Mondok cifrábbat. Az ő góljával fogunk nyerni.Realista24 írta:En merek ra fogadni. Csak nem egy meccsre, hanem egy szezonra

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 18., kedd 18:07
Mondok cifrábbat. Az ő góljával fogunk nyerni.Realista24 írta:En merek ra fogadni. Csak nem egy meccsre, hanem egy szezonra
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 18., kedd 17:58
En merek ra fogadni. Csak nem egy meccsre, hanem egy szezonrapheco írta:Papirformara konnyu tippelni, bezzeg James 2 golt nem mersz mondaniziro4vr írta:Valaki itt már meghívott valamire, ha Cé elrak kettőt, alakulnak a tétek.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. április 18., kedd 17:57
Papirformara konnyu tippelni, bezzeg James 2 golt nem mersz mondaniziro4vr írta:Valaki itt már meghívott valamire, ha Cé elrak kettőt, alakulnak a tétek.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 18., kedd 17:37
A szabolcsi ember veszélyes ember, citromos sört és vizet nem iszik, az utóbbit azért, mert béka van benne, az előbbit meg azért, mert az meg a gyerekek üdítője. Sör + szabolcsi alma, vagy szatmári szilva, de mellé jöhet egy kis újfehértói fürtősmeggy... nem hiába van nekünk három eredet védett pálinkánk.sebydani írta:...és téged akar R moderátornak. Szabolcsit itatnál citromos sörrel.ziro4vr írta: Gondolom citromos...felétek(BME) az a divat úgy hallottam...![]()
Szurkolni fogok a mixednek,te meg majd az enyémnek de utána mehet a drink-off belőle
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 18., kedd 17:32
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. április 18., kedd 17:29
...és téged akar R moderátornak. Szabolcsit itatnál citromos sörrel.ziro4vr írta: Gondolom citromos...felétek(BME) az a divat úgy hallottam...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 18., kedd 17:26
Gondolom citromos...felétek(BME) az a divat úgy hallottam...sebydani írta: Ne is mondd, tanulnom kéne, de már nagyon kacsingatok a sör feléDe messze van még a kezdés.
Egyébként szerintem nyerünk, várok CR és Benzema gólokat is. Vamooooos
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. április 18., kedd 17:24
Ne is mondd, tanulnom kéne, de már nagyon kacsingatok a sör feléL.Miki írta: Sör behűtve, lassan elkezdek én is melegíteni.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 18., kedd 17:11
Egy 2-2-es eredménnyel tökéletesen kiegyezem, csak ne kapjunk ki és lőjünk megint gólt/gólokat. Én már reggel óta izgulok. A lényeg, hogy nyugodtak legyünk és kontrolláljuk a játékot. Sör behűtve, lassan elkezdek én is melegíteni.rashidm írta:Akkor tipikusan ma fog 2 gólt akasztani.ziro4vr írta:Coman már nagyobb gond náluk, ő guardiola alatt nagy fegyver volt, idén meg semmi.Sztem 2-2 lesz.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 18., kedd 16:57
Akkor tipikusan ma fog 2 gólt akasztani.ziro4vr írta:Coman már nagyobb gond náluk, ő guardiola alatt nagy fegyver volt, idén meg semmi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 18., kedd 16:56
Bayernes haverom szerint nem is volt neki még ott. Kis éretlen gyerek, nyelvet nem beszéli, új kultúra, játszani nem játszik. Még egy szezont lehet várni vele aztán majd eldől.Kerlon írta:Renato gyerektől én még jó meccset nem láttam.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 18., kedd 16:41
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 18., kedd 16:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. április 18., kedd 16:31
3-1Eredményre mit tippeltek?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 18., kedd 16:14
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. április 18., kedd 15:58
H.E.H.E. írta:cserepadi különbségek.![]()
náluk predátor, kimmich, komán
nálunk vázkez meg morata.
good luck.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 18., kedd 15:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 18., kedd 15:22
Predátor meg koman hány jó meccset hozott le a szezonban? Ha beépítette volna őket rendesen Carlo, valóban kéne tartani tőlük. De semmi, az öregek kifulladnak a 60.-ban, aztán meghalt a játékuk.H.E.H.E. írta:cserepadi különbségek.![]()
good luck.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. április 18., kedd 15:14
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 18., kedd 15:14
Nézz utána mit nyújtottak ezek a srácok a szezonban, és hány Bayern szurkoló követeli őket a pokolba.H.E.H.E. írta:cserepadi különbségek.![]()
good luck.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem