Ők csak a döntő után lettek Barca fanok.Viszont arra kíváncsi lennék, hogy a mostani károgók akkor is sírtak-e ugyanígy, amikor a Chelsea-Barcelonát viszont látványosan elcsalták ugye.

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 19., szerda 19:11
Ők csak a döntő után lettek Barca fanok.Viszont arra kíváncsi lennék, hogy a mostani károgók akkor is sírtak-e ugyanígy, amikor a Chelsea-Barcelonát viszont látványosan elcsalták ugye.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. április 19., szerda 18:56
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2017. április 19., szerda 18:31
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 19., szerda 18:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 19., szerda 17:52
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 19., szerda 17:46
dettó, barca juve párosból egyikért se tudok szorítani, dortmund meg még mindig rohadt szimpatikus csapatfüst írta:Hát én ma ugyanúgy fogok szorítani a Dortmundért mint tegnap magunkért. A másik meccs nem izgat.
HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 19., szerda 17:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 19., szerda 17:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 17:35
Monaco es Juve. Kerdes nelkul. Számomra.dzsi91 írta:Ki miért szurkol ma este?
Monaco szerintem tovább megy,barca meccsen jót röhögnék még 1 futballtörténelmen.De jobb a békesség essenek ki,mondjuk egy tizipárbajt,buffon parádékkal megnéznék.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 17:34
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 19., szerda 16:26
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 15:48
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 19., szerda 15:47
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. április 19., szerda 15:46
Köszönöm!Hát így visszanézve az esetet, az ott sárga nálam...
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 19., szerda 15:44
Hát így visszanézve az esetet, az ott sárga nálam...RealMadridFanatic írta:Szépen össze van szedve, igazából a Vidal-témán rugózó peto.isti-től kérdezném, hogy a 48. perctől mennyire jogos egy tízes skálán, hogy Vidal még pályán volt?krikett
És persze, lehet, hogy utána megtáltosodik a Bayern és emberhátrányban bedarál minket, de valahogy nem ez az érzésem a müncheni meccs után.
Úgyhogy nyugodtam el lehet fogadni, hogy itt bizony nem elcsalt meccs volt, szimplán a jobb csapat ment tovább gyenge bíráskodás mellett.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. április 19., szerda 15:39
Szépen össze van szedve, igazából a Vidal-témán rugózó peto.isti-től kérdezném, hogy a 48. perctől mennyire jogos egy tízes skálán, hogy Vidal még pályán volt?krikett
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 15:38
Leírtam korábban.Még egy utolsó kérdés: Vidal ugye becsúszott és minimálisan érintette a játékos lábfejét, s a labdát elrúgta előle egyértelműen. Te ezt egyből sárgának láttad vagy szuperlassítva, kikockázva láttad a kontaktot?
Nem neked, hanem általánosságban.Ha ez nekem (is) szólt, akkor nem igazán értem. Úgy gondolom, sikerült normális hangnemben értékelnem, a vitát pedig civil módon lefolytatni. Ha zavar a jelenlétem, nyugodtan jelezd, és már itt se vagyok.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 19., szerda 15:36
Még egy utolsó kérdés: Vidal ugye becsúszott és minimálisan érintette a játékos lábfejét, s a labdát elrúgta előle egyértelműen. Te ezt egyből sárgának láttad vagy szuperlassítva, kikockázva láttad a kontaktot?Realista24 írta:Kassai szólt neki, hogy fejezze be az ámokfutást. Erre rácsúszik így, szerinted jogtalan volt? Tudom a választ, igen. Engedjük el. Én új érveket írok, meg a többiek is, neked meg csak be kell másolnod a korábbi hszed.Volt kontakt, de nálam ez akkor sem éri meg a második sárgát még egy figyelmeztetett játékosnál sem.
Ezt is leírtuk, hogy valószínű szidnánk a bírót, de kérlek a Realos fórumon nézd el ezt nekünk. A gond azzal van, hogy idejöttök és meg akarjátok magyarázni a nyilvánvalót. A jobb csapat jutott tovább, de kapaszkodtok a semmibe Kassai hülyeségének köszönhetően.Mondjuk arra kíváncsi lennék, ha ugyanezen körülmények között búcsúzni a következő körben a Real akkor milyen gondolatok születnének itt.![]()
HozzászólásSzerző: misafeco » 2017. április 19., szerda 15:36
Ha ez nekem (is) szólt, akkor nem igazán értem. Úgy gondolom, sikerült normális hangnemben értékelnem, a vitát pedig civil módon lefolytatni. Ha zavar a jelenlétem, nyugodtan jelezd, és már itt se vagyok.Realista24 írta:A gond azzal van, hogy idejöttök és meg akarjátok magyarázni a nyilvánvalót. A jobb csapat jutott tovább, de kapaszkodtok a semmibe Kassai hülyeségének köszönhetően.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. április 19., szerda 15:35
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem