Premier League
Re: Premier League
Balhatved, kozephatved, vérbeli csatár. Szerintem ennyi kell nekik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Az igazi az lett volna, ha a maradék 2 percben rúg egy gólt a WBA.numberone1 írta:Nem tudom volt e mar....Moreno eddig is szerencsetlenkedeseivel hivta fel magara a figyelmet, ha eddig nem volt eleg melyen, akkor meg mindig van lejebb.![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=tkNQ1HWinLI
Klopp a nyáron remélem igazol pár jó arcot, 250 milliós büdzséről beszélnek... és ez a keret a BLre nem lesz elég.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem tudom volt e mar....Moreno eddig is szerencsetlenkedeseivel hivta fel magara a figyelmet, ha eddig nem volt eleg melyen, akkor meg mindig van lejebb.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Valencia idén tényleg nem gyenge jhv. Lehet itt jönni sok mindennel de tényleg egy boleny.
- BlancoMark
Sosem kivantam volna jokat neki azok utan ahogy paraszt mod tonkre tette Jese palyafutasat egy ertelmetlen helyzetben de ezt meg neki se akartam volna.BBeno írta:wenger bevárásolt.Sead Kolašinac, a Schalke 23 éves balhátvédje megegyezett az Arsenallal, és szerződése lejártával (július 1.) ingyen csatlakozik a londoni csapathoz.

wenger bevárásolt.Sead Kolašinac, a Schalke 23 éves balhátvédje megegyezett az Arsenallal, és szerződése lejártával (július 1.) ingyen csatlakozik a londoni csapathoz.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nincs ebben semmi baj, szerintem. Tudta, érezte ő is nagyon jól, hogy nincs helye Madridban. Lehet oda-vissza volt az Arsenal fociáért meg Wengerért. A nagyobb baj, hogy ez még ma is tart.Realista24 írta:Ozil: "I called a number I’d saved since 2010. ‘Mr Wenger,’ I said, ‘I promised you’d be the 1st if I were ever looking for another club."
#lifegoals

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ozil: "I called a number I’d saved since 2010. ‘Mr Wenger,’ I said, ‘I promised you’d be the 1st if I were ever looking for another club."
#lifegoals
#lifegoals

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
top3 csapatba nyílván kevés de nézd meg az úgymond 'nagy' csapatokat nemigen vannak jó szélső védők. persze öreg és lassan cserélni kell de nincs olyan nagy választék. elég megnézni a Barcát, nem véletlen a 3 védős játékuk. Chelsea dettó. Carvajal meg Marcelo vmi hatalmas kincsek és nagyon ritkák a mai mezőnyben
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jó, hogy jó, de ha egy lassan 32 éves Valenciám lenne jobbhátvéd posztra, aki világ életében szélső volt, mondjuk egy Carvajal helyett, akkor lehet, hogy magamhoz nyúlnék!Veidt írta:Mondjuk Valencia pont rohadt jó idén.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Mondjuk Valencia pont rohadt jó idén.ziro4vr írta:Azért vannak focisták a piacok, de Mou inkább a young, valencia, fellaini féle traktor vonulatot szereti.BlancoMark írta:A piaci viszonyokbol is adodik a gyengelkedesuk. Keves a vilagklasszis jatekos, es a legjobbak mindig a Real-Barca-Bayern vonulatba igazolnak. Akik meg nem, azokbol taplalkoznak ezek a csapatok. Nem latom kikkel lephetnenek elore a nyaron.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem a szívem csücske Mou de én inkább néznék egy Valenciát a padon mint Danilot
. a nyári szünet érdekes lesz mert amennyi selejt van az angoloknál egy nyár alatt nem lehet lecserélni ez nem fifa viszont mindegyik elkezdte. Bailly+Ibra ül Mhiki is kezdi felvenni a ritmust, ehhez még jönne mondjuk 2-3 ember már nem olyan rossz. United idén nagyon megszívta a döntetlenekkel. pláne azokkal amiket 20+ kapuralövésük volt és csak 1 ment be. az a vicces ha jobb a befejezésük majdnem bajnokságért mennének és ezen pl egy Griezmann sokat dobhat. City is nem tartom sokra Pepet de a csapat eleje rendben van neki a hátulját kell rendberaknia. Chelsea se rossz nekik meg cserepad kell. Tottanham egy fiatal csapat bármi lehet belőlük, Liverpool is halad nekik is a védelem az ami botrányos de nekik is összejöhet a bl ami jobb játékosok lehetőségét adja.nem azt mondom hogy jövőre bl esélyesek lesznek de most odavittek értelmesebb edzőket elindulnak felfele szép lassan

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért vannak focisták a piacok, de Mou inkább a young, valencia, fellaini féle traktor vonulatot szereti.BlancoMark írta:A piaci viszonyokbol is adodik a gyengelkedesuk. Keves a vilagklasszis jatekos, es a legjobbak mindig a Real-Barca-Bayern vonulatba igazolnak. Akik meg nem, azokbol taplalkoznak ezek a csapatok. Nem latom kikkel lephetnenek elore a nyaron.
Nem illik.
ez a young borzalmasan rossz. de legalább megvan a 3 pont és összerázódott a mezőny picit.
- RaúlCF
Griezmann szerintem nyáron már dobbant és ha pl MU-nak van bl máris egy valószínű előrelépés. Atleticot szerintem lassan szétkapják pláne ha Simeone lép. Monacot is Dortmundot is. Interbe is most megy a pénz talán a Milanba is remélhetőleg feltámadnak. a világklasszis generáció kifele megy és még nem nagyon érett be a következő de fiatalok mindig jönnek kérdés ki találja meg a gyémántot.
- BlancoMark
A piaci viszonyokbol is adodik a gyengelkedesuk. Keves a vilagklasszis jatekos, es a legjobbak mindig a Real-Barca-Bayern vonulatba igazolnak. Akik meg nem, azokbol taplalkoznak ezek a csapatok. Nem latom kikkel lephetnenek elore a nyaron.
- RaúlCF
ha mindkettő ott van a bl-ben elég vonzó lesz az mindenkinek nem csak a pénzéheseknek. a legnagyobb akadály a bl indulás, ha az megvan mennek oda. nem fér be mindenki a nagy 3asba ők elmennek az angolokhoz és talán felhúzzák a szintet.BlancoMark írta: Mind a kettobe kene legalabb 5-6 kezdoszintu vilagklasszis, hogy komolyan vehetoek legyenek nemzetkozi porondon. De ezek a jatekosok meg nem fognak hozzajuk igazolni, csak az ilyen Pogba fele penzehes arcok, akiknek azonnal alabbhagy a teljesitmenyuk ahogy megerkezik a penz a szamlajukra.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem baj, hajrá spurs. Legyenek megint bohócok a nagyok.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
A Chelsea a végén még elbohóckodja a ligát, már csak 4 pont előnyük lesz.