Juve-Portón is kiszórták a gyereket azonnal.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 18., kedd 23:54
HozzászólásSzerző: MVPP » 2017. április 18., kedd 23:53
Rosszul tudod, így is les helyzet van. Ha Ronaldo előrébb volt, akkor les volt.rroolleesszz írta:Ertem, hogy a labda vonala elott volt, de ott Marcelo mar passzolhatott elore fele is, mivel az alapvonaltol az utolso elotti jatekos vonalat elhagyta. Igy barhova passzol, nincs les.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 18., kedd 23:52
Ez valami szabály?Navamiro írta: De nem állítanak ki egy bl negyeddöntőben 2 falt után senkit ember..második sárgát nem osztanak ki minden faltra..fölösleges belenyúlni.Narancsásrga lett Vidal, de nem kellett kiküldeni.
HozzászólásSzerző: rroolleesszz » 2017. április 18., kedd 23:52
Ertem, hogy a labda vonala elott volt, de ott Marcelo mar passzolhatott elore fele is, mivel az alapvonaltol az utolso elotti jatekos vonalat elhagyta. Igy barhova passzol, nincs les.Rasta írta:Ronaldo a labda vonala előtt volt Marci passzának pillanatában, ezért volt les.rroolleesszz írta:Aruljatok mar el miert lenne les marcelo-ronaldo fele gol, mikor marcelo mar hummelsen is tul volt? Onanntol passzolhat maga ele is, hogy az utolso vedo vonalat is elhagyta.
De javitsatok ki ha rosszul tudom.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 18., kedd 23:51
ezt hol hallottad? tiszta sárga volt mindkét szitu nem mérlegelni kéne hanem vezetni a meccset a szabályoknak megfelelően. mert minden ilyen után a kompenzálás jön jobb esetben (rosszabb esetben övrebő)De nem állítanak ki egy bl negyeddöntőben 2 falt után senkit ember..második sárgát nem osztanak ki minden faltra..fölösleges belenyúlni.Narancsásrga lett Vidal, de nem kellett kiküldeni.
HozzászólásSzerző: rroolleesszz » 2017. április 18., kedd 23:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 18., kedd 23:49
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 18., kedd 23:48
De nem állítanak ki egy bl negyeddöntőben 2 falt után senkit ember..második sárgát nem osztanak ki minden faltra..fölösleges belenyúlni.Narancsásrga lett Vidal, de nem kellett kiküldeni.BBeno írta:na.
bayerneseknek szavuk nem lehet mert vidalnak 25-30 perccel előtte le kellett volna mennie. utána már csak minden más kompenzáció volt kassaitól, az is hogy case a pályán maradt mert valljuk be neki is simán benne volt a két sárga. a les gól az les gól. mondtam hogy kassai rossz bíró, ma is bizonyította, de először mikor tzévdt akkor a bayern javára tévedt vidal esetében hogy nem állította ki. minden ami utána jött az csak kompenzálás.
Ronci 2 meccsen 5 gól a bayernnek. legenda. nincs más szó rá. mostmár így megvan a BL-ben lőtt 100 gólja is. ja és totál látszik hogy hol kell játszatni őt innen. ergó kell egy hazard a szélre.
HozzászólásSzerző: András93 » 2017. április 18., kedd 23:48
Szerintem csak azoknál az eseteknél is szerencsétlen volt. Bár kérdéses a szerencsének mennyi köze volt azokhoz.BBeno írta:minden ami utána jött az csak kompenzálás.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2017. április 18., kedd 23:47
Ronaldo a labda vonala előtt volt Marci passzának pillanatában, ezért volt les.rroolleesszz írta:Aruljatok mar el miert lenne les marcelo-ronaldo fele gol, mikor marcelo mar hummelsen is tul volt? Onanntol passzolhat maga ele is, hogy az utolso vedo vonalat is elhagyta.
De javitsatok ki ha rosszul tudom.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 18., kedd 23:46
Hoppa hoppa, ha ezt nem kapjak meg, az eletben nem jonnek visszaRealista24 írta:Lewa lesen volt, Ramos öngóljánál. Gondoltam szólok a habzó szájú okosoknak.
https://pbs.twimg.com/media/C9ucThoXYAgZYtb.jpg
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 18., kedd 23:45
HozzászólásSzerző: rroolleesszz » 2017. április 18., kedd 23:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 18., kedd 23:44
és a válasz ráSteve írta:Megjött a piké tweet..
Olvassátok szeretettel, puszil mindannyiunkat.![]()
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 18., kedd 23:43
Hát 11 emberrel vertek volna minket nagyon valószínű.ziro4vr írta:Bajorokból most előjön a kispöcsű komplexus, ami korábban megvolt. Én az öregeik előtt meghajolok, nagyot kűzdöttek, de ennyi volt bennük. Egy ilyen öreg csapattal és 11 bejáratott emberrel nem lehet minket megverni.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. április 18., kedd 23:43
Kifejezetten élvezetes néha azért a fasznak ennek a végén is lenniRealista24 írta: Gondoltam szólok a habzó szájú okosoknak.
https://pbs.twimg.com/media/C9ucThoXYAgZYtb.jpg
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. április 18., kedd 23:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 18., kedd 23:42
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 18., kedd 23:41
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. április 18., kedd 23:41
Először írt valamit angolul mutatták itt a tv-ben, de mire oda értem már nem mutatták..rashidm írta:Nem használom, mit írt?Steve írta:Megjött a piké tweet..
Olvassátok szeretettel, puszil mindannyiunkat.![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem