Bajnokok Ligája
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Bajnokok Ligája
A bajoroknak pont az volt a baja, h nem volt kit behozniuk a padrol. A csereik alapbol joknak kellene lenniuk, de nincsenek formaban. A mi csereink Asensio, Isco, Kova jelenleg joformat mutatnak, de ott van meg Morata, LV is akik ugyan mezonyben nem igazan jok, de azert oda teszik magukat.
Tovabb jutasra szavaztam, remelem megszorjuk oket.
Tovabb jutasra szavaztam, remelem megszorjuk oket.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
3-1Eredményre mit tippeltek?
Benzema/Cé/Morata
Müller makk.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Renato gyerektől én még jó meccset nem láttam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
H.E.H.E. írta:cserepadi különbségek.![]()
náluk predátor, kimmich, komán
nálunk vázkez meg morata.
good luck.
Értelek én, hogy szereted a szörpit...de este már látni sem fogod a meccset, ha így folytatod a szlopálást.
Kell ez neked?

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A vilag legjobb kerete a mienk, cserepadostul. Joforman barki beallhat, nem aggodok, Danilo es James kivetelevel, elobbi meglepett a Gijon elleni teljesitmenyevel, de azert a Bayern ellen izgulnek... Jamesnek meg lefott a kave, ezt o is tudja.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Predátor meg koman hány jó meccset hozott le a szezonban? Ha beépítette volna őket rendesen Carlo, valóban kéne tartani tőlük. De semmi, az öregek kifulladnak a 60.-ban, aztán meghalt a játékuk.H.E.H.E. írta:cserepadi különbségek.![]()
good luck.
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Béla nekem csak egy dolog miatt hiányzik, mégpedig ha helyzetben van elteszi.
Amúgy mezőnyben nulla mostanában, összjáték kevés, védekezés semmi.
Rendre adja el a labdákat mostanában.
Isco játékban jobb, viszont fizikálisan kevés. Masszívabb ellenállás elnyomja.
Viszont egy nem masszív védekezést hülyére forgathat a spanyol és bélával ellentétben sokat fut, visszazár.
Meglátjuk mi lesz.Nekünk kell birtokolni a labdát irányítani a tempót, mint Münchenben.
Amúgy mezőnyben nulla mostanában, összjáték kevés, védekezés semmi.
Rendre adja el a labdákat mostanában.
Isco játékban jobb, viszont fizikálisan kevés. Masszívabb ellenállás elnyomja.
Viszont egy nem masszív védekezést hülyére forgathat a spanyol és bélával ellentétben sokat fut, visszazár.
Meglátjuk mi lesz.Nekünk kell birtokolni a labdát irányítani a tempót, mint Münchenben.
- BlancoMark
Nézz utána mit nyújtottak ezek a srácok a szezonban, és hány Bayern szurkoló követeli őket a pokolba.H.E.H.E. írta:cserepadi különbségek.![]()
good luck.

Kimmich szerintem meg megy kezdő kh-nak, Hummelsék nem egészségesek.
És igen, százszor előbb választanám Moratat és LV-t egy ilyen kiélezett nagy meccsen, döntőkkel a lábukban mint ezeket a nyeretlen két éveseket.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Névre lehet mutatósabb az általad vázolt Bayernes lista, de formára meg sokkal jobb a miénk.
Predátor egész évben kula elvileg.
Koman közelében nincs a tavalyi évének.
Kimmich mondjuk jó tényleg.
De LV meg Morata is, ha padról áll be, akkor mindig nagyot adnak hozzá a meccshez.
Predátor egész évben kula elvileg.
Koman közelében nincs a tavalyi évének.
Kimmich mondjuk jó tényleg.
De LV meg Morata is, ha padról áll be, akkor mindig nagyot adnak hozzá a meccshez.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kovacic, Asensio valamint a két titkos fegyver, Danilo és James is ott van.H.E.H.E. írta:cserepadi különbségek.![]()
good luck.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
cserepadi különbségek.

good luck.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- BlancoMark
Első félidőben nagy izmozás lesz, aztán a második félidőben kijönnek a kondicionális és cserepadi különbségek.
(Remélem.)
(Remélem.)
Most komolyan, már nem először olvasom ezt. Mikor volt jó Bale a kontráinknál, hogy ennyire hiányzik mindenkinek? Általában 2 eset fordul elő: vagy mire felkocog a félpályára már végeztünk a kontrával, vagy jól eladja/lelassítja. És ez nem csak a legutóbbi visszatérése után vehető észre nála, hanem rendszeresen. Régebben 1-2 alkalommal összejött neki egy-egy elfutás (pl Barca ellen), de az esetek 90%-ában lófing a kontra játékban és még is úgy van elkönyvelve, mint a könyörtelen kontrajátékos.H.E.H.E. írta: sajnálom, hogy nincs béla, mert kontrából 1-2 gyors góllal lecsillapíthatnánk őket.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Benzematól gólt várok ma este, Roncitól az is elég nekem ha fegyelmezetten és motiváltan focizik, de persze elrakhat egy műesés kamutizit felőlem
Én nyugodt vagyok a továbbjutást illetően, inkább a sárgalapos emberkékért aggódom, főleg ha a Modric Kroos páros megkapja, és nem lehetnek ott a folytatásnál. Mai hajtásba benne lesz bőven bárkinél a lap sajnos, de a lényeg, hogy nyerünk 3-1-re

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Eredményre mit tippeltek?
En 1-1-et erzek, de a 2-2 is nagyon realisnak tunik, mi okosan fogunk jatszani, a Bayern meg rohanni fog elore, adok kapokba nem hiszem hogy belemegyunk, ahhoz Zidane nagyon bizonsagos focit jatszat, Casemironak olnie kell kozepen minden tamadast, o lesz az utkozo ember, mivel tobben is veszelyben vannak a KP-n plusz Ramos. O ra nem is szamitok az elodontoben, biztos hogy kapni fog lapot.
En 1-1-et erzek, de a 2-2 is nagyon realisnak tunik, mi okosan fogunk jatszani, a Bayern meg rohanni fog elore, adok kapokba nem hiszem hogy belemegyunk, ahhoz Zidane nagyon bizonsagos focit jatszat, Casemironak olnie kell kozepen minden tamadast, o lesz az utkozo ember, mivel tobben is veszelyben vannak a KP-n plusz Ramos. O ra nem is szamitok az elodontoben, biztos hogy kapni fog lapot.

-
- Kedvenc játékosaid: -
Adom amit írsz annyit még hogy akármilyen dörzsölt Carlo tuti orosz rulettezni fog a bayern...ami a csövön kifér mert ez már nem a Pepes tingli tanglizós felfogás éppen ezért várok (hogy egy kis nyomás legyen RealistánH.E.H.E. írta:ma bármi lehet.
sztem ancelotti baszta el - meg nyilván a sérülések is - a müntyeni meccset, ha a fiatal futógépekkel és rendes nem a kiégett riberykkel állnak fel, akkor elverhettek volna minket, aztán ha a kamutizit berúgják, akkor sem hiszem, hogy 2:0-ról felállunk.
szóval ma is benne van bármi, ezért sajnálom, hogy nincs béla, mert kontrából 1-2 gyors góllal lecsillapíthatnánk őket.
ha meg kapunk egy gólt az elején, akkor gyakorlatilag képesek vagyunk az utolsó percben is kapni egyet, ott meg már nem tudunk javítani és kiesünk a gecibe.
ilyen apró dolgokon fog múlni sztem.
főni, én már legalább 3-szor voltam véglegesre kirakva, legalább az el clasicot várd meg most

- Mester77
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ma bármi lehet.
sztem ancelotti baszta el - meg nyilván a sérülések is - a müntyeni meccset, ha a fiatal futógépekkel és rendes nem a kiégett riberykkel állnak fel, akkor elverhettek volna minket, aztán ha a kamutizit berúgják, akkor sem hiszem, hogy 2:0-ról felállunk.
szóval ma is benne van bármi, ezért sajnálom, hogy nincs béla, mert kontrából 1-2 gyors góllal lecsillapíthatnánk őket.
ha meg kapunk egy gólt az elején, akkor gyakorlatilag képesek vagyunk az utolsó percben is kapni egyet, ott meg már nem tudunk javítani és kiesünk a gecibe.
főni, én már legalább 3-szor voltam véglegesre kirakva, legalább az el clasicot várd meg most

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc játékosaid: -
H.E.H.E. írta:pont ideális, hogy duplapirossal kiállítsák mindkettőt, aztán ott is van a két tizi, amivel kiesünk a gecibeA mai lesz Ramos 100. BL meccs, Marcelónak meg a 400. Real meccse.

Hehe egyébként mit vársz a meccstől tökösök leszünk és hamar lerendezzük őket vagy kivárva túlságosan magunkra húzzuk őket.....?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, felébredtél?H.E.H.E. írta:pont ideális, hogy duplapirossal kiállítsák mindkettőt, aztán ott is van a két tizi, amivel kiesünk a gecibeA mai lesz Ramos 100. BL meccs, Marcelónak meg a 400. Real meccse.

Csak szólok, meccs alatt nem leszek gépnél, de utána nyugodt szívvel kivágok mindenkit, aki rászolgál

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema