,beszéljünk az értékekről.Fekszik egy juvés,nem rúgják ki a közönség tapsol.Ezzel nem lenne baj,ha a szép időkben 5-0nál messi nem pacsizna kapusokkal 11es gól után meg nyomatnák az ál fair play szarságokat... ha minden szép megy a kép mutatás,de ha gebasz van az anyjukat is megtosznák...Az ilyentől hánynom kell,a sok hulye meg nem is látja...
-amikor a nagy barszelonanak háromnullás hátrányban az az adu ásza,hogy pikét felküldik támadni valami ócska kinai Ramos hamisítványként na az mindennek a végeGG
-és ez a neymar sírás a végénlehet üldözési mániás vagyok,próbálkozott szerencsétlen,de ez a műdráma tuti a tinilapoknak szólt,mintha a 90ik percben bukott volna vb döntőt.
Szép munka volt igazán szórakoztató előadás,mint csöves aki egyszer kap egy százast aztán másnap megy utánad az ezresért.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 20., csütörtök 4:42
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 20., csütörtök 0:36
Gondoltam valakit erdekelhet, mi a helyzet a gollovolistanNavamiro írta:Ki nem sz*rja le CR-t...El Unico írta:Na, CR 4 golra van az ellovas Messitol, aki tobb golt mar nem szerezhet (11). CR elott van meg Lewa es Cavani (8-8), CR-nek 7 golja van, ahogyan Aubanak is. Tehat, az elenallok kozul egyedul CR van meg versenyben, mogotte Falcao, Mbappe, Griezmann 5 gollal, illetve Dybala 4 gollal.
Hajra öcsi, egyik meccsen dupla, a tobbin eleg egy-egy, es utolerted az argentint.A győzelem a lényeg, nem az, h vki Bl gólkirály..
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. április 20., csütörtök 0:28
szerintem ő sem azt írta, hogy nem fontos a BL győzelem.Navamiro írta:Ki nem sz*rja le CR-t...El Unico írta:Na, CR 4 golra van az ellovas Messitol, aki tobb golt mar nem szerezhet (11). CR elott van meg Lewa es Cavani (8-8), CR-nek 7 golja van, ahogyan Aubanak is. Tehat, az elenallok kozul egyedul CR van meg versenyben, mogotte Falcao, Mbappe, Griezmann 5 gollal, illetve Dybala 4 gollal.
Hajra öcsi, egyik meccsen dupla, a tobbin eleg egy-egy, es utolerted az argentint.A győzelem a lényeg, nem az, h vki Bl gólkirály..
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 20., csütörtök 0:25
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 19., szerda 23:46
Ki nem sz*rja le CR-t...El Unico írta:Na, CR 4 golra van az ellovas Messitol, aki tobb golt mar nem szerezhet (11). CR elott van meg Lewa es Cavani (8-8), CR-nek 7 golja van, ahogyan Aubanak is. Tehat, az elenallok kozul egyedul CR van meg versenyben, mogotte Falcao, Mbappe, Griezmann 5 gollal, illetve Dybala 4 gollal.
Hajra öcsi, egyik meccsen dupla, a tobbin eleg egy-egy, es utolerted az argentint.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 23:38
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. április 19., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 23:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 19., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 23:08
90 millió eurót ér az a felesleg szóval csak óvatosan...numberone1 írta:Megneztem egy hosszabb osszefoglalot a Barsza-Juve meccsebol, Higu mozgasan lehidaltam. Hat nem kis felesleg van meg mindig rajta. Iszonyu lassu es merev mozgasa van.
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. április 19., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 19., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 19., szerda 23:01
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem