Senki nem írta az ellenkezőjét.Kerlon írta: Nem, én kiemeltem, hogy bár CR döntött ez az egész csapat érdeme is.
Ramos,Modric,Kroos lehozta sárga nélkül.Azért ez se semmi.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 10:04
Senki nem írta az ellenkezőjét.Kerlon írta: Nem, én kiemeltem, hogy bár CR döntött ez az egész csapat érdeme is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 19., szerda 9:50
Nem, én kiemeltem, hogy bár CR döntött ez az egész csapat érdeme is.dzsi91 írta:Ja az egész csapatnak jár a pacsi csak Cé-nek nem vagy most ezt miért írod? Vagy Ronaldo, esetleg itt a forumon valaki írta,hogy mindenki szart sem ért csak CR volt a jó? Klasszis volt bevert 5öt, tapsold meg ugyanúgy mint a többi 10et aki a pályán volt.Mindenki megérdemli.Nem tudom mire jó ez a szélmalom harc.Kerlon írta: Lehet megint CRonaldo rúgta a gólokat, de ezt megint a csapat nyerte meg. Gyakorlatilag ami melót letett a másik 9 az hihetetlen.
Ő egy tisztább és egyszerűbb szituációt nem tudott megoldani.Realista24 írta:Gyanítom, ha Cé csinálja ezt, akkor most azt írod, hogy egy önző állatAsensio előtt meg le a kalappal, BL negyeddöntő az egyik esélyes ellen és szépen teszi a dolgát, nem szart maga alá, hanem gondolt egyet és lőtt egy okos és szép gólt is.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 9:47
De nem fogja meg tapsolni mert ez az öt gól eltörpül, hogy milyen szar volt mezőnyben, hogy megannyi támadás akadt fenn rajta, hogy a labdakezeles nulla, hogy 70 percet csak elől álldogál... Ja, meg hogy hogyan épülhetett le ennyire.dzsi91 írta:Ja az egész csapatnak jár a pacsi csak Cé-nek nem vagy most ezt miért írod? Vagy Ronaldo, esetleg itt a forumon valaki írta,hogy mindenki szart sem ért csak CR volt a jó? Klasszis volt bevert 5öt, tapsold meg ugyanúgy mint a többi 10et aki a pályán volt.Mindenki megérdemli.Nem tudom mire jó ez a szélmalom harc.Kerlon írta: Lehet megint CRonaldo rúgta a gólokat, de ezt megint a csapat nyerte meg. Gyakorlatilag ami melót letett a másik 9 az hihetetlen.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. április 19., szerda 9:45
Ez igaz egyébként. Néztem is, hogy olyan heves reklamálás nem is volt, csak egy-egy kósza kézemelés hátha bejön alapon bajor oldalról is.Mind a három lest nagyon nehéz volt bírói szemmel megítélni.
Ugyanezt mondtam otthon. Megint hogy-hogy Ő ért oda? Persze ugyanez az elmés reakció: mindenki alájátszik. Persze. Mindig, ha meleg a pite csak alá nyomják, mindenki másnak meg van tiltva, hogy gólt lőjön. Klasszis, fejben erős, győztes típus. El kellene lassan fogadni.Klasszis volt bevert 5öt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 9:40
Szereti, ha fáj.dzsi91 írta:Ja az egész csapatnak jár a pacsi csak Cé-nek nem vagy most ezt miért írod? Vagy Ronaldo, esetleg itt a forumon valaki írta,hogy mindenki szart sem ért csak CR volt a jó? Klasszis volt bevert 5öt, tapsold meg ugyanúgy mint a többi 10et aki a pályán volt.Mindenki megérdemli.Nem tudom mire jó ez a szélmalom harc.Kerlon írta: Lehet megint CRonaldo rúgta a gólokat, de ezt megint a csapat nyerte meg. Gyakorlatilag ami melót letett a másik 9 az hihetetlen.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 9:38
Ja az egész csapatnak jár a pacsi csak Cé-nek nem vagy most ezt miért írod? Vagy Ronaldo, esetleg itt a forumon valaki írta,hogy mindenki szart sem ért csak CR volt a jó? Klasszis volt bevert 5öt, tapsold meg ugyanúgy mint a többi 10et aki a pályán volt.Mindenki megérdemli.Nem tudom mire jó ez a szélmalom harc.Kerlon írta: Lehet megint CRonaldo rúgta a gólokat, de ezt megint a csapat nyerte meg. Gyakorlatilag ami melót letett a másik 9 az hihetetlen.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 19., szerda 9:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 9:31
Ez a hivatalos honlapról van, ami erősen tompít valószínűNa, azért javulnak az arányok, 4-ből már 3 ember egészen korrekten tudott nyilatkozni a mostani cikk alapján. Thiago kicsit vakon van, de előfordul az ilyesmi.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 9:31
Benzemanak nem adta leRealista24 írta:Gyanítom, ha Cé csinálja ezt, akkor most azt írod, hogy egy önző állatAsensio előtt meg le a kalappal, BL negyeddöntő az egyik esélyes ellen és szépen teszi a dolgát, nem szart maga alá, hanem gondolt egyet és lőtt egy okos és szép gólt is.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. április 19., szerda 9:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 9:29
Nincs több kérdésem.rashidm írta:
Igen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 9:29
Gyanítom, ha Cé csinálja ezt, akkor most azt írod, hogy egy önző állatAsensio előtt meg le a kalappal, BL negyeddöntő az egyik esélyes ellen és szépen teszi a dolgát, nem szart maga alá, hanem gondolt egyet és lőtt egy okos és szép gólt is.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 9:28
Ez is jogos, batyjam nem szokott focit nezni, annyira nem szereti, de tegnap megnezte a meccset es laikuskent kerdezte tolem, hogyan lehet egyaltalan eszrevenni azt, hogy valaki lesen van a labda elrugasanak pillanataban, mint tegnap Ramos atadasat CR-nek, ahhoz kene meg egy szem. Hat mondom, ezert kurva nehez partjelzonek lenni, es epp ezert lesz videobiro. Egyebkent a megallitott kep is olyan, hogy szamitogep mogul konnyu mondani, hogy les volt, de ha fel masodpercet tovabbmenne a jelenet, a Bayernes pont egy metert tesz meg a sajat kapuja fele, mert sprintel vissza, valoszinuleg ez zavarhatta meg a partjelzot, mert mire eszlelte Ramos inditasat, CR mar nem volt lesen.Csabi írta:Igazad van, de két 10 centis lest nem kérhetnek számon egy bírón szerintem. Én nem vagyok meggyőződve arról hogy cé harmadik gólja les volt. Az interneten egy képet látok mindnehol, ahol a kamera nem "szögben" van, ez a 16-os vonalán látszik, ha azt hozzáadom a két játékos helyezkedéséhez, akkor egyvonal, vagy cé 10 centire belóg.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 19., szerda 9:27
Igen.Realista24 írta:Most ez az a gól, amikor Marci és Cé az üres kapura vezeti a labdát?Csabi írta:Igazad van, de két 10 centis lest nem kérhetnek számon egy bírón szerintem. Én nem vagyok meggyőződve arról hogy cé harmadik gólja les volt. Az interneten egy képet látok mindnehol, ahol a kamera nem "szögben" van, ez a 16-os vonalán látszik, ha azt hozzáadom a két játékos helyezkedéséhez, akkor egyvonal, vagy cé 10 centire belóg.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 19., szerda 9:26
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 19., szerda 9:26
Igazad van. Akkor úgy fogalmazok, hogyha ilyen eset lenne a Barcánál, akkor nem mondanám azt hogy les, mert ki veszi ezt észre? Max kikockázva mi.El Unico írta:Jatekvezetoi szempontbol ilyen nincs, max 11-esnel van az, nekem is ugy oktattak, hogy ha velemenyes, akkor fujjam be. Egyebkent ilyen nincs, hogy tamado csapat segitese, foleg lesnel. A les az les. De ettol fuggetlenul mindket oldalra hibazott a jatekvezeto es megerdemelten jutottunk tovabb. Ket meccsen jobbak voltunk.
Legyen. Bár nálam az övéké meg Cr 3. gólja kb "támadó csapat segítése" alapon nem les. Ezekre még azt mondom, hogy belefér.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 9:24
Most ez az a gól, amikor Marci és Cé az üres kapura vezeti a labdát?Csabi írta:Igazad van, de két 10 centis lest nem kérhetnek számon egy bírón szerintem. Én nem vagyok meggyőződve arról hogy cé harmadik gólja les volt. Az interneten egy képet látok mindnehol, ahol a kamera nem "szögben" van, ez a 16-os vonalán látszik, ha azt hozzáadom a két játékos helyezkedéséhez, akkor egyvonal, vagy cé 10 centire belóg.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 9:23
De hát nem értelek,ez most olyan ,hogy szomorkodjak a decimánál,hogy bale kihagyta és csak a végére lett meg.Meg lett ez a lényeg, bevertük.11 a 11 ellen is lőttünk 2 gólt ők meg 2 tizit meg egy öngólt.Nem fogom siratni a kihagyott helyzeteinket egy győztes meccs után.Lehetett volna 10-3 is összesítésben de nem lett, a lényeg hogy ott vagyunk az elődöntőben.Anthony írta:
@dzsi
És ebből hány volt emberelőnyben? És hány gól született? Mert továbbra is egy Müller farkáról bepattanó gólra voltak a továbbjutástól. Akkor meg mind nézegethettük volna a statisztikát. Saját magunknak nehezíettük meg ez basz fel. Az első félidőben jók voltunk a másodikban meg őriztük az eredményt.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. április 19., szerda 9:23
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 9:20
Jatekvezetoi szempontbol ilyen nincs, max 11-esnel van az, nekem is ugy oktattak, hogy ha velemenyes, akkor fujjam be. Egyebkent ilyen nincs, hogy tamado csapat segitese, foleg lesnel. A les az les. De ettol fuggetlenul mindket oldalra hibazott a jatekvezeto es megerdemelten jutottunk tovabb. Ket meccsen jobbak voltunk.
Legyen. Bár nálam az övéké meg Cr 3. gólja kb "támadó csapat segítése" alapon nem les. Ezekre még azt mondom, hogy belefér.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem