Egyébként ezerszer inkább ő,mint szerencsétlen Morata.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 23., péntek 8:54
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 23., péntek 8:53
Modric feljebb lenne tolva, rém egyszerű. Van rajta kívül még 4 játékos a két hátsó középpályás posztjára.Géci írta:Özilt meg, ha eladod akkor Isco cseréje ki lesz!?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 23., péntek 8:52
Nekem úgy rémlik, hogy jövő nyáron jár le.....Realista24 írta:Még két év van vissza a szerződéséből, nem?
HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. augusztus 23., péntek 8:50
Erre nem is gondoltam,h vki ennyit tud fejlodni ket ev alatt es semmi jel nem mutatott arra,h mara Bale lesz a vilag legdragabb jatekosanmate írta:Gondolom, mert azóta annyit fejlődött.
Jó, jöjjön, most már kezdek belenyugodni. Így viszont el kell takarítani Kakát + Jesét, utóbbit persze kölcsönbe. Vagy ha igaz a MU-es hír, akkor Özil-Kaká pakk ennyiért mehet tőlem oda, nem fogok kiakadni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 8:48
Én látok esélyt a mai bejelentésre, tippem rá 70%. De ez semmit nem jelent.Te mennyire tartod valószínűnek a mai hivatalos bejelentést?
Gondolom,ha ma bejelentik,akkor még a keretbe se kerül hétvégén,bár megnézném már a padról beszállva.
Még két év van vissza a szerződéséből, nem?Kakát a kutya nem veszi meg... Jövőre elhúz ingyen addig meg nyomja a padot
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 23., péntek 8:47
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 23., péntek 8:46
Kakát a kutya nem veszi meg... Jövőre elhúz ingyen addig meg nyomja a padot. Jesét meg simán jó csatárnak...inkább Moratát adnám oda valakinek. Özilt meg, ha eladod akkor Isco cseréje ki lesz!?nmate írta: Így viszont el kell takarítani Kakát + Jesét, utóbbit persze kölcsönbe. Vagy ha igaz a MU-es hír, akkor Özil-Kaká pakk ennyiért mehet tőlem oda, nem fogok kiakadni.
Tudom!Realista24 írta:Van még egy pár lap ezeken kívül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 8:43
Van még egy pár lap ezeken kívül.Hát az AS 90 millás vételárat ír és a Punto Pelota is, csak az írja ugyebár az 5-6 millás fizut 6 évre. A Marca viszont még ragaszkodik a 98,7 millás vételárhoz + 10 millás fizut ír...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 23., péntek 8:41
Hát az AS 90 millás vételárat ír és a Punto Pelota is, csak az írja ugyebár az 5-6 millás fizut 6 évre. A Marca viszont még ragaszkodik a 98,7 millás vételárhoz + 10 millás fizut ír...Realista24 írta:Eddig több helyen olvastam az ötöt, mint a tízet. Valamint amikor először írtak arról, hogy megszületett a megállapodás a játékossal, akkor is sokkal kevesebbről írtak (6 millió).
Realista24 írta:Egyébként elfogytak a Bale mezek, már nem lehet rendelni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 23., péntek 8:39
Gondolom, mert azóta annyit fejlődött.stormcorner írta:Egyet nem ertek ezzel a Bale uggyel kapcsolatban,meghozza ha tenyleg ekkora jatekos akkor ket evvel ezelott amikor jatszottunk a Tottenhammal,h a g...ibe nem akartuk leigazolni,vmi vicc osszegert?
HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. augusztus 23., péntek 8:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 8:34
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 23., péntek 8:31
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 23., péntek 8:08
Közben olvasom a Marca-t ami meg azt írja, hogy 6 évre irt alá évi 10 milláért... Maradjunk annyiban, hogy a 6 millát tartanám most reálisnak, aztán, ha tesz érte akkor kaphat 10-et, de majd kiderül, hogy végül mi mennyi lesz...Géci írta:Az AS és a Punto Pelota is 91 milláról ír és 6 millás fizuról... 1-2 nap és ingyen van
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 23., péntek 8:08
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 23., péntek 7:25
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 23., péntek 4:10
ebben az a durva, hogy sok embert ez annyiban megtéveszt, hogy effektíve örülni fog (de legalább is nem lesz ideges) a 91 millának, mert 120 milliókról, meg tudom is én 95+coentrao féle ajánlatokról volt szó, ahhoz képest pedig 91-ért ajándék.Marci írta:Úgy tűnik mégsem lesz meg a rekord.Most 91 millióról írnak.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 23., péntek 2:48
Ez valami áprilisi tréfa? De Gea ott fog megöregedni a Manchester Unitedben,egyrészt,másrészt Casillas nem fog elmenni sehova. Azonnal kitörne a háború Madridban,ha csak szóba kerülne Iker eligazolása,látjátok,mi megy most is arrafelé,kb Lopezt felakasztják azért,mert jobb formában van,mint Casillas... nevetséges.A legújabb, kicsit kacsaszagú hír szerint a Real De Geát akarja, Casillas + some money menne érte.
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 23., péntek 1:43
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 22., csütörtök 23:40
GT37 írta:A legújabb, kicsit kacsaszagú hír szerint a Real De Geát akarja, Casillas + some money menne érte.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem