Premier League
Re: Premier League
Én nem értem, hogy mit akar a Chelsea Williannel... Hazard, Mata, Bruyne, Schürrle, Oscar, Piazón, (Ramires). Ebben a név sorban van potenciál meg variálási lehetőség is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bíznak benne, hogy Bale mellett még Suarezt is megvesszük, vagy megpróbálják meggyőzni, hogy partvonalra kerül Bale miatt, stb.Nem értem amúgy Benzemán mit erőlködnek nah ő full esélytelen, a többire lehet sansz!
Az Arsenal legjobban fizetett focistája lenne, mert megkapná a madridi fizetését.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Mindegyikre van esély még!Cabayera van esély, viszont Kondogbia, DM, Yilmaz, és Michu full esélytelen, esetleg Flamini.

Cabaye/Kondogbia/Flamini Yilmaz/Michu
Nem értem amúgy Benzemán mit erőlködnek nah ő full esélytelen, a többire lehet sansz!Jeremy Wilson (Telegraph): Az Arsenal 5 játékost célzott meg, körülbelül 80 millió font értékben. Benzema, di María, Cabaye, Flamini és Guaíta leigazolásán dolgozik a klub.
Williant meg a sp?rs elöl viheti el a Chelsea!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
pedig sok helyen azt olvasni, hogy az ügynöke és egyben a testvére.miVida írta:Anelkanak nem a testvére halt meg, hanem Eric Manasse (egy másik ügynöke)
kár h befejezi így hirtelen, kíváncsi lettem volna mire megy még így ennyi évesen a PL-ben.
Cabayera van esély, viszont Kondogbia, DM, Yilmaz, és Michu full esélytelen, esetleg Flamini.BBarni írta:3-4 igazolás várható!1 védő(?),egy vkp(Cabaye ha ő nem akkor Kondogbia vagy Flamini (az isten mentsen meg tőle )) egy szélső(Di Maria)és egy csatár(Yilmaz,Michu)
A.Cole sem fiatal már, Bertrand első BL meccsén meg BL-t nyert!Géci írta:Én, meg vagyok győződve, hogy a Chelsea fogja elvinni olyan 20-25 misiért

de simán elférne ott is. Cole és Coe jó lenne a balosra, Betrand meg mehetne kölcsönbe picit.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Anelkanak nem a testvére halt meg, hanem Eric Manasse (egy másik ügynöke)
http://eurosport.yahoo.com/news/premier ... 05556.html
http://eurosport.yahoo.com/news/premier ... 05556.html
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Mi más céljuk lenne a Chelsea és a City kereteit látv a+ még ott a tavalyi bajnok is...DavieS írta:GT37 írta:Lloris, Walker, Vertonghen, Dembélé, Paulinho, Sandro, Lamela, Willian (esetleg Soldado) szerintem szinte akármelyik PL-csapatban kezdő lehetne.szerintem meg lazán nem elit, nem klasszis játékosok ezek, Soldado tipikusan kivetíthető a többi játékosra, nem a legmagasabb szint, ha az lenne nem a 4. hely lenne a cél.GT37 írta:odaérhet minimum a negyedik helyre.
Lamela, Soldado támadósor lenne alapkezdő akárhol?viccnek is rossz.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Az Arsenal meg még csak most kezdi!
3-4 igazolás várható!1 védő(?),egy vkp(Cabaye ha ő nem akkor Kondogbia vagy Flamini (az isten mentsen meg tőle )) egy szélső(Di Maria)
és egy csatár(Yilmaz,Michu)
Érdekes lesz nah, a Fener ellen mindenesetre nem volt rossz a játék főleg a 2. félidőben! Persze a Fener nem nagy ellenfél de, azért más jobb volt!

3-4 igazolás várható!1 védő(?),egy vkp(Cabaye ha ő nem akkor Kondogbia vagy Flamini (az isten mentsen meg tőle )) egy szélső(Di Maria)
és egy csatár(Yilmaz,Michu)
Érdekes lesz nah, a Fener ellen mindenesetre nem volt rossz a játék főleg a 2. félidőben! Persze a Fener nem nagy ellenfél de, azért más jobb volt!

Nem hiszem hogy igaz... :Dbár a skysports eddig megbízható volt 
Sky Sports News @SkySportsNews 49m
Sky Sources: Chelsea in advanced talks to sign Willian from Anzhi #SSN

Sky Sports News @SkySportsNews 49m
Sky Sources: Chelsea in advanced talks to sign Willian from Anzhi #SSN
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
GT37 írta:Lloris, Walker, Vertonghen, Dembélé, Paulinho, Sandro, Lamela, Willian (esetleg Soldado) szerintem szinte akármelyik PL-csapatban kezdő lehetne.
szerintem meg lazán nem elit, nem klasszis játékosok ezek, Soldado tipikusan kivetíthető a többi játékosra, nem a legmagasabb szint, ha az lenne nem a 4. hely lenne a cél.GT37 írta:odaérhet minimum a negyedik helyre.
Lamela, Soldado támadósor lenne alapkezdő akárhol?

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
Az igaz, hogy a menedzsere a tesója volt?

Azért az öregnek egy kicsit több tiszteletet!legfeljebb csak a pedofil álmaiban)!

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Legyen már hivatalos Willian és Lamela!
Ha összejön a dolog, brutál erős csapatunk lesz, és AVB-nek fel lesz adva a lecke, hogy a sok új játékost az együttesbe beillesztve olyan gárdát alakítson ki, amelyik odaérhet minimum a negyedik helyre.

Ha összejön a dolog, brutál erős csapatunk lesz, és AVB-nek fel lesz adva a lecke, hogy a sok új játékost az együttesbe beillesztve olyan gárdát alakítson ki, amelyik odaérhet minimum a negyedik helyre.
Lloris, Walker, Vertonghen, Dembélé, Paulinho, Sandro, Lamela, Willian (esetleg Soldado) szerintem szinte akármelyik PL-csapatban kezdő lehetne.DavieS írta:mind jó játékos, de egytől egyig másodikvonal
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én, meg vagyok győződve, hogy a Chelsea fogja elvinni olyan 20-25 misiértKerlon írta:(Coentrao?)

Erre csak annyit tudok mondani, hogy VerthongenDavieS írta:de egytől egyig másodikvonal, klasszis az egy van most, őt is elhozzuk.
Szerintem a Cityn és a Chelsean kívül fogható a számukra még a United is, de majd meglátjuk.DavieS írta:szerintem meg nem lesznek tényezők az első 3-ban, mind jó játékos, de egytől egyig másodikvonal, klasszis az egy van most, őt is elhozzuk.Kerlon írta:Kemény lesz ez a Spurs, ha összerakja őket AVB.
4-5. hely környéke, de az eddig is megvolt.
K
K
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
szerintem meg nem lesznek tényezők az első 3-ban, mind jó játékos, de egytől egyig másodikvonal, klasszis az egy van most, őt is elhozzuk.Kerlon írta:Kemény lesz ez a Spurs, ha összerakja őket AVB.
4-5. hely környéke, de az eddig is megvolt.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
Azért egy Lloris; Walker, Dawson, Verthongen, A-kotto(Coentrao?); Lamela, Dembelé, Siggurdson, Paulinho, Willian; Soldado név sor már nem rossz! Ráadásul nem egy embertől függenének, mert mind a 4 támadó egész ügyes játékos. +Chadli, Lennon, Sandro, Capoué, Defoe... Kemény lesz ez a Spurs, ha összerakja őket AVB.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
30 millió fontot írnak mindkét játékos esetében.árat esetleg nem írnak?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta:Elvileg Willian átment az orvosin, öt évre ír alá. Lamela következik, aztán Bale.
árat esetleg nem írnak?
madridronie írta:Óriási az öreg Wenger,
azért várható volt, ha bekerülnek akkor vásárlás lesz, biztos megnyílt így egy-két pénztárca...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Óriási az öreg Wenger, pár hete még fikázza a Madridot, most meg, hogy ég a ház Londonban; innen várja a lepattanót (elsősorban Di María; Karimra ugye esélye sincs, legfeljebb csak a pedofil álmaiban)!AW: "A piac nekem ma kezdődik és szeptember 2-án zárul. Rengeteg minden fog történni az elkövetkező 10-12 napban. Még rengeteg időnk van."

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid