Addig oruljon, mig csak R24 jon es nem ziro egy kaukazusi kefirrel a kezeben.Steve írta:Amúgy ez ilyen beavatás. A következő státusz az amikor lehajolsz a szappanért és jön R24.![]()

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 19., szerda 22:02
Addig oruljon, mig csak R24 jon es nem ziro egy kaukazusi kefirrel a kezeben.Steve írta:Amúgy ez ilyen beavatás. A következő státusz az amikor lehajolsz a szappanért és jön R24.![]()
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 19., szerda 22:00
Értettem én, nyugi, csak tisztázni szerettem volna, hogy nem csak humor, hanem kölcsönös tisztelet nélkül is szart se ért az egész.Realista24 írta:Engedd el magad, humor nélkül szart se ér semmi.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. április 19., szerda 21:59
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 19., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 19., szerda 21:56
Akkor legyen humorerzeked is, mert az kelleni fog ebbe a kozossegbe.rolandantal írta:Szerinted miért követem már több mint egy éve ezt a fórumot? A jó imidzseteket muszáj lerontani? Azért jöttem ide mert jó a közösség, s nem azért mert vergődni van kedvem.BlancoMark írta:Majdnem sikerult beepulnie kozenk.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. április 19., szerda 21:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 21:55
Engedd el magad, humor nélkül szart se ér semmi.rolandantal írta:Szerinted miért követem már több mint egy éve ezt a fórumot? A jó imidzseteket muszáj lerontani? Azért jöttem ide mert jó a közösség, s nem azért mert vergődni van kedvem.BlancoMark írta:Majdnem sikerult beepulnie kozenk.
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 19., szerda 21:53
Szerinted miért követem már több mint egy éve ezt a fórumot? A jó imidzseteket muszáj lerontani? Azért jöttem ide mert jó a közösség, s nem azért mert vergődni van kedvem.BlancoMark írta:Majdnem sikerult beepulnie kozenk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 21:52
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 19., szerda 21:51
Számodra összeférhetetlen a kettő? Mert számomra nem, sőt egyáltalán nem is tartom nevetségesnek.Realista24 írta:Írod ezt Iscos Realos avatarral Barcáskénts közben megfeledkeznek arról, hogy kinek is drukkolnak valójában.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 19., szerda 21:50
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 21:49
Epic fail...Realista24 írta:Írod ezt Iscos Realos avatarral Barcáskénts közben megfeledkeznek arról, hogy kinek is drukkolnak valójában.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 21:48
Írod ezt Iscos Realos avatarral Barcáskénts közben megfeledkeznek arról, hogy kinek is drukkolnak valójában.
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 19., szerda 21:47
Jajj, csak ezt ne mondjátok, hogy már a közvetítőtársaságot is megvette a Barca, mert be is fosok.Navamiro írta:Nekem is feltunt..eleg erdekes.Ónó írta:Nem merik megmutatni Neymar esetétBezzeg a padlócirkáló kosarát 10x láthattuk. Szépen fűbe harapott szegény, remélem azért nem ütötte be annyira a fejét... csúnya volt az a monokli
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 19., szerda 21:44
Nekem is feltunt..eleg erdekes.Ónó írta:Nem merik megmutatni Neymar esetétBezzeg a padlócirkáló kosarát 10x láthattuk. Szépen fűbe harapott szegény, remélem azért nem ütötte be annyira a fejét... csúnya volt az a monokli
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. április 19., szerda 21:43
Hazaiban pedig mindhárom jó volt. Mandzukic és Higuain is nagyon sokat robotoltak és hasznosak voltak.kapor_89 írta:[
Ugye? Zseniális a paliSzervezettek meg minden, de azért egy Mandzukic Higuain Cuadrado hármas hát hogy mondjam, tényleg zseniális na
Ezzel a támadósorral szívatják a népet.. Valamit tudnak..
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 19., szerda 21:43
De most mi a bajuk a jatekvezetessel? Pjanic elmaradt sargajat leszamitva.Buitre írta:és egyes fórumokon most is bíróznak. A pofám leszakad... Zsák a foltját, ezek meg a csapatuk. Hát komolyan, annyira rühellem őket, hogy már nekem is kínos
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 19., szerda 21:39
HozzászólásSzerző: Buitre » 2017. április 19., szerda 21:38
HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. április 19., szerda 21:36
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem