Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ki hogy vélekedik? Szavazás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hiába megint a bayern elleni győzelem, meg a barca kiszopott, félek ettől az el classicotol mégis.
ahányszor megszívtuk már otthon is ellenük, nem tudom mire lehet számítani
ahányszor megszívtuk már otthon is ellenük, nem tudom mire lehet számítani
- rolandantal
Nem is tudom, hogy örülnék-e ha kezdene ellenünk a 90 milliós páciens vagy sem?El Unico írta:Pedig milyen jo lenne, ha meg o is elkapna a fonalat a veghajrara. Sajnos csak a Sanitasba vezeto utat ismeri. Van mar nevre szolo parkolokartyaja vagy ilyesmi?szerencsetlen, pedig volt idoszak, amikor o hozta nekunk a meccseket.
Ha elkapja a fonalat, akkor van mitől tartani, de erre kevés esélyt látok.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Pedig milyen jo lenne, ha meg o is elkapna a fonalat a veghajrara. Sajnos csak a Sanitasba vezeto utat ismeri. Van mar nevre szolo parkolokartyaja vagy ilyesmi?
szerencsetlen, pedig volt idoszak, amikor o hozta nekunk a meccseket.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
En is ezt a kezdot kuldenem fel, esetleg Isco helyett Asensio, akkor az hajazhat inkabb 4-3-3-ra es kicsit nagyobb lenne a sebesseg elol. Viszont szerintem Bale lesz ott a kezdoben, kerdes jol jarunk e vele, valoszinuleg nem.El Unico írta:Hetvegi kezdo, ha mindenki egeszseges lesz a jelenlegi helyzetben:
----------------Navas
Carvajal--Nacho--Ramos--Marcelo
--------Kroos--Casemiro--Modric
------------------Isco
---------Benzema-----Ronaldo
Meg kell oket verni!!!!
- RealVazquez
Ez a Barca ma nem igazan faradt el. Utazniuk sem kellett, szoval hiaba van +1 napunk az El Clasicoig, mi kokemeny 120 percet toltunk a Bayern ellen. Talan fizikailag egy picit jobb allapotban lesznek, de csak a merkozes elejen, a vege mindig a mienk. Mentalisan mi vagyunk jobb passzban, habar tudjuk, ez nem sokat szamit. Vasarnap a poklok poklat kell csinalni a Bernabeubol. Finom agressziv fogadtatas, egy ket putabarca, messi homosexual, csak hogy erezzek a torodest, aztan el kell donteni a bajnoksagot.
Hetvegi kezdo, ha mindenki egeszseges lesz a jelenlegi helyzetben:
----------------Navas
------------------Isco
Meg kell oket verni!!!!

Hetvegi kezdo, ha mindenki egeszseges lesz a jelenlegi helyzetben:
----------------Navas
------------------Isco
Meg kell oket verni!!!!

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
klasszikuson majd egy baszó góllalpalesz77 írta:Múltkor lesérült 3 hétre, még mindig tart. Viszont lassan visszatér már.kapor_89 írta:Mi van Turannal? Elvileg nem sérült, de még a padon sincsen, mi történt vele?

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Múltkor lesérült 3 hétre, még mindig tart. Viszont lassan visszatér már.kapor_89 írta:Mi van Turannal? Elvileg nem sérült, de még a padon sincsen, mi történt vele?
Ó... a Barca, el is felejtettem, hogy ma is drukkolni kell 
Bár egyébként nem vagyok biztos, hogy a Juve nekünk könnyebb falat lenne később mint a Barca...

Bár egyébként nem vagyok biztos, hogy a Juve nekünk könnyebb falat lenne később mint a Barca...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem retweetelte Piquet.kapor_89 írta:Mi van Turannal? Elvileg nem sérült, de még a padon sincsen, mi történt vele?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Mi van Turannal? Elvileg nem sérült, de még a padon sincsen, mi történt vele?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ramos "I think Pique needs to rewind & see what happened in that PSG game."Pipita írta:Csak mutatta hogy még jön egy.Pike reakciója twitteren Ronaldo második gólja után: ...![]()
Hétvégén kell majd elkussoltatni a senkiházit a szezon végéig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Csak mutatta hogy még jön egy.Pike reakciója twitteren Ronaldo második gólja után: ...

Hétvégén kell majd elkussoltatni a senkiházit a szezon végéig.

- RealVazquez
Istenem, orommamor. Amikor mar azt hiszem, a meccs okozza a legnagyobb oromot, mindig talalok nehany madarat a zinternet vilagaban, akik meg nagyobb oromot okoznak
egy darabig nem fogok aludni, egyreszt a meccs miatt, masreszt nem szeretnek kimaradni ebbol. Ez a vergodes, amit lenyomnak sokan... utaljatok csak. Ilyenkor eszembejut CR mit mondott anno a sok haterre...
A Real Madrid ott van a LEGJOBB negy kozott. Holnap hatradolok, es megnezem a csodat.

A Real Madrid ott van a LEGJOBB negy kozott. Holnap hatradolok, es megnezem a csodat.

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bőven eljött az idő, mert változik a futball és láthatóan a játékvezetők nem tudják tartani a lépést ezzel. Sem a spanyol bírók, sem európai szinten. Nagyon remélem, hogy eljön minél hamarabb az ideje ennek, hogy ne ezeknek a kétes szituknak kelljen dönteni és ne ezt kelljen hallgatni, hogy csalás, meg részrehajlás. Ha valamit akkor ezt utálom. Ébresztő FIFA!csababarca írta:köszi, akkor még egy hiba amit be lehet húzni.istimester írta: Ramos Lewa elől tisztázott. Les volt, de előfordul az ilyen.
Nemrég válagatott meccseken tesztelték a videobirót, kapnának a csapatok 3-3 challenget és fele ennyi stressz sem lenne a meccsek után.
ezzel meg egyetértek, talán a francia-spanyolon volt is ilyen szitu, 15-20 másodperc volt az egész, ideje lenne bevezetni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Vertük a bayernt 6-3ra piké tweetel az eb felrobban,mindenki szoríthat matracéknak meg a juvénak
izzadjatok nem madridisták,közel a vég

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
köszi, akkor még egy hiba amit be lehet húzni.istimester írta: Ramos Lewa elől tisztázott. Les volt, de előfordul az ilyen.
Nemrég válagatott meccseken tesztelték a videobirót, kapnának a csapatok 3-3 challenget és fele ennyi stressz sem lenne a meccsek után.
ezzel meg egyetértek, talán a francia-spanyolon volt is ilyen szitu, 15-20 másodperc volt az egész, ideje lenne bevezetni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ramos Lewa elől tisztázott. Les volt, de előfordul az ilyen.csababarca írta:.
Ramos öngólja necces, mert Lewa lesen volt, de nem ment a labdára,
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aki innen átment oda, annak üzenem, hogy ne égessen minket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Na mivel valaki átjött, és szánalmasnak titulált valamiért, ezért itt is leírom a véleményem a meccsről,hátha olvassa.
Nálam a lesgól hiba, szerintem Cé második gólja egyértelmű les volt.
Kiállítás: annál az esetnél szerintem pont nem járt volna sárga, előtte már igen. Vidalra visszatérek lentebb.
Casemiro is megérdemelte volna bőven a második sárgát, 2 esetre is emlékszem, ami nagyon necces volt. Ő nem kapta meg, Vidal igen, ez szerintem hiba.
Ramos öngólja necces, mert Lewa lesen volt, de nem ment a labdára, de azt vissza kell nézni, mert elsőre egyáltalán nem figyeltem hogy mi volt ott, Mülleren röhögtem,hogy megint összeszerencsétlenkedett valamit.
És akkor Vidalra visszatérve, szerintem nagyot hibázott Carlo, hogy legkésőbb a félidőben nem szedte le. Életveszély volt a pali, már az elsőben megkaphatta volna a második sárgáját. Ilyen rutinos edző,ezt nem értem hogy nem látta. Jöhetett volna már akkor Müller, és lehet nincs ez az egész Kassais ámokfutás a meccsen.
Itt nagyot hibázott szerintem Ancelotti, meg is itta a levét.
Továbbjutást ti érdemeltétek, ezt leírtam nálunk is, de ettől függetlenül nagy hibák voltak a meccsen. Kassai elvesztette a gyeplőt, egyébként úgy vettem észre akkor, mikor megadta a bm tizit, ami jogos volt szerintem. (mint ahogy fújható volt a Case elleni is akár, de ott már nem tudta mi történik a pályán Vitya.)
(ha valami rosszat írtam, vagy támadót, vagy szánalmasat, akkor vállalom, lehet így van.)
Nálam a lesgól hiba, szerintem Cé második gólja egyértelmű les volt.
Kiállítás: annál az esetnél szerintem pont nem járt volna sárga, előtte már igen. Vidalra visszatérek lentebb.
Casemiro is megérdemelte volna bőven a második sárgát, 2 esetre is emlékszem, ami nagyon necces volt. Ő nem kapta meg, Vidal igen, ez szerintem hiba.
Ramos öngólja necces, mert Lewa lesen volt, de nem ment a labdára, de azt vissza kell nézni, mert elsőre egyáltalán nem figyeltem hogy mi volt ott, Mülleren röhögtem,hogy megint összeszerencsétlenkedett valamit.
És akkor Vidalra visszatérve, szerintem nagyot hibázott Carlo, hogy legkésőbb a félidőben nem szedte le. Életveszély volt a pali, már az elsőben megkaphatta volna a második sárgáját. Ilyen rutinos edző,ezt nem értem hogy nem látta. Jöhetett volna már akkor Müller, és lehet nincs ez az egész Kassais ámokfutás a meccsen.
Itt nagyot hibázott szerintem Ancelotti, meg is itta a levét.
Továbbjutást ti érdemeltétek, ezt leírtam nálunk is, de ettől függetlenül nagy hibák voltak a meccsen. Kassai elvesztette a gyeplőt, egyébként úgy vettem észre akkor, mikor megadta a bm tizit, ami jogos volt szerintem. (mint ahogy fújható volt a Case elleni is akár, de ott már nem tudta mi történik a pályán Vitya.)
(ha valami rosszat írtam, vagy támadót, vagy szánalmasat, akkor vállalom, lehet így van.)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,