Én nem emlékszem rá. Mindegy, az első meccs játékvezetése más tészta.Victor írta:Ha jól emlékszem az első meccsen volt ilyen szituáció nálunk is...De ne felejtsük el, hogy Lewát meg ziccerben állította meg tévesen ugyanaz a vak partjelző.
De így gyakorlatilag mindent kimagyaráztál. Akkor miben volt jobb a Bayern, miért nektek kellett volna továbbjutni? Mi az, ami számít? Szerinted megérdemli az a csapat a továbbjutást, aki két mérkőzésen nem tudott akció gólt lőni?Az akciógól meg túlértékelt, az öngól és a tizenegyes pont ugyanannyit ér. A helyzetek száma nem mérvadó, azokat be kell rúgni, különben semmit nem érsz vele.Tavaly az Atletico ellen tapasztaltuk az elődöntőben...
Itt az az undorító, hogy mindenki megfeledkezik arról, hogy nem egyoldalú játékvezetésről, hanem pocsék játékvezetésről volt szó, amely mindkét csapatot hátráltatta.
Nem mondtam, hogy a Bayern jobb volt, vagy tovább kellett volna jutnia. Én annyit állítok, hogy a bíráskodás döntően befolyásolta a kimenetelt. Hogy egyoldalú lett volna, az túlzás, de a bírói hibákból egyértelműen a Real jött ki jobban.
Nincs olyan, hogy megérdemelten jutott tovább egy csapat, vagy nem megérdemelten, az jut tovább, aki több gólt rúg, persze ha eltekintünk a bírói hibáktól. Hogy öngól, tizenegyes (ha jogos), vagy egészpályás szóló, az ebből a szempontból irreleváns. Lehet jobb a csapatod, de ha nem él a helyzetekkel, az ellenfél meg igen, akkor viszlát BL.