Mármint a Bayern veri bucira a Barcát?Na meg mint írták itt,nem 1 stílus a 3 spanyol,mégis bucira verik őket évek óta.Komolytalan.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 8:31
Mármint a Bayern veri bucira a Barcát?Na meg mint írták itt,nem 1 stílus a 3 spanyol,mégis bucira verik őket évek óta.Komolytalan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 8:30
Most mia san miásan írhatom, hogy kikaptunk egy lesgóllal. Uefabayern.Anthony írta:Mit nem értesz, hazai pályán kikaptunk ettől a Bayerntől, pedig gólokkal kellett volna nyernünk. Igen, az első 90 percre gondolok.El Unico írta:Akkor te miert mesz bele, hogy mi lett volna, ha....?inkabb orulj. Nem ertelek titeket. Tenyleg keptelenek vagytok orulni, meg ilyenkor se?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 19., szerda 8:28
WTF?dzsi91 írta: Belett fűzve az oktatófilm a bayern-nek
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 8:23
Szerintem se menjünk bele mert ha van béla 5-0.Ha meg Pepe akkor gólt se kapunk az aroganzban,ilyeneket én is tudok.Anthony írta: Szerintem ne menjünk bele a mi lett volna ha játékba, mert egy egészséges Lewa-Hummels duóval teljesen másképp nézett volna ki ez a párharc (még egy egészséges Pepe-Bale párossal is).
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 19., szerda 8:21
Mit nem értesz, hazai pályán kikaptunk ettől a Bayerntől, pedig gólokkal kellett volna nyernünk. Igen, az első 90 percre gondolok.El Unico írta:Akkor te miert mesz bele, hogy mi lett volna, ha....?inkabb orulj. Nem ertelek titeket. Tenyleg keptelenek vagytok orulni, meg ilyenkor se?
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. április 19., szerda 8:16
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 8:15
Akkor te miert mesz bele, hogy mi lett volna, ha....?Anthony írta:Nem tudok örülni.
Mind a két meccsen tönkreverhettük volna a Bayernt, erre majdnem megégetjük magunkat, játszunk 120 percet a Classico előtt, és most hallgathatjuk a bírózást örökre.
Együtt tudok érezni miával, el sem tudom képzelni fordított helyzetben mi lenne itt a fórumon...már csak a moderátorok maradtak volna.
Szerintem ne menjünk bele a mi lett volna ha játékba, mert egy egészséges Lewa-Hummels duóval teljesen másképp nézett volna ki ez a párharc (még egy egészséges Pepe-Bale párossal is).dzsi91 írta:Na akkor aludva rá egyet.Lepkefing volt ez a Bayern.Kiöregedő és fejben gyenge sztárok gyülekezete,holywood fc
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 19., szerda 8:10
Szerintem ne menjünk bele a mi lett volna ha játékba, mert egy egészséges Lewa-Hummels duóval teljesen másképp nézett volna ki ez a párharc (még egy egészséges Pepe-Bale párossal is).dzsi91 írta:Na akkor aludva rá egyet.Lepkefing volt ez a Bayern.Kiöregedő és fejben gyenge sztárok gyülekezete,holywood fc
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. április 19., szerda 7:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 19., szerda 7:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 19., szerda 7:34
HozzászólásSzerző: Puding » 2017. április 19., szerda 2:49
Én úgy tudom, hogy a VB-n lesz bevezetve. Szóval a kövi BL szezonban még nem.BlancoMark írta:Egyebkent jovore mar lesz videobiro a BLben? Vagy meddig szandekozzak huzni? Amig mindenkinek elmegy a kedve a focitol?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 19., szerda 2:40
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 2:36
Nem vagy elfogult. Két meccs alapján, hogy is mondjam..Puding írta:Van is miért, és a Madridnak is, rengeteg bírói hiba volt. És az előzőn is, ha bemegy az a 11-es lehet fordítva történik a dolog, és mi panaszkodunk... várom a videobírót, de még úgy is azt érzem h a Madrid jött volna ki ebből jobban, mondjuk elfogult vagyok.mia san mia írta: Semmit.![]()
Eddig is Kassaiba (és csapatába) szálltam bele, itt nem baszogattam senkit szerintem.
HozzászólásSzerző: Puding » 2017. április 19., szerda 2:31
Van is miért, és a Madridnak is, rengeteg bírói hiba volt. És az előzőn is, ha bemegy az a 11-es lehet fordítva történik a dolog, és mi panaszkodunk... várom a videobírót, de még úgy is azt érzem h a Madrid jött volna ki ebből jobban, mondjuk elfogult vagyok.mia san mia írta: Semmit.![]()
Eddig is Kassaiba (és csapatába) szálltam bele, itt nem baszogattam senkit szerintem.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 2:21
Semmit.petiamadridista írta:jó.Két meccs alapján, megérdemelt a továbbjutásotok, engem az basz fel, hogy nem adatott meg a lehetőség, hogy kiküzdje a Bayern, ahogy ebben a szezonban ti már oly sokszor kiküzdöttétek.
de ezzel mi most mit csináljunk??
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 19., szerda 2:19
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. április 19., szerda 2:14
jó.Két meccs alapján, megérdemelt a továbbjutásotok, engem az basz fel, hogy nem adatott meg a lehetőség, hogy kiküzdje a Bayern, ahogy ebben a szezonban ti már oly sokszor kiküzdöttétek.
HozzászólásSzerző: Puding » 2017. április 19., szerda 2:13
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 2:10
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem