Anthony írta:
@dzsi
És ebből hány volt emberelőnyben? És hány gól született? Mert továbbra is egy Müller farkáról bepattanó gólra voltak a továbbjutástól. Akkor meg mind nézegethettük volna a statisztikát. Saját magunknak nehezíettük meg ez basz fel. Az első félidőben jók voltunk a másodikban meg őriztük az eredményt.
De hát nem értelek,ez most olyan ,hogy szomorkodjak a decimánál,hogy bale kihagyta és csak a végére lett meg.Meg lett ez a lényeg, bevertük.11 a 11 ellen is lőttünk 2 gólt ők meg 2 tizit meg egy öngólt.Nem fogom siratni a kihagyott helyzeteinket egy győztes meccs után.Lehetett volna 10-3 is összesítésben de nem lett, a lényeg hogy ott vagyunk az elődöntőben.
Az,hogy most a csapból is kassai folyik (aki egy tök fogalmatlan bíró,ezt már meccs előtt is megmondtuk) csak arra jó,hogy barszáék hőböröghessenek, a bayerneseknek meg ne a nyugdíjas csapatukra kelljen fogni a kiesést.Ők büszkék elvileg erre a kiesésre...hát oké, ők tudják.Cé fejesénél eldőlhetett volna minden, kaptak még egy esélyt amit aztán vidal hazavágott.De ez a párharc végig a mi kezünkben volt.Stabilak voltunk,fizikailag és mentálisan is csúcson, ez nekem nagyon bejött.A szerencse meg itt egyáltalán nem volt faktor, a bayern is megkapta a maga makkját a kamutizivel meg az öngóllal, nem kéne fgy-nek lenni.
De kár is erről beszélni, ott vagyunk ők nem.Viszont a neheze még csak most jön, mert rohadtul nem a legerősebb csapatot ejtettük ki (mert azok mi vagyunk

) a Juve nagy mumus és most jók is, matracéktól meg már a hányinger kerülget, de úgylátszik megint nekünk kell majd helyrerakni őket.Monaco ellen is láttam már kiesést.Szóval nyugodt nem vagyok, de bizakodó mindenképp.Clasico-t hozni kéne,ha nem akkor sem dőlö a kardomba, a tegnapi volt nagyon fontos.Bajnokságot így vagy úgy de behúzzuk (remélem).
Nemtudom, nyilván monaco-t szeretnék, azért az kemény lenne ha mindkét hentes brigádon át kéne címet védeni,ha most kapnánk egy Juvet vagy atletico-t a döntőben várna minket a másik.De a monacot se írnám le, de azért itt már ki kell jöjjön a rutin.
Persze ha ma hesteg futballtörténelem lesz akkor jöjjön a barsza
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams