kolbásszagúbüfögés írta:Ez a Lewandovski kérdéskör a ma estére is túl van tolva szerintem. Az ilyen esetek rosszul szoktak végződni. Egész meccsen csak téblábolni fog így sérülés után. Amikor egy játékostól várják a megváltást az nem szokott bekövetkezni. Ha az első meccsen kezdett volna akkor szerintem továbbmegy a Bayern (nagyobb eséllyel rúgja be a 11-est, plussz vele lett volna támadójáték is nem úgy mint Müllerrel aki szinte mindig bújócskázik). Lehet, hogy már 3-al vezetett volna a Bayern amikor a Real betalál (mert a Real mindig meglövi a gólját).
Szerintem 8 góllal ment volna a Bayern ha játszik a 8. percben. Hagyjuk már ezt. Stabil volt a Real védekezése, 2 fejes ment kapura a félidőben, azért mert nem Viadaltól tartottak, hanem a Robben Ribéry párostól. Láttuk is mennyire elemünkben voltak. Ha Lewa játszik, őt is 2 ember tartja majd. Itt az a kérdés, Neuer milyen napot fog ki. Ez rajta múlik, az első meccsen is bebizonyosodott ez, már a kiállítás előtt is sokkal jobban benne volt a meccsben az 1-2 mint a 2-1. Egy jogtalan tizit felemlegetni meg számomra hányadék dolog, 1 hete ezt hallgatom többnyire a spanyol sötét oldalról, hogy ha azt belövik, akkor... szerinem meg ha van szeme egy játékvezetőnek, akkor be sem fújják. De aki hozzá van szokva a jogtalan győzelmeket előidéző büntetőkhöz annak ez csak természetes.
Ma sem lapot sem büntetőt nem akarok látni, csak egy küzdős hajtós meccset és Real győzelmet/továbbjutást.