Csak félretesznek Messi fizetésére.Kerlon írta:Elfogyott a pénz birokra.

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. április 18., kedd 10:20
Csak félretesznek Messi fizetésére.Kerlon írta:Elfogyott a pénz birokra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 18., kedd 10:10
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 18., kedd 10:06
Ezt én sem értem. Ha jól értem, akkor a barcások szerint számukra "kevésbé jó" sporit fog "direkt" küldeni az UEFA? Ha jól értettem, akkor legalább erre tudják majd fogni.istimester írta:MIVAN?Realista24 írta:Barca's SPORT: UEFA appoints a referee who doesn't invite a comeback vs Juve.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 18., kedd 9:53
MIVAN?Realista24 írta:Barca's SPORT: UEFA appoints a referee who doesn't invite a comeback vs Juve.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 17., hétfő 18:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 17., hétfő 13:07
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 16., vasárnap 19:41
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 16., vasárnap 19:38
Berti írta:Inigo komolyan téma? A Griezmann időszakban sok Sociedad meccset néztem és kijelenthetem, hogy nem hiába van csak ott ahol van. Nem vitás, van hogy nagyon jó meccseket hoz le (Barca), de nem ugrik be senkinek hogy ellenünk hogy játszott legutóbb? Végig pocsék meccs, majd megbélyegezte egy piros lappal. Az az ő alap tudása, a jó teljesítmény közel sem állandó. Maradjon csak ott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 16., vasárnap 19:25
Lionel Messi has won more points with his goals than any other player in La Liga this season (17 points with 29 goals).BH710 írta:babaking írta:hol lennének idén Messi nélkül..
Nagy bajok lesznek ha elkezd visszaesni,Neymarban nem látom hogy át tudná venni a vezér szerepet.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 16., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 16., vasárnap 10:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 16., vasárnap 10:03
Ha tegnapi meccset láttad volna talán nem kérdeznél ilyeneket. Határozott volt, nem kapkodott, ott volt mindenhol. A második félidőben többet volt a Socinal idegenben a labda nem véletlen.Navamiro írta:Hát nem volt gyenge. Nem Real szint. Szted miért játszik most is a Sociban?Kerlon írta:Hát bammeg. Jó volt ez a Soci pedig. Illarra világi talány miért volt nálunk gyenge. Inigo Martinez játéka, intelligenciája, keménysége ramosi magaslatokban.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 15., szombat 23:55
Hát nem volt gyenge. Nem Real szint. Szted miért játszik most is a Sociban?Kerlon írta:Hát bammeg. Jó volt ez a Soci pedig. Illarra világi talány miért volt nálunk gyenge. Inigo Martinez játéka, intelligenciája, keménysége ramosi magaslatokban.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. április 15., szombat 23:30
Ez csak a pizsamám, az utcán a Batman szerkómban feszítek általában..numberone1 írta:Szoval igy nezel ki a valosagban...Remy mar biztos irigykedik a oltozeked miatt.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 15., szombat 23:24
Szoval igy nezel ki a valosagban...Remy mar biztos irigykedik a oltozeked miatt.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. április 15., szombat 23:18
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 15., szombat 22:45
Nem feltétlenül. Én megfigyeltem, hogy aki sokkal rosszabb formában van, az szokta nyerni a meccset. Vagy x-re hozza.csababarca írta:én a bajnokságra értettem, minimális esélyünk van, szerintem jövőhéten helyretesztek minket, aztán vége is. (jelenlegi erőviszonyokat, állapotokat nézve erre van sansz bőven)numberone1 írta: Mar mint LE-nek olyan mindegy.
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. április 15., szombat 22:44
azért úgy oké, ha itthon demonstráljuk, hogy ki a bajnok. Be kell azt húzni jövő héten, nincs mese.dzsi91 írta:Én lekakilom,csak a bayern legyen meg,Ligát hozzuk a clasicotol függetlenül.De persze jo lenne mar jól elkenni a szájukat.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. április 15., szombat 22:41
én a bajnokságra értettem, minimális esélyünk van, szerintem jövőhéten helyretesztek minket, aztán vége is. (jelenlegi erőviszonyokat, állapotokat nézve erre van sansz bőven)numberone1 írta: Mar mint LE-nek olyan mindegy.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. április 15., szombat 22:41
korábban sokszor volt róla szó, hogy jöhetne hozzánkKerlon írta:Inigo Martinez játéka, intelligenciája, keménysége ramosi magaslatokban.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem