Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
mia san inkabb a forumodon raknal rendet mert ami ott megy most az meg kritikan alulibb, mint kassaiek

- Galacticos
Mia.
En birlak meg minden es igazad van h kassai egy vilagtalan.
De az elso meccsen a tizitek nem volt az, a masodik meccsen is velemenyes de ha az tizi akkor casemiroe is egyertelmuen az.
Ezen kivul ami miatt mi erdemeltunk tovabbjutast hogy a 2 meccs alatt egy akciogolt nem tudtatok osszehozni de igazabol meg egy komoly kaput eltalalo lovest sem, nekunk meg rengeteg helyzetunk volt oda-vissza.
En birlak meg minden es igazad van h kassai egy vilagtalan.
De az elso meccsen a tizitek nem volt az, a masodik meccsen is velemenyes de ha az tizi akkor casemiroe is egyertelmuen az.
Ezen kivul ami miatt mi erdemeltunk tovabbjutast hogy a 2 meccs alatt egy akciogolt nem tudtatok osszehozni de igazabol meg egy komoly kaput eltalalo lovest sem, nekunk meg rengeteg helyzetunk volt oda-vissza.
Te is pihenhetnél lassan, mert rendre csak buta vagy provokatív hozzászólásaid vannak.Navamiro írta:Mindenki elfogult, ne várjatok mást. Idegállapotba vagyunk. Aludj rá Mius párat és akkor már jobb lesz. Vagy nem.

Mindenki elfogult, ne várjatok mást. Idegállapotba vagyunk. Aludj rá Mius párat és akkor már jobb lesz. Vagy nem.
Nee. Ez komoly?Realista24 írta:Visszaszívom, amit Carlóról írtam. Hát az öregnek elment az esze![]()
![]()
"Csak a bíró hibáztatható a kiesés miatt. Mindig nehéz emberhátrányban játszani, mi pedig két meccset is így játszottunk le, pedig se az odavágón, sem pedig ma nem érdemeltük meg. Hátra van még a Bundesliga és a Kupa, jövőre pedig meglátjuk, mi lesz a BL-ben. A BL győzelem a legapróbb részletekben rejlik, nem volt most szerencsénk."
Nagyot csalódtam benne akkor.

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem vette be a rágóba fecskendezett szíverősítő/ nyugtatót? Ember... ilyet!Realista24 írta:Visszaszívom, amit Carlóról írtam. Hát az öregnek elment az esze![]()
![]()
"Csak a bíró hibáztatható a kiesés miatt. Mindig nehéz emberhátrányban játszani, mi pedig két meccset is így játszottunk le, pedig se az odavágón, sem pedig ma nem érdemeltük meg. Hátra van még a Bundesliga és a Kupa, jövőre pedig meglátjuk, mi lesz a BL-ben. A BL győzelem a legapróbb részletekben rejlik, nem volt most szerencsénk."

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Visszaszívom, amit Carlóról írtam. Hát az öregnek elment az esze

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
MOD egy ilyen világtalan szar kassait betesznek bárki javára döntően tévedhet. Ez nem szándékosan elcsalt dolog volt mint egy bárszá meccs a psg vagy anno a chelsea ellen, hanem ökör barom bíró volt aki nem tudta milyen rendezvényen van.
Ettől eltekintve mi érdemeltük a továbbjutást, Ancelotti bármennyire is szimpatikus figura szerintem nem tudott megújulni, ugyanilyen meddő focink volt a 14/15-ös szezonban a juve elleni meccseken mint most a bayernnek.
Ettől eltekintve mi érdemeltük a továbbjutást, Ancelotti bármennyire is szimpatikus figura szerintem nem tudott megújulni, ugyanilyen meddő focink volt a 14/15-ös szezonban a juve elleni meccseken mint most a bayernnek.
- ___Samy___
Látom kibújt a szög a zsákból. Tedd már a szívedre a kezed, szerinted ez a Bayern továbbjutást érdemelt? Most őszintén. Szerintem azt meg a legelvakuktabb drukkerek is belathatjak, hogy a Real volt a jobb a párharcban. Neuer próbálta menteni a menthetőt, de egyedül kevés volt.
A játékvezetés meg egyértelműen szánalmas, már évek óta. Csak az a baj, hogy ha ez más csapattal történik, akkor az szőnyeg alá van soporve. Bezzeg ha a Real...Meg az is szidja a csapatot, aki azt sem tudja mi az a Real Madrid.
A játékvezetés meg egyértelműen szánalmas, már évek óta. Csak az a baj, hogy ha ez más csapattal történik, akkor az szőnyeg alá van soporve. Bezzeg ha a Real...Meg az is szidja a csapatot, aki azt sem tudja mi az a Real Madrid.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- L.Miki
Volt a mi oldalunkra is hihetetlen ítéletek, a tiétekre is. Csak ti azért takaróztok a bírók mögé, mert nem tudtatok akcióból gólt szerezni, mint mi. Igen ez így valóban rossz... ezért jutottunk mi tovább. Gólra játsszák a meccseket.mia san mia írta: Ez nagyon szép és jó, de ha mindez fordítva történik, akkor kevésbe vagy higgadt. Legalábbis azt gondolom...
A lesgólra reagáltam, hogy igen nektek is volt lesgólotok. Az a szégyen pedig amiről te beszélsz, nem a mi szégyenünk, de ezt már leírtam korábban. A pakliban pedig benne van, és továbbra is tartom a Videóbírót. De akármennyit is szeretnél lovagolni ezen felesleges, most még fáj, de ahogy a PSG elleni meccs ez is a múlté lesz. Azért annyiban egyezzünk ki, hogy a bírói ítéletek voltak 50-50-ben rosszak mindkét oldalra, és nem a két csapat közti különbség.mia san mia írta:Idézd már mikor mondtam, hogy jobb volt a Bayern ? Csupán szégyennek tartom, hogy ennyire szánalmas játékvezetés kell, hogy legyen egy ilyen meccsen.

- Süti
mia san mia írta: Lesgólunk volt nekünk is ????????
Mesélj még kérlek, MOD...
Majd holnap nézzétek vissza a meccset lehiggadva és Casemiro munkásságát figyeljétek.
Ha Vidal jogosan lett kirakva akkor ő mit keresett a pályán ?
(nem beszélve arról, hogy gólpasszt adott...)
Nevetséges
Kár lenne kitiltatnod magad a jelenlegi frusztráltságod miatt, én értékeltem pl. a meccs előtti hozzászólásaidat, "belsős" infokat. Szerintem ha lehiggadsz, te is belátod, hogy egy tizi, egy máker öngól, és két kaput eltaláló lövés nem elég egy ilyen Real Madrid ellen, a Bernabéuban. És most az 1-1 helyzet elemzésébe nem mennék bele, de nem gondolhatod, hogy a bíró miatt jutottunk tovább. Vagyis gondolhatod, de magadat csapod be.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Idézd már mikor mondtam, hogy jobb volt a Bayern ? Csupán szégyennek tartom, hogy ennyire szánalmas játékvezetés kell, hogy legyen egy ilyen meccsen.L.Miki írta:https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=594D051Cmia san mia írta: Lesgólunk volt nekünk is ????????
Majd holnap nézzétek vissza a meccset lehiggadva és Casemiro munkásságát figyeljétek.
Nevetséges
Nézd csak. Szerintem neked/nektek kellene lenyugodni, törődj bele, hogy gyengébbek voltatok, és nem tudtatok csak egy gólt szerezni, a többi ajándék volt.
- BlancoMark
Mia:
https://pbs.twimg.com/media/C9uLMG3XkAIWCwD.jpg:large
Lewa mozdult a labda fele tehat egyertelmu les
https://pbs.twimg.com/media/C9uLMG3XkAIWCwD.jpg:large
Lewa mozdult a labda fele tehat egyertelmu les
-
Ez nagyon szép és jó, de ha mindez fordítva történik, akkor kevésbe vagy higgadt. Legalábbis azt gondolom...L.Miki írta:Úgy bíróznak az emberek, hogy szavak nincsenek. Igen bénák voltak, tévé előtt sokkal könnyebb, vonalazni, meg megállapítani lassításból, hogy volt-e kontakt. Akkor, abban a szituban mit lát a bíró. nem a bíró a hibás, a szövetség, hogy nincs még videóbíró. Továbbra is tartom halott az emberi játékvezetés, mert rengeteget hibáznak, nem tudnak mindig mindenhol ott lenni, nem látnak mindent pontosan 10-20 méterről... kijelző előtt, különböző technikák előtt könnyű. Az vesse rá szerintem az első követ, aki hibátlanul lehozna egy meccset úgy, hogy végig megy a játékvezető tanfolyamon, lehetetlenség. Mivel az emberi tényező már elegendő ahhoz, hogy hiba legyen a meccsben! Videóbírót kell bevezetni, ennyi!rashidm írta:
Jogos. De azt is nézd meg, hogy hol a partjelző. Mert, hogy nem egyvonalban, az kurvaisten.
- L.Miki
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=594D051Cmia san mia írta: Lesgólunk volt nekünk is ????????
Nevetséges
Nézd csak. Szerintem neked/nektek kellene lenyugodni, törődj bele, hogy gyengébbek voltatok, és nem tudtatok csak egy gólt szerezni, a többi ajándék volt.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
-
Lesgólunk volt nekünk is ????????___Samy___ írta:Bírói tevekenykedes ide vagy oda, ez a Bayern nem érdemelt továbbjutást. Amelyik két meccsen 4 kaput eltaláló lövést tud felmutatni a mi védelmünk ellen, az nem érdemel továbbjutást. A kiállítások jogossagat nem is értem miért kell vitatni, Vidal is meg Martinez is teljesen megérdemelten lettek lekukdve. Lesgoljuk volt nekik is, kaptak Ramostol egy öngólt, plusz két tizi, amelyikbol az egyik semmi nem volt.
Itt egyedül Neuer tartotta őket meccsben, hogy izzadság szagú legyen a párharc.
Nevetséges
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ezt a megjegyzest mindket fel mondhatja. Igaza van Carlonak, de osszessegeben szerintem o is tisztaban van azzal, hogy vegig a Real kezeben volt minden.Realista24 írta:Carlo azért odabökött Kassainak![]()
Meg kicsit a bírókkal takarózik. Állítólag odament hozzájuk és azt mondta "good job".

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem értelek Navamiro.
Vidalnak volt vagy 4db totál elkésett lábat találó becsúszása, ehhez jött a rárontok agyatlan stílus. idő kérdése volt csak mikor távozik.
Sem az első meccsen, sem most nem volt épkézláb támadásuk. Sem 11 emberrel, sem 10-el. Semmit nem tettek a győzelemért. Nem értem miért kellene bármit is megmagyaráznunk.

Vidalnak volt vagy 4db totál elkésett lábat találó becsúszása, ehhez jött a rárontok agyatlan stílus. idő kérdése volt csak mikor távozik.
Sem az első meccsen, sem most nem volt épkézláb támadásuk. Sem 11 emberrel, sem 10-el. Semmit nem tettek a győzelemért. Nem értem miért kellene bármit is megmagyaráznunk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carlo azért odabökött Kassainak
Meg kicsit a bírókkal takarózik. Állítólag odament hozzájuk és azt mondta "good job".

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema