Basszus... Izom/szalag?...Realista24 írta:BRÉKING!
Vallejo szezonjának vége, szakadás van a bal lábában. Most repül Madridba, hogy egyeztessen az orvosokkal. A nyári EB is veszélybe került.

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2017. április 20., csütörtök 13:08
Basszus... Izom/szalag?...Realista24 írta:BRÉKING!
Vallejo szezonjának vége, szakadás van a bal lábában. Most repül Madridba, hogy egyeztessen az orvosokkal. A nyári EB is veszélybe került.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 12:54
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 20., csütörtök 8:46
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezt egy spanyol pletykalap állította csak.dzsi91 írta:Thiago ötlete lehetett, bár lehet ő már a parkolóba indult mint messi szoktah3x0r írta:A legnagyobb megis Lewandowski, Thiago es Vidal, akik meglatogattak Kassait az oltozojeben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 8:28
A bíró nem írta bele a mérkőzés jegyzőkönyvébe, hogy inzultálták volna. Vagy nem volt ilyen, vagy élveztedzsi91 írta:Thiago ötlete lehetett, bár lehet ő már a parkolóba indult mint messi szoktah3x0r írta:A legnagyobb megis Lewandowski, Thiago es Vidal, akik meglatogattak Kassait az oltozojeben.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 13:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 13:45
Thiago ötlete lehetett, bár lehet ő már a parkolóba indult mint messi szoktah3x0r írta:A legnagyobb megis Lewandowski, Thiago es Vidal, akik meglatogattak Kassait az oltozojeben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 13:39
Ja, rendőrök mentek megvédeni Vityáth3x0r írta:A legnagyobb megis Lewandowski, Thiago es Vidal, akik meglatogattak Kassait az oltozojeben.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 19., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 13:33
Előfordul, hogy egy sima bajnoki után felületesen nyomatom esetleg a fordítást, de egy ilyen meccs után illik több forrásból dolgozni, a későbbi félreértések elkerülése miatt. Meg bevallom, magam is nehezen hittem el, hogy ilyeneket mondott.dzsi91 írta:
Nem lehet rajtatok fogást találni
Nade nembaj Carlo, a duodecima ünnepségre énekelhetne egy nadas mas-t acapellarészese volt ő is ha végül sikerülne
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 13:31
Nem lehet rajtatok fogást találniRealista24 írta:dzsi91 írta: Német felirattal is bírózott ha jól fordították olaszról.Amolyan Carlosan,de azt leszögezte,hogy nem azt mondja,hogy nyertek volna ha nincs a kiállítás csak,hogy a bíro hibázott.
Madridom is lehozta: "Nem mondom azt, hogy egy jobb bíróval továbbjutottunk volna.”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 13:27
dzsi91 írta: Német felirattal is bírózott ha jól fordították olaszról.Amolyan Carlosan,de azt leszögezte,hogy nem azt mondja,hogy nyertek volna ha nincs a kiállítás csak,hogy a bíro hibázott.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 13:24
Német felirattal is bírózott ha jól fordították olaszról.Amolyan Carlosan,de azt leszögezte,hogy nem azt mondja,hogy nyertek volna ha nincs a kiállítás csak,hogy a bíro hibázott.Realista24 írta:Azért elég hosszan ekézte a bírókat, szövegkörnyezet ide vagy oda. Amúgy három helyen is olvastam, nem akartam hülyeséget írni. Remélem sikerültAncelotti nyilatkozatát nemvágom milyen szövegkörnyezetben volt,de ő is kapja meg ha bírózott.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 19., szerda 13:17
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 19., szerda 13:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 13:03
Azért elég hosszan ekézte a bírókat, szövegkörnyezet ide vagy oda. Amúgy három helyen is olvastam, nem akartam hülyeséget írni. Remélem sikerültAncelotti nyilatkozatát nemvágom milyen szövegkörnyezetben volt,de ő is kapja meg ha bírózott.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 19., szerda 13:01
szerintem senki nem vitatja hogy Casemironak is simán mehetett a piros, én személy szerint a tizinél azthittem kiszórja de nem. Vidal "szabályos" szerelése se volt szabályos valahol valaki linkelt egy pöpec gifet róla látszik hogy először elrúgja Asensio lábát de halmozottan bármikor ki lehetett volna szórni. Robben tizije nálam véleményes, szerintem szokásosat homorított Kassai meg benyelte ez van. a másik oldalon meg Casemiro homorított ugyanolyat azt meg nem. nem csak Kassai volt gyenge hanem en bloc a 6 fős bírói gárda. lesek, tizik, lapok, ez már nem az ő szintjük volt. kár érte mert a legnagyobb európai párharcot cs*szték szét, és nélkülük is ha nem is simán de meglett volna a párharc.rolandantal írta:...
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 19., szerda 12:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 12:47
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. április 19., szerda 12:45
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem