Még két évad be van rendelve úgy tudom. Nekem a 4. évad a kedvenc, annak a második része valami brutális.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 16., vasárnap 21:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 16., vasárnap 21:16
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Peter fiam méltó búcsút kapott, Dar meg látom már téged is átver...csalódtam.ziro4vr írta:Homeland season 6
Az évad második fele már kifejezetten tetszett, viszont az utolsó rész megint némi hiányérzetet keltett bennem. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Quinn halálát mondjuk eltaláltam.És Dart is kihozták kevésbé gonosznak.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 13., csütörtök 21:55
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. április 13., csütörtök 21:48
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2017. április 13., csütörtök 21:10
pont kérdezni akartam, hogy valaki tud-e valami jó kis 20-30 perces sorozatot, mert a modern familyt utolértem, a többit meg kivégeztem. egyszóval köszi az ajánlást.h3x0r írta:Viszont most fejeztem be a Man Seeking Woman 3.evadjat. Roviden az alapsztori az, hogy a foszereplot dobja a baratnoje, ezert ujra elkezd csajozni. Egy elvont sorozat, sokszor nagyon beteg humorral, persze a jo ertelemben. Azt azert erdemes megjegyezni, hogy egy gyengebb resz is tobb kreativitast tartalmaz, mint mas sorozat egy egesz evadban. Sajnalom, hogy nem lesz 4. evad, nehez lesz talalni egy hasonlo stilusu es szinvonalu sorozatot.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. április 13., csütörtök 20:54
Nekem is bejön eddig. Szépen építgetik a dolgokat és egyre jobb lesz majd szerintem, ahogy haladunk előre. Mindig is rétegsori volt egyébként. Aki utálni akarja utálni is fogja. Aki meg szerette régen az most örül és jól szórakozik rajta. Hibái vannak persze, ahogy minden sorozatnak is. De amúgy egész jó lett és még csak a 2. résznél járunk. Egy lezárt évad lesz szóval mindegy, hogy lesz-e új évad vagy sem. A készítője még a premier előtt elmondta, hogy ő nem csinál többet, mert nem tud már több történetet elmesélni. Lehet, hogy más igen, de ő nem. Szóval, ha lesz is új évad már más lesz a készítő. Nekem igazából mindegy. Az se baj, ha évente mindig jön 8-9 rész aztán annyi, csak legyen jó és ne erőltetett legyen.h3x0r írta:Prison Break 5x2
Sehol egy hozzaszolas, az elso resz utan mindenki kaszalta?Ha egy uj sorozatrol lenne szo, nem biztos, hogy sokaig kovetnem, most viszont megis jol szorakoztam. Ugyan nem fogom leragni a kormomet, de azert varom a kovetkezo reszt.
Prison Break 5x1 – 3,83M (18-49: 1.5, #3)
Prison Break 5x2 – 3,17M (18-49: 1.1, #T3)
A nezettsegi adatok viszont eleg szomoruak.. Ha beall a sorozat 1.0 kornyekere, akkor lehet esely egy kovetkezo evadra, de jelenleg nagyon ugy nez ki, hogy ebbol 0.8-0.9 lesz, ami sima kasza.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 13., csütörtök 20:38
Majd ha kijott a teljes evad.P. Krisz írta:Archer 8. évadját nézed h3x0r ?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 13., csütörtök 20:19
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 13., csütörtök 19:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 13., csütörtök 14:49
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. április 11., kedd 13:56
Akkor hatalmasBerti írta:Nem rossz? Már kétszer végignéztem, hatalmas.Marci77 írta: Atlanta? Donald Glover(aka Childish Gambino) sorozata. Szerintem nem rossz
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 11., kedd 11:09
Nem rossz? Már kétszer végignéztem, hatalmas.Marci77 írta: Atlanta? Donald Glover(aka Childish Gambino) sorozata. Szerintem nem rossz
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. április 11., kedd 10:15
Ez még nem volt nálam, de eszement kemény zene, az tény.Süti írta:
Én ennél tettem le a hajamat a földre.![]()
Nagyon erősen hozzá mertek nyúlni a témához, merész dolog volt.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. április 11., kedd 1:10
Atlanta? Donald Glover(aka Childish Gambino) sorozata. Szerintem nem rosszBerti írta:Jó a téma, de elég unalmas. 4 rész után kaszáltam, ha jól emlékszem.H.E.H.E. írta:nézzetek the get downt.
Ha Hip-Hop sorozat, akkor Empire.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 10., hétfő 23:39
Jó a téma, de elég unalmas. 4 rész után kaszáltam, ha jól emlékszem.H.E.H.E. írta:nézzetek the get downt.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 10., hétfő 22:55
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. április 10., hétfő 18:53
Én ennél tettem le a hajamat a földre.peti_madrid írta:
Már 5 részt megnéztem, nekem nagyon bejön. Olyannak látom egy-két dologban, mint amilyen a House of Cards, csak épp a Vatikánban.
Zenék zseniálisak, főleg attól vagyok teljesen készen, amikor megszólal a Levo Recondite-tól.
Az meg, amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a bíborosokhoz tartott beszéde után csak kidugta a lábát, hogy megcsókolják és rányomta Voiello fejét a másik lábával, az egyik legzseniálisabb jelenet volt eddig a sorozatban.
Tetszik, na.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. április 10., hétfő 13:17
Már 5 részt megnéztem, nekem nagyon bejön. Olyannak látom egy-két dologban, mint amilyen a House of Cards, csak épp a Vatikánban.Süti írta:peti_madrid írta:Az ifjú pápát nézte/nézi valaki, urak?
Nekem megvolt.![]()
Volt egy érdekes hangulata, zenék parádésak, nagyon egyben volt. De ha az első rész nem jön be, vagy az első 2, akkor elengedheted, szerintem ez olyan, hogy vagy rákapsz, vagy nem.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 10., hétfő 7:01
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. április 10., hétfő 3:01
Az olasz kollégám nagyon el van vele. A filmet is ajánlja, nekem még hátra van mindkettő.Realista24 írta:A Gomorra nem mai darab, egyszer régebben nekiálltam, de akkor még nem volt magyar szinkronnal, csak eredeti nyelven, felirattal és 1 rész után nem bírtam az olasz beszédet. De két hete lekaptam magyarul, első évadot le is pörgettem. Aki kedveli a témát és még nem látta, annak bátran ajánlom.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem