Bajnokok Ligája
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Béla nekem csak egy dolog miatt hiányzik, mégpedig ha helyzetben van elteszi.
Amúgy mezőnyben nulla mostanában, összjáték kevés, védekezés semmi.
Rendre adja el a labdákat mostanában.
Isco játékban jobb, viszont fizikálisan kevés. Masszívabb ellenállás elnyomja.
Viszont egy nem masszív védekezést hülyére forgathat a spanyol és bélával ellentétben sokat fut, visszazár.
Meglátjuk mi lesz.Nekünk kell birtokolni a labdát irányítani a tempót, mint Münchenben.
Amúgy mezőnyben nulla mostanában, összjáték kevés, védekezés semmi.
Rendre adja el a labdákat mostanában.
Isco játékban jobb, viszont fizikálisan kevés. Masszívabb ellenállás elnyomja.
Viszont egy nem masszív védekezést hülyére forgathat a spanyol és bélával ellentétben sokat fut, visszazár.
Meglátjuk mi lesz.Nekünk kell birtokolni a labdát irányítani a tempót, mint Münchenben.
- BlancoMark
Nézz utána mit nyújtottak ezek a srácok a szezonban, és hány Bayern szurkoló követeli őket a pokolba.H.E.H.E. írta:cserepadi különbségek.![]()
náluk predátor, kimmich, komán
nálunk vázkez meg morata.
good luck.

Kimmich szerintem meg megy kezdő kh-nak, Hummelsék nem egészségesek.
És igen, százszor előbb választanám Moratat és LV-t egy ilyen kiélezett nagy meccsen, döntőkkel a lábukban mint ezeket a nyeretlen két éveseket.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Névre lehet mutatósabb az általad vázolt Bayernes lista, de formára meg sokkal jobb a miénk.
Predátor egész évben kula elvileg.
Koman közelében nincs a tavalyi évének.
Kimmich mondjuk jó tényleg.
De LV meg Morata is, ha padról áll be, akkor mindig nagyot adnak hozzá a meccshez.
Predátor egész évben kula elvileg.
Koman közelében nincs a tavalyi évének.
Kimmich mondjuk jó tényleg.
De LV meg Morata is, ha padról áll be, akkor mindig nagyot adnak hozzá a meccshez.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kovacic, Asensio valamint a két titkos fegyver, Danilo és James is ott van.H.E.H.E. írta:cserepadi különbségek.![]()
good luck.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
cserepadi különbségek.

good luck.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- BlancoMark
Első félidőben nagy izmozás lesz, aztán a második félidőben kijönnek a kondicionális és cserepadi különbségek.
(Remélem.)
(Remélem.)
Most komolyan, már nem először olvasom ezt. Mikor volt jó Bale a kontráinknál, hogy ennyire hiányzik mindenkinek? Általában 2 eset fordul elő: vagy mire felkocog a félpályára már végeztünk a kontrával, vagy jól eladja/lelassítja. És ez nem csak a legutóbbi visszatérése után vehető észre nála, hanem rendszeresen. Régebben 1-2 alkalommal összejött neki egy-egy elfutás (pl Barca ellen), de az esetek 90%-ában lófing a kontra játékban és még is úgy van elkönyvelve, mint a könyörtelen kontrajátékos.H.E.H.E. írta: sajnálom, hogy nincs béla, mert kontrából 1-2 gyors góllal lecsillapíthatnánk őket.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Benzematól gólt várok ma este, Roncitól az is elég nekem ha fegyelmezetten és motiváltan focizik, de persze elrakhat egy műesés kamutizit felőlem
Én nyugodt vagyok a továbbjutást illetően, inkább a sárgalapos emberkékért aggódom, főleg ha a Modric Kroos páros megkapja, és nem lehetnek ott a folytatásnál. Mai hajtásba benne lesz bőven bárkinél a lap sajnos, de a lényeg, hogy nyerünk 3-1-re

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Eredményre mit tippeltek?
En 1-1-et erzek, de a 2-2 is nagyon realisnak tunik, mi okosan fogunk jatszani, a Bayern meg rohanni fog elore, adok kapokba nem hiszem hogy belemegyunk, ahhoz Zidane nagyon bizonsagos focit jatszat, Casemironak olnie kell kozepen minden tamadast, o lesz az utkozo ember, mivel tobben is veszelyben vannak a KP-n plusz Ramos. O ra nem is szamitok az elodontoben, biztos hogy kapni fog lapot.
En 1-1-et erzek, de a 2-2 is nagyon realisnak tunik, mi okosan fogunk jatszani, a Bayern meg rohanni fog elore, adok kapokba nem hiszem hogy belemegyunk, ahhoz Zidane nagyon bizonsagos focit jatszat, Casemironak olnie kell kozepen minden tamadast, o lesz az utkozo ember, mivel tobben is veszelyben vannak a KP-n plusz Ramos. O ra nem is szamitok az elodontoben, biztos hogy kapni fog lapot.

-
- Kedvenc játékosaid: -
Adom amit írsz annyit még hogy akármilyen dörzsölt Carlo tuti orosz rulettezni fog a bayern...ami a csövön kifér mert ez már nem a Pepes tingli tanglizós felfogás éppen ezért várok (hogy egy kis nyomás legyen RealistánH.E.H.E. írta:ma bármi lehet.
sztem ancelotti baszta el - meg nyilván a sérülések is - a müntyeni meccset, ha a fiatal futógépekkel és rendes nem a kiégett riberykkel állnak fel, akkor elverhettek volna minket, aztán ha a kamutizit berúgják, akkor sem hiszem, hogy 2:0-ról felállunk.
szóval ma is benne van bármi, ezért sajnálom, hogy nincs béla, mert kontrából 1-2 gyors góllal lecsillapíthatnánk őket.
ha meg kapunk egy gólt az elején, akkor gyakorlatilag képesek vagyunk az utolsó percben is kapni egyet, ott meg már nem tudunk javítani és kiesünk a gecibe.
ilyen apró dolgokon fog múlni sztem.
főni, én már legalább 3-szor voltam véglegesre kirakva, legalább az el clasicot várd meg most

- Mester77
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- H.E.H.E.
ma bármi lehet.
sztem ancelotti baszta el - meg nyilván a sérülések is - a müntyeni meccset, ha a fiatal futógépekkel és rendes nem a kiégett riberykkel állnak fel, akkor elverhettek volna minket, aztán ha a kamutizit berúgják, akkor sem hiszem, hogy 2:0-ról felállunk.
szóval ma is benne van bármi, ezért sajnálom, hogy nincs béla, mert kontrából 1-2 gyors góllal lecsillapíthatnánk őket.
ha meg kapunk egy gólt az elején, akkor gyakorlatilag képesek vagyunk az utolsó percben is kapni egyet, ott meg már nem tudunk javítani és kiesünk a gecibe.
főni, én már legalább 3-szor voltam véglegesre kirakva, legalább az el clasicot várd meg most

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc játékosaid: -
H.E.H.E. írta:pont ideális, hogy duplapirossal kiállítsák mindkettőt, aztán ott is van a két tizi, amivel kiesünk a gecibeA mai lesz Ramos 100. BL meccs, Marcelónak meg a 400. Real meccse.

Hehe egyébként mit vársz a meccstől tökösök leszünk és hamar lerendezzük őket vagy kivárva túlságosan magunkra húzzuk őket.....?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, felébredtél?H.E.H.E. írta:pont ideális, hogy duplapirossal kiállítsák mindkettőt, aztán ott is van a két tizi, amivel kiesünk a gecibeA mai lesz Ramos 100. BL meccs, Marcelónak meg a 400. Real meccse.

Csak szólok, meccs alatt nem leszek gépnél, de utána nyugodt szívvel kivágok mindenkit, aki rászolgál

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
pont ideális, hogy duplapirossal kiállítsák mindkettőt, aztán ott is van a két tizi, amivel kiesünk a gecibeA mai lesz Ramos 100. BL meccs, Marcelónak meg a 400. Real meccse.

patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A mai lesz Ramos 100. BL meccs, Marcelónak meg a 400. Real meccse.
Ramos' CL record for Real Madrid: 99 matches - 58 wins - 20 draws - 21 defeats - 10 goals - 7 assists - 8,937 minutes played.
Csak Iker, Raúl és Roberto Carlosnak van több BL meccse a Realban.
Ramos' CL record for Real Madrid: 99 matches - 58 wins - 20 draws - 21 defeats - 10 goals - 7 assists - 8,937 minutes played.
Csak Iker, Raúl és Roberto Carlosnak van több BL meccse a Realban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
7 nap alatt nem szabad három meccset rábízni, főleg nem akkor, ha az utolsó a Barca elleni. Hétvégén top volt, ha ma is ismétel, akkor fizikailag szinte lehetetlen lesz ugyanazt lehoznia harmadszor is. Amivel nincs is gond. Ma adja ki magából a maximumot, hétvégén meg mehet Bale vagy Kovacic.flori írta:Iscónak nagyon fontos a mai meccs, bizonyíthatja klasszisát. Ha itt jót megy, akkor a Barcelona ellen is kezdhet, onnan meg ki tudja már mi lesz. Szorítok neki, spanyol, játékos, imádják a drukkerek.
Az is az igazsághoz tartozik, hogy úgy gondoltam, hogy soha nem fog kitörni a jó cserejátékos szerepéből, de fejlődik, változik, és küzd a helyért. Le a kalappal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Iscónak nagyon fontos a mai meccs, bizonyíthatja klasszisát. Ha itt jót megy, akkor a Barcelona ellen is kezdhet, onnan meg ki tudja már mi lesz. Szorítok neki, spanyol, játékos, imádják a drukkerek.
Az is az igazsághoz tartozik, hogy úgy gondoltam, hogy soha nem fog kitörni a jó cserejátékos szerepéből, de fejlődik, változik, és küzd a helyért. Le a kalappal.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bayern Munich have qualified just twice from the 6 times where they lost the first leg at home [all European competitions].petiamadridista írta:És amikor otthon szedték össze a hátrányt és úgy mentek idegenbe a visszavágóra??+ a Bayern hat alkalomból csak kétszer tudtak továbbjutni, ha hátránnyal érkeztek a visszavágóra
Vagy te eleve úgy értetted ezt a 6ból 2 alkalmat, vagy általánosan??
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
És amikor otthon szedték össze a hátrányt és úgy mentek idegenbe a visszavágóra??+ a Bayern hat alkalomból csak kétszer tudtak továbbjutni, ha hátránnyal érkeztek a visszavágóra
Vagy te eleve úgy értetted ezt a 6ból 2 alkalmat, vagy általánosan??