Na de offbú ki: Iszonyat jó az a Lyonos mez.

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. április 19., szerda 13:53
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 13:27
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 13:22
Jezusom milyen emberek élnek...Realista24 írta:Ezt meghagyom, örüljél.![]()
További szép napot.
Nagyon durva az a Lyonos mez, még mindig szerelmes vagyok belé. Amúgy a gyerek eldöntheti, hogy melyik mezt akarja felvenni a húszból. Köszi, hogy őt legalább nem szidtad, ezt értékelem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 13:16
HozzászólásSzerző: filmkillerzoli » 2017. április 19., szerda 13:16
HozzászólásSzerző: misafeco » 2017. április 19., szerda 12:53
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 19., szerda 12:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 12:44
Sikerült feltörni a szerverüketrashidm írta:Ezt így az NSO-ról. Elég korrekt, ahhoz képest hogy német cikkből lett kiszedve:
"Érdekes volt a Spiegel Online cikkét elolvasni a mérkőzésről (aki tud németül, keresse a spiegel.de címszó alatt, érdemes). Abban a tudósításban szintén kiemelték a játékvezetői hibákat (Kassai tényleg borzalmasan rosszul vezetett), de a vereség okát nem a játékvezetőben, hanem saját csapatukban, ill. Ancelottiban keresték (amennyiben nem cserélte le időben Vidalt, ill. Alonso helyett nem őt hozta le a pályáról). Megállapították, hogy Ramos öngólja előtt Lewa aktív lesen volt, tehát a gólt nem lett volna szabad megadni; ergo: nem is lett volna hosszabbítás, a Real rendes játékidőben is továbbjutott volna.
Kassai ettől függetlenül leszerepelt, ezen nincs mit szépíteni."
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 19., szerda 12:41
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. április 19., szerda 12:11
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 19., szerda 10:49
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 10:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 10:05
Viszont Kroost fájdalmak miatt kapta le, remélem a Barca ellen nem lesz gondja.dzsi91 írta:Senki nem írta az ellenkezőjét.Kerlon írta: Nem, én kiemeltem, hogy bár CR döntött ez az egész csapat érdeme is.
Ramos,Modric,Kroos lehozta sárga nélkül.Azért ez se semmi.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 10:04
Senki nem írta az ellenkezőjét.Kerlon írta: Nem, én kiemeltem, hogy bár CR döntött ez az egész csapat érdeme is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 19., szerda 9:50
Nem, én kiemeltem, hogy bár CR döntött ez az egész csapat érdeme is.dzsi91 írta:Ja az egész csapatnak jár a pacsi csak Cé-nek nem vagy most ezt miért írod? Vagy Ronaldo, esetleg itt a forumon valaki írta,hogy mindenki szart sem ért csak CR volt a jó? Klasszis volt bevert 5öt, tapsold meg ugyanúgy mint a többi 10et aki a pályán volt.Mindenki megérdemli.Nem tudom mire jó ez a szélmalom harc.Kerlon írta: Lehet megint CRonaldo rúgta a gólokat, de ezt megint a csapat nyerte meg. Gyakorlatilag ami melót letett a másik 9 az hihetetlen.
Ő egy tisztább és egyszerűbb szituációt nem tudott megoldani.Realista24 írta:Gyanítom, ha Cé csinálja ezt, akkor most azt írod, hogy egy önző állatAsensio előtt meg le a kalappal, BL negyeddöntő az egyik esélyes ellen és szépen teszi a dolgát, nem szart maga alá, hanem gondolt egyet és lőtt egy okos és szép gólt is.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 9:47
De nem fogja meg tapsolni mert ez az öt gól eltörpül, hogy milyen szar volt mezőnyben, hogy megannyi támadás akadt fenn rajta, hogy a labdakezeles nulla, hogy 70 percet csak elől álldogál... Ja, meg hogy hogyan épülhetett le ennyire.dzsi91 írta:Ja az egész csapatnak jár a pacsi csak Cé-nek nem vagy most ezt miért írod? Vagy Ronaldo, esetleg itt a forumon valaki írta,hogy mindenki szart sem ért csak CR volt a jó? Klasszis volt bevert 5öt, tapsold meg ugyanúgy mint a többi 10et aki a pályán volt.Mindenki megérdemli.Nem tudom mire jó ez a szélmalom harc.Kerlon írta: Lehet megint CRonaldo rúgta a gólokat, de ezt megint a csapat nyerte meg. Gyakorlatilag ami melót letett a másik 9 az hihetetlen.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. április 19., szerda 9:45
Ez igaz egyébként. Néztem is, hogy olyan heves reklamálás nem is volt, csak egy-egy kósza kézemelés hátha bejön alapon bajor oldalról is.Mind a három lest nagyon nehéz volt bírói szemmel megítélni.
Ugyanezt mondtam otthon. Megint hogy-hogy Ő ért oda? Persze ugyanez az elmés reakció: mindenki alájátszik. Persze. Mindig, ha meleg a pite csak alá nyomják, mindenki másnak meg van tiltva, hogy gólt lőjön. Klasszis, fejben erős, győztes típus. El kellene lassan fogadni.Klasszis volt bevert 5öt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 9:40
Szereti, ha fáj.dzsi91 írta:Ja az egész csapatnak jár a pacsi csak Cé-nek nem vagy most ezt miért írod? Vagy Ronaldo, esetleg itt a forumon valaki írta,hogy mindenki szart sem ért csak CR volt a jó? Klasszis volt bevert 5öt, tapsold meg ugyanúgy mint a többi 10et aki a pályán volt.Mindenki megérdemli.Nem tudom mire jó ez a szélmalom harc.Kerlon írta: Lehet megint CRonaldo rúgta a gólokat, de ezt megint a csapat nyerte meg. Gyakorlatilag ami melót letett a másik 9 az hihetetlen.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 9:38
Ja az egész csapatnak jár a pacsi csak Cé-nek nem vagy most ezt miért írod? Vagy Ronaldo, esetleg itt a forumon valaki írta,hogy mindenki szart sem ért csak CR volt a jó? Klasszis volt bevert 5öt, tapsold meg ugyanúgy mint a többi 10et aki a pályán volt.Mindenki megérdemli.Nem tudom mire jó ez a szélmalom harc.Kerlon írta: Lehet megint CRonaldo rúgta a gólokat, de ezt megint a csapat nyerte meg. Gyakorlatilag ami melót letett a másik 9 az hihetetlen.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 19., szerda 9:34
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem