Ma pedig meg is vettem, Honor 8.P. Krisz írta:Következő telefonnak egy Honort néztem ki.

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. május 11., csütörtök 15:10
Ma pedig meg is vettem, Honor 8.P. Krisz írta:Következő telefonnak egy Honort néztem ki.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. május 11., csütörtök 13:28
Nagyjából egyet értek. Szerintem is a egy 6S-t teljesen felesleges lecserélni rá.hamesz írta:Kb olyan mint a 6S. Jó telefon nincs vele különösebb baj, de számomra nincsenek lényeges újítások a 6S-hez képest. Úgy, hogy nekem a 7-es kimaradt. Akinek van egy 6S annak szerintem nem szükségszerű a váltás még. Majd a 8-as.rashidm írta:Iphone 7-ről kinek mi a véleménye?
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2017. május 11., csütörtök 12:18
Nekem iPhone 5s-em van és a miskolci Apple telefon szervizben ennek utánakérdeztem. A régebbi típusú (5, 5c, 5s) iPhone-oknál van ez, elvileg amit te mondasz. Nekem pl. azt is mondták még, hogy nem kifejezetten a szoftver a baj, hanem az, hogy az 5s-nek amúgy is silány az akkumulátora. Ettől függetlenül frissítettem és sok különbséget nem vettem észre, folyamatos használat mellett napi kétszer is kell tölteni.hamesz írta:Az lenne a kérdésem, hogy IOS 9-ről megéri frissíteni IOS 10-re? Arra gondolok, hogy állítólag akik frissítették az akksi gyorsan lemerül. A 10.3.2 most a legújabb, ha jól emlékszem. Azért kérdeztem, hogy ez igaz-e, mert állítólag, ha frissítem utána már nem is tudom visszatenni rá a 9-et. Iphone 6S teló.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. május 11., csütörtök 11:24
Jah igen, most olvasom, hogy az még csak béta. Akkor frissítem ios 10-re ha nem okoz gyorsabb merülést. Köszi.eReMA írta:Nekem a telefon iOS 10.3.1-re naprakész jelzőt ír, nem mutat további frissítést, szerintem ez a legújabb.hamesz írta:Az lenne a kérdésem, hogy IOS 9-ről megéri frissíteni IOS 10-re? Arra gondolok, hogy állítólag akik frissítették az akksi gyorsan lemerül. A 10.3.2 most a legújabb, ha jól emlékszem. Azért kérdeztem, hogy ez igaz-e, mert állítólag, ha frissítem utána már nem is tudom visszatenni rá a 9-et. Iphone 6S teló.
Az akkumulátor időről sajnos nincs viszonyítási alapom, mert sima 5-ről váltottam 7-re, és ezen már csak iOS 10 feletti szoftverek voltak.
Viszont a környezetemben senkitől nem hallottam még, hogy 6S esetében gyorsabban merülő akksira panaszkodott volna.
Elméletileg nem tudsz downgradelni, bár sok cikk van arról is, hogy meg lehet oldani.
Szerintem simán frissítheted, az aktuális verzióval nem lesz baj.
Kb olyan mint a 6S. Jó telefon nincs vele különösebb baj, de számomra nincsenek lényeges újítások a 6S-hez képest. Úgy, hogy nekem a 7-es kimaradt. Akinek van egy 6S annak szerintem nem szükségszerű a váltás még. Majd a 8-as.rashidm írta:Iphone 7-ről kinek mi a véleménye?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. május 11., csütörtök 10:57
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. május 11., csütörtök 10:38
Nekem a telefon iOS 10.3.1-re naprakész jelzőt ír, nem mutat további frissítést, szerintem ez a legújabb.hamesz írta:Az lenne a kérdésem, hogy IOS 9-ről megéri frissíteni IOS 10-re? Arra gondolok, hogy állítólag akik frissítették az akksi gyorsan lemerül. A 10.3.2 most a legújabb, ha jól emlékszem. Azért kérdeztem, hogy ez igaz-e, mert állítólag, ha frissítem utána már nem is tudom visszatenni rá a 9-et. Iphone 6S teló.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. május 11., csütörtök 9:28
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 9., kedd 10:02
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. május 9., kedd 8:31
Leírnád pontosan mi a transmittered neve?KAG írta:Nekem egy alis FM transmitter van, abból is egy drágább verzió.
Borzasztó szar, inkább hallgatok rádiót.![]()
Ha mákod van, akkor kazis a kocsid még és nem CD-s.
Akkor vegyél szintén aliról ilyen kazettás átjátszót. Az még viszonylag vállalhatót hoz.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. május 8., hétfő 22:16
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. május 8., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. május 8., hétfő 21:54
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 22., szombat 12:24
Nekem jelenleg a 2016-os modell van meg, és tökéletesen megvagyok elégedve vele, akárcsak az elődjével a 2015-ös modellel. Azért is vettem ezt.Kerlon írta:Két hete van nálam a Samsung Galaxy A3 2017, kijelző idő 10+ óra egy töltéssel.Mindennapos használhathoz ehhez ideálisabbat szerintem nekem nem tudtok mondani.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 22., szombat 12:00
Nokia 3310 150 óra egy töltéssel...Kerlon írta:Két hete van nálam a Samsung Galaxy A3 2017, kijelző idő 10+ óra egy töltéssel.Mindennapos használhathoz ehhez ideálisabbat szerintem nekem nem tudtok mondani.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 22., szombat 11:56
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 21., péntek 19:42
Itt van pár hsz a témáról: https://mobilarena.hu/tema/milyen_gps-t ... friss.html'Az írta:üdv, kérnék egy kis segítséget azoktól, akik napi szinten használnak gpst.
van valami nagyobb különbség az android, vagy a windows alapú gps-ek között?
munkából adódóan kénytelen vagyok beruházni egyre, kíváncsi lennék kinek mi a tapasztalata egyikkel, illetve másikkal.
wayteqben gondolkozom mindenképp.
HozzászólásSzerző: 'Az » 2017. április 21., péntek 18:36
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. április 19., szerda 19:36
Én már megbarátkoztam az android rendszerrel teljesen mióta egy mondhatni komolyabb androidos telefon tulajdonosa vagyok (S6 Edge) és bár már nem a legújabb telefon hibátlan a működés és a rendszer is rajta.Ha ingyen kaphatnál egy telefont, milyet választanál?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. április 19., szerda 18:00
Pontosan így jártam mint a kolléga, nagyszombaton édesanyám okvetlen a laptopot takarította billentyűzettel, 3-4-5-6-7 - ezek a gombok ugrottak ki, mindegyiket sikerült visszahelyezni a 4-5 kivételével, a W is ramaty állapotban van, szóval megnyugodtam a válaszok alapján + nem is, köszi, hogy megelőztél vele Victor!Victor írta:Srácok, valaki már szorult laptop billentyűk cseréjére? Kettő billentyűt vissza se tudok tenni, kettő másikat pedig tisztítani kéne, mert nehezen érzékel már, de emiatt a 4 miatt nem akarnék egy egész billentyűzet cserét (kb 20.000 forintért...)
Van valami ötlet? Lehetséges hozzá gombokat beszereznem?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 18., kedd 19:35
én még várnék pár évet, hogy valóban ki tudja váltani a mobil a laptopot, elsősorban munkára, vagy netezni, filmezni, jutyubbozni.P. Krisz írta:Samsung Galaxy S8 és S8+ bemutató.
Tényleg nagyon szép mindkét telefon, de ez a méret már kényelmetlen lenne nekem.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem