Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matyas
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matyas » 2017. április 19., szerda 2:03

Ebben a párharcban derült ki immáron 1000x-re hogy a videóbíró elengedhetetlen!

Az első meccsen is voltak kritikán aluli ítéletek (tizi, lapok stb.) de ami ma játékvezetés címszó alatt zajlott az vérlázító. Vidalnak és Casemironak pacsiznia kellett volna a zuhany alatt kb az 55. minutumban, Bayern lesgól, meg nem adott tizi ugyanazért amiért a másik oldalon befújta, két lesgól CR-től amiből az egyik bő fél méteres volt a másiknál az assziszt 3 méterrel le volt maradva.Mi az, hogy csak a kiesés szakaszban érhető el a gólvonal technológia ? Addig csapatok sorsa mehet a wc-be egy-egy téves bírói ítélet miatt.

A továbbjutás öröme mellett (jó magyarként) nekem erős hiányérzetem maradt a párharccal kapcsolatban, az ottani második illetve a mai első félidőben sikerült 4 meccsnyi ziccert és emberelőnyös szituációt elpuskázni és olyan idegtépő pillanatokat átélni mint Marcelo két mentése a gólvonalról + egy hosszabbítás. Összességében a játék képe alapján szerintem megérdemelten jutottunk tovább mivel számtalan lehetőséget alakítottunk ki és csak gyermeteg hibák és Neuer emberfeletti teljesítménye miatt nem döntöttük el előbb a páhrarcot!

Hala Madrid!

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 2:02

Realista24 írta:Eltűnsz te magadtól is, nem aggódom, nem kellek én ehhez. :)
Tudod, hogy úgysem fogok. A 0-5 után sem tettem.
L.Miki :
De most tényleg nem értem mi a gyerekes.
Két meccs alapján, megérdemelt a továbbjutásotok, engem az basz fel, hogy nem adatott meg a lehetőség, hogy kiküzdje a Bayern, ahogy ebben a szezonban ti már oly sokszor kiküzdöttétek.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 1:54

Eltűnsz te magadtól is, nem aggódom, nem kellek én ehhez. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 1:53

mia san mia írta: Szar volt, csak nem ismeri el mindenki. El van bagatellizálva, mondván, hogy tiétek volt a több helyzet.
Erre annyit tudok mondani, hogy nálunk volt a jobb kapus.
En meg azt, hogy Ti konkrétan próbára se tettétek Navast, tiétek a jobb kapus az tény, de a mi kapusunknak meg konkrétan dolga nem volt ellenetek... :lol:
Gyerekes mar ez az egész. :lol:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 1:50

Gyerekek, ki ez a Vidal? Ha ezert nem tiltjak el 3-5 meccsre, akkor semmiert. Verlazito amit nyilatkozott, amator hisztis hulyegyerek, peldat vehetne Zidanerol vagy Alonsorol. Szanalmas majom..
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 1:48

Nem fogadtam ma semmire. Újabb kapufa.
Kassai bent látta :lol:
Mégis kapott hat gólt.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:47

Realista24 írta:
mia san mia írta: Sokat hozzátettél a beszélgetéshez. ;)
Írjak ész nélkül, mint te? Járassam le magam, mint te? :lol: Nem veszed észre, hogy miért nem teszlek ki? :ike:

Gondolom még fogadtál is a Real ellen, ahogy legutóbb :lol:
Nem fogadtam ma semmire. Újabb kapufa.
És szerintem semmi olyan nem írtam, ami szembemegy a fórum szabályzatával.
De javíts ki ha tévedek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mia san mia 2017. április 19., szerda 1:48-kor.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:47

El Unico írta:Mindket oldalra tevedett, fogd mar fel. A jatekvezetes szar volt, ezt mindenki tudja es elismeri, most a Real jott ki jobban ebbol a szarbol. Az elet ugyis x-re jatszik, meg amugyis annyit szoptunk mar a jatekvezetokkel... ideje volt mar hogy a mi javunkra is legyen mar egy kis tevedes. A Muncheni KAMU buntetovel majdnem kiestunk, halistennek egalizalt az elet.
Szar volt, csak nem ismeri el mindenki. El van bagatellizálva, mondván, hogy tiétek volt a több helyzet.
Azt, meg, hogy kamu tizi volt, nekem nem kell kiemelni.
Ott élőben mondtam a többieknek (Isten és ők a tanúim) örülök, hogy kihagyta, mert így volt igazságos.

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. április 19., szerda 1:46

Realista24 írta:
Írjak ész nélkül, mint te? Járassam le magam, mint te? :lol: Nem veszed észre, hogy miért nem teszlek ki? :ike:

Száz százalék, de sajnos nem a koccintós ára lett kockáztatva :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 1:44

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 19., szerda 1:42

mia san mia írta:Ja értem. Akkor ellenetek fújt ma. Tedd már a szívedre a kezed, Casemiro ügyében...
Nem azt írtam, hogy ellenünk fújt. De vitán felüli, hogy Vidal kis túlzással feleslegesen jött vissza a 2. felesre, mert 3-4 perc után mehetett is volna le. Ha ezek után nem tudod belátni, hogy teljesen más lett volna a játék képe és ha 6x újjá születnek Robbenék sem hozzátok le a plusz 2X15-öt, akkor nincs miről beszélni. Főleg, hogy láthattad az odavágón és ma is, hogy mi történt a kiállítások után.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 1:42

Mindket oldalra tevedett, fogd mar fel. A jatekvezetes szar volt, ezt mindenki tudja es elismeri, most a Real jott ki jobban ebbol a szarbol. Az elet ugyis x-re jatszik, meg amugyis annyit szoptunk mar a jatekvezetokkel... ideje volt mar hogy a mi javunkra is legyen mar egy kis tevedes. A Muncheni KAMU buntetovel majdnem kiestunk, halistennek egalizalt az elet.
:goat:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 1:40

Atyaeg ezek a nyilatkozatok Ancelotti es Vidal, de főleg Vidal... :ozil:
Ancelotti miért nem tud úgy, mint ZZ, hogy elegánsan nem beszél a birokrol?
Vidal meg ,,sehol se volt a Real". Nagyon remelem, hogy ezt a hangnemet amit mutatott szankcionálja az UEFA! Hihetetlen, hogy miért nem lehet emelt fővel viselni a vereséget (xabi, azért látszik a minőség, hogy honnan is ment oda :mrgreen: ) es nem pocskondiázni meg sart dobálni. Hihetetlen, na jo éjszakát!

Hala Madrid y Nada mas!

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:40

Realista24 írta:
Ja értem. Akkor ellenetek fújt ma. Tedd már a szívedre a kezed, Casemiro ügyében...
Tedd a kezed a power gombra. Bár nem vagyok az ellen, hogy itt túráztasd magad, de olyan égő a vergődésed, mint Vidalé.
Sokat hozzátettél a beszélgetéshez. ;)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 19., szerda 1:40

Igen, belenyúlt azzal, hogy Vidalnak megkegyelmezett. Tedd már a szívedre a kezed. Szerinted ha ott kiállítja, akkor lett volna bármi esélye a Bayernnek? Lehetett volna bármilyen kétes szitu amivel a Bayernt sújtja?
hagyjad ilyenkor nem látni a fától az erdőt.

amikor cakir vezette a mu-real-t akkor mi zengett egész végig napokon át?

megmondom: hogy nanit kamura állította ki cakir. mindenki real mezben mutatta cakirt arról senki sem beszélt hogy előtte kb 10 perccel rafael a gólvonalról ütötte ki a labdát és ott tizi+pirinek kellett volna jönnie. erről senki sem beszélt. cakir azóta is real mezben feszeng a neten.

itt most mindenki a lesgólokon csámcsog. azt meg elfelejtik hogy kb az 50. percben kellett volna vidalt leküldeni és teljesen máshogy alakul a meccs.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2017. április 19., szerda 1:41-kor.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 1:39

Ja értem. Akkor ellenetek fújt ma. Tedd már a szívedre a kezed, Casemiro ügyében...
Tedd a kezed a power gombra. Bár nem vagyok az ellen, hogy itt túráztasd magad, de olyan égő a vergődésed, mint Vidalé.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:38

M1Ö írta:
mia san mia írta:De itt ma Kassai nagyon belenyúlt.
Igen, belenyúlt azzal, hogy Vidalnak megkegyelmezett. Tedd már a szívedre a kezed. Szerinted ha ott kiállítja, akkor lett volna bármi esélye a Bayernnek? Lehetett volna bármilyen kétes szitu amivel a Bayernt sújtja?

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 19., szerda 1:35

mia san mia írta:De itt ma Kassai nagyon belenyúlt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:33

petiamadridista írta:Mia,

ebben a párharcban (ami sokkal nagyobb csörte volt mint mondjuk a PSG - Barca) a 2 meccsen mindkét csapat megkapta a maga kis ingyen cigijét, csokiszeletét, nutellás kenyerét.. tudom is én mit..

Pl: Bayern: Kamutizi, világi mákos öngól, be nem fújt büntető, ezernyi kihagyott ziccer.
Madrid: Lesgólok, vitatható Casemiro - Vidal (piros)lapok, visszavágó otthon.

Én egy dolgot sajnálom így utólag. És most talán elsőnek meg is követem Csokit, mert teljesen igaza volt.
Azt, hogy 1 hete az Alianzban nem döntöttük el teljesen jogos emberelőnyben. Mert mondjuk 1-3ról ez a München sosem lett volna meccsben ma este, és akkor most nem lenne miről beszélni..
Ez az én nagy bánatom most csak, így mindenféle bírózás van, meg azért a makkfaktor is kellett, meg mehet a vita örökké... Kár.
Emlékeim szerint leírtam az első meccs után, hogy ha nincs Neuer, akkor ez ma 1-6. :)

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:33

Ónó írta:Én nem értem min megy most a vita... Tény tény tény. Hát ha már oda van írva, tény, hogy les volt Ramos öngólja. Ha az nincs, most nem kellene nyekeregni semmin :D
Legyünk következetesek, onnan mint egy lavina elindult a foshenger az arcunkba ide és oda is :D én is néztem volna a 11v11 szitut még 15 percig aztán síp és vége, 1-1.
Tudod, hogy nem ennyire fekete és fehér, hogy síp és vége ? :)

Vissza: