OFF
Re: OFF
Kérnék egy kis segítség! Hogy/mivel tudnék letölteni hosszabb zenéket (akár 1 órás) youtube-ról mp3-ba? Régóta egy oldalt használok, de ott max ilyen 4-5 perces számokat enged csak. Előre is köszi!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Megnezem, koszi.donor írta: Érdemes feldobni a Roguekiller-t is, jó az ingyenes verzió. Szokott találni érdekes dolgokat Malwarebytes mellett is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Érdemes feldobni a Roguekiller-t is, jó az ingyenes verzió. Szokott találni érdekes dolgokat Malwarebytes mellett is.numberone1 írta:Az megrortent, koszi.k!ll3rcsöcs írta: Első és legfontosabb a féregtelenítés. Minden más ráér később
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- numberone1
Az megrortent, koszi.k!ll3rcsöcs írta: Első és legfontosabb a féregtelenítés. Minden más ráér később
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Első és legfontosabb a féregtelenítés. Minden más ráér későbbnumberone1 írta:Hat nem.Kerlon írta:Szépen ég már?Benzin es a gyufa teljesen mas reakciot valtott ki, a felszobam romba dolt.

- numberone1
Hat nem.Kerlon írta:Szépen ég már?

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Szépen ég már?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Nagyon koszi es Kerlonnak is, ugy nezki megtalaltam a kis mocskot, eddig jo.k!ll3rcsöcs írta: Nekem mindig valamilyen programmal, vagy beépülő modullal jöttek ezek. Azt mindenképp törölni kell előbb, aztán az említett programmal egy nagy takarítást csinálni. Ez nekem olyan 1 órát simán igénybe szokott venni, az egész rendszert ellenőrzni. Eddig mindig sikerrel járt. Csak egy tipp volt. Ha új lap nyitásakor weboldalra próbál iránytani, akkor gugliben keress rá az alapján az oldal alapján mások hasonló esetére. Természetesen angolul, hátha lesz egy tuti tipp. Valahogyan biztos le lehet túrni a kis férget.

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
Nekem mindig valamilyen programmal, vagy beépülő modullal jöttek ezek. Azt mindenképp törölni kell előbb, aztán az említett programmal egy nagy takarítást csinálni. Ez nekem olyan 1 órát simán igénybe szokott venni, az egész rendszert ellenőrzni. Eddig mindig sikerrel járt. Csak egy tipp volt. Ha új lap nyitásakor weboldalra próbál iránytani, akkor gugliben keress rá az alapján az oldal alapján mások hasonló esetére. Természetesen angolul, hátha lesz egy tuti tipp. Valahogyan biztos le lehet túrni a kis férget.numberone1 írta:Az van meg nekem is, eleg jol dolgozik,es van mellette egy total system care is. Olyan masfel evig huzta minden gond nelkul eleg jol tisztitotta es kontrolralta ez a 2 software, kb. egy hete omlott ossze a webbongeszom.
- numberone1
Az van meg nekem is, eleg jol dolgozik,es van mellette egy total system care is. Olyan masfel evig huzta minden gond nelkul eleg jol tisztitotta es kontrolralta ez a 2 software, kb. egy hete omlott ossze a webbongeszom.

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
Nekem ilyen esetben mindig segített a Malwarebytes Anti-Malware Premium programocska. Ncore-on fent van.numberone1 írta:Bovitmenyek nincsenek rajta. Sutiket elvileg a Malwarenek kell kezelnie. Probaltam megformazni a vinyot, de az eredeti win cd nem ismeri fel a vinyot.
- numberone1
Bovitmenyek nincsenek rajta. Sutiket elvileg a Malwarenek kell kezelnie. Probaltam megformazni a vinyot, de az eredeti win cd nem ismeri fel a vinyot.

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Töröld a sütiket, bovitmenyeket vagy telepítsd újra. Ha ezek sem oldják meg, akkor benzin és gyufa.numberone1 írta:A segitsegeteket kerem. Virus tamadta be a Gugli Kromomat, ha megnyitom dobalja fel az uj ablakokat. Van egy Malware virusirtom ami nem gyozi blokkolni. Mit lehetne tenni?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
A segitsegeteket kerem. Virus tamadta be a Gugli Kromomat, ha megnyitom dobalja fel az uj ablakokat. Van egy Malware virusirtom ami nem gyozi blokkolni. Mit lehetne tenni?
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Boldog nyulat.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid