Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 23., vasárnap 23:58

Ramos kiállítása: „A bíró úgy döntött, hogy pirosat ad, és mi elfogadjuk ezt.”
Ezt imádom én ezt a klubban.
Barcáék ezt nem fogják átérezni soha. :sziv:
ZIDANE

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 15., szombat 19:09

___Samy___ írta:Azért azt be kell valljuk, hogy erre a Zidane féle FIFA rotálásra már majdnem megint ráfáztunk. Viszont piszok jó érzés, hogy egy ilyen csapatot is ki tudunk állítani a gálakezdőn kívül, és hozzák is a meccseket.
Nem lett volna itt semmi baj, ha a vedelem megint nem olyan amelyien. Ket tamadas ket gol volt kb a Gijom statja. Igy hogy bejott nem is alakulhatott volna jobban. Sok piheno jatekos a kezdobol, akik meg jatszottak remekul hoztak magukat es a csapatszellem valszeg megint emelkedett ket szintet. :) Minden Zidanet igazolja, valamit nagyon tud. 15 eve vagyok Real szurkolo, de meg nem lattam soha hogy ezek a sztarok igy kuzdenenek es kaparnak ki a gyozelmet rendszeresen.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 15., szombat 19:09

szoros volt de ezt a rotálást ma abszolút meg kellett húzni a következő 2 meccs miatt ezért nem tudom elővenni Zidane-t igazság szerint én még Nachot is leraktam volna nehogy ne lehessen a Barca ellen de lehozta lap nélkül. B csapat 3 pont menni tovább

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 15., szombat 19:05

Azért azt be kell valljuk, hogy erre a Zidane féle FIFA rotálásra már majdnem megint ráfáztunk. Viszont piszok jó érzés, hogy egy ilyen csapatot is ki tudunk állítani a gálakezdőn kívül, és hozzák is a meccseket.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. április 15., szombat 18:37

egyet se. nekik már az is gond ha 3 játékos nem játszik a legerősebb 11-ből.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 15., szombat 18:36

Kerlon írta:A kezdő csapatból csak Ramos volt ott és nyertünk. Azért ez, amit szerintem más csapat nem tud magáról elmondani egész európában. És James helyett még valami nevetlenebb, de lelkes ember is többet adhat ehhez. :-*
Pont azon gondolkoztam, hogy a Barca hány ilyen meccset húzna be amikor a kezdőből 2-3 ember játszik?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 15., szombat 18:25

Lucas túl van használva kicsit, ilyenkor jönnek ki a határai. Ma jó hogy kezdett, de remélem a BM ellen Isco fog, máskor meg Asensio kap több percet .
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 15., szombat 18:23

Hát Lucason én se a James féle kiakadást véltem felfedezni. Mondjuk szerintem is szar, de nem csak ma, hanem úgy egész tavasszal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2017. április 15., szombat 18:22

Csabi írta:nekem már igazán kezdi baszni az agyamat ez a sok agresszivitás cserkor. a vezetőségnek most már az asztalra kell baszni, hogy az ilyen kutyaházi csereemberek ne higgyék azt, hogy majd ők dirigálnak. vazkez is mit nem enged meg magának. ha nem tetszik, hogy a real madridban játszik, akkor keressen mást magának. idióta.
Nem értek veled egyet. Nem játszott jól, nem érezte a ritmust, leszedte Zidane, és ideges lett, mert nem teljesített jól. Ez a kirohanás inkább a saját teljesítménye miatt volt. Ő is tudja, hogy ha jól játszik, nem cseréli le Zidane. Az ilyen szenvedély kell az igazi sikerekhez, inkább legyen ilyen mérges valaki, mint hogy szarok bele hozzáállással lesétáljon.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 15., szombat 18:19

Csabi írta:nekem már igazán kezdi baszni az agyamat ez a sok agresszivitás cserkor. a vezetőségnek most már az asztalra kell baszni, hogy az ilyen kutyaházi csereemberek ne higgyék azt, hogy majd ők dirigálnak. vazkez is mit nem enged meg magának. ha nem tetszik, hogy a real madridban játszik, akkor keressen mást magának. idióta.
Elegedetlen volt inkabb szerintem, az eredmennyel, a sajat teljesitmenyevel, nem feltetlenul azzal volt baja, hogy lecsereltek. Es inkabb ezt lassam, mint az unott fejeket...
:goat:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. április 15., szombat 18:17

nekem már igazán kezdi baszni az agyamat ez a sok agresszivitás cserkor. a vezetőségnek most már az asztalra kell baszni, hogy az ilyen kutyaházi csereemberek ne higgyék azt, hogy majd ők dirigálnak. vazkez is mit nem enged meg magának. ha nem tetszik, hogy a real madridban játszik, akkor keressen mást magának. idióta.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 15., szombat 18:11

A kezdő csapatból csak Ramos volt ott és nyertünk. Azért ez, amit szerintem más csapat nem tud magáról elmondani egész európában. És James helyett még valami nevetlenebb, de lelkes ember is többet adhat ehhez. :-*
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 15., szombat 18:09

Lehet is baszogatni Zizou-t, hogy nagyon tartalékos volt a csapat, stb, DE az ilyen meccsek, az ilyen győzelmek érnek kupát/kupákat év végén. Kell kockáztatni.

Láttuk, hogy mennyivel másabb CR-ék hozzáállása is a BL-ben. Nem szabad kifacsarni őket.

Isco-t meg be kell rakni a kezdőbe, nincs mese. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 13., csütörtök 14:41

Ez tipikusan a félig teli vagy féli üres a pohár története. Én akkor értenék egyet Csokiékkal, ha lötyögősen és az atma elleni módon játszottunk volna utána, de ez nem igaz. Helyzetek megvoltak, és kontrolláltuk az eseményeket, sárgákra figyeltek az emberek, fejben ott voltunk nagyon, kivéve a befejezéseknél. Ott éreztem azt, hogy bakker Neuer úgy is megfogja, csak tegyük kapura valahogyan.

Lewa az még egy érdekes kérdés lesz, azt láttuk hogy a szélsőiket amennyire lehet levettük, de most megvolt az a luxus, hogy a csatárra nem kellett annyira figyelni, mert müller akkora nulla volt.
Nem illik.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. április 13., csütörtök 14:38

Nem volt ezzel semmi baj, érthető hogy Zidane nem bontotta meg a jól működő szerkezetet Isco vagy Kova beállításával. Két friss támadójuk volt fent, benne volt egy kontra lehetősége. Max Morata jöhetett volna, de hát ez van. Jobb ilyenkor nem kockáztatni. Nyolc helyzetből meg illett volna elrakni azt a négyet...
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 13., csütörtök 14:22

Egy az egyben azon a véleményen vagyok mint Csoki. :agree:
Azt hittem, hogy mára kevésbé fogja basztatni az agyam az elszalasztott lehetőség, de egyre inkább csak zavar.
ZIDANE

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 13., csütörtök 14:18

Pár dolog: Önmagával az eredménnyel nekem semmi bajom nincs nyilván. Nagy eredmény idegenben nyerni a bayern ellen, hatalmas. pont az a bajom, hogy én sokra tartom a németeket, de ha visszatér lewa, akkor még többre, mert rá van kihegyezve ez a bayern, és vele egy lényegesen jobb csapat. És ki tudja, hogy egy hét múlva játszik-e, a hírek szerint igen. És van egy hetük összekapni magukat. Ha nem tartanám beszélyesnek a bajorokat, nem zavart volna az utolsó 20 perc, egy wolfsburg esetén le se szarnám, hazai pályán szinte esélytelen, hogy kiesünk. De a bayernt tartom annyira, hogy van esélyük fordítani.

A kiállításig, illetve után sem volt gondom a játékunkkal. De volt egy időszak, amikor a bayern csak szédelgett, várta, hogy kiüssük, és mi ahelyett, hogy keményen megsoroztuk volna,visszavettünk, elkezdtük lassítani a játékot, aztán gyengéden pofozgattuk. Majd jött még James is, miután lehoztuk elölről azokat, akik CR-en kívül még jók fejjel. És én a pályán lévők erőfeszítésével sem voltam itt megelégedve. Tudtuk, hogy emberelőnyben vagyunk, hogy vezetünk, és ezzel tökéletesen elégedettek is voltunk. Szerintem egyértelműen fel kellett volna vállalni azt, hogy kiüssük őket. Még ha ez némi kockázattal jár. De nem sokkal nagyobbal, mint ami egyébként is megvolt. Az esetleges nyereség viszont lényegesen értékesebb lett volna. Egyértelműen megérte volna a kockázatot.

Az átlagnál biztos sokkal érzékenyebb vagyok a témára, de engem iszonyúra tud idegesíteni, amikor egy minimális kockázatot kéne bevállalni egy nagy eredményért, de inkább a biztosat választjuk. Remélem simán hozzuk a visszavágót, de ha nem, akkor konkrétan ebben a 20 percben csesztük el az esélyt a továbbjutásra.

Azért nincs igaza Cs0kinak, mert ez most megint CR-en és Benzemán múlott. Teljesen jó volt, amit játszottunk, egyedül James és a késői Kova csere volt rossz döntés, de arról ZZ nem tehet, hogy csak 2-t lőttünk be 8 helyzetből. Ronaldo meg Karim is naggyá tették.
És akkor álljunk meg 8 helyzetnél, mert az épp elég? Ne menjünk rá arra, hogy 16 helyzetünk legyen, mert abból bemehet 4? Nekem pont az a bajom, hogy meg se próbáltuk azt a 16 helyzetet összehozni. Nem a 4 gólt hiányolom, hanem a 16 helyzetet. ( a számok nyilván csak arányok, nem konkrétak, mielőtt még...)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 13., csütörtök 12:02

Mondjuk azonkívül, hogy agresszívan nekünk estek nem lefociztak. Vidal gólján kívül még a fejese volt veszélyes és ennyi. Rosszul megítélt büntetővel én nem foglalkozom. Az első fél idei presszingjük meg keményen visszaütött a második félidőben, amikor már 11 emberrel is látszott rajtuk, hogy közel sem tudnak olyan intenzitásban játszani. Sőt a sárga lapjaik is ezért jöttek, mert akkor már a legtöbb szituációra később értek oda. Mi meg toppon voltunk még akkor is. Ezért szomorú, hogy Bale, aki a leggyorsabb emberünk előrefelé semmit nem tett a játékhoz és csak sétálgatott még akkor is, amikor megvolt a labda és rohantak előre a többiek ő szépen kocogott előre és nézte mi lesz belőle. Most lehet tényleg összeszedett egy sérülést és nem erőltette vagy ennyire megfogta ZZ, de ez azért eléggé szomorú. Pl. a Monacoban Lemar vagy Silva ezt 5-ször jobban lehozta.

Amúgy nem esett szó róla, de megint csak a 442 hozta nekünk a meccset, mivel a második félidőben már ténylegesen így állt fel a csapat és Kroos bal oldalra zárt vissza. Ez a húzás javította fel Modricot is, akir támadásokhoz megint nem tudott sokat hozzá tenni, viszont a labdajáratás és védekezés részben remekül helytállt. Pedig az első felesben Vidallal és Thiagoval nem nagyon bírtunk.

Szóval szerintem 11 a 11-ben is jobbak lettünk volna.
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 13., csütörtök 10:58

istimester írta: Összegzésként talán annyi mondható el, hogy a két csapat minőségben nagyon közel áll egymáshoz.
Közel áll, és pont ezért ha megnézed lélektanilag szétestek. Az első félidő az övék volt, kb. egy helyzetünk volt, vezettek 1-0-ra.
Kihagyott 11-es, bekapott gól, piros lap, innentől végük volt, pedig ez nagyon könnyen alakulhatott volna másképp is.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 13., csütörtök 10:51

Anthony írta:Az eredmény csalóka, csak a piros lapnak köszönhető.
Ez azért erősen barokkos túlzás.

A csapat sokat tett a tegnapi győzelemért és szerencsénk is volt. Sokszor szívtunk bepattogó vagy nullkilométeres játékosok élete góljával, most nem jártunk így.

Nagyon fegyelmezettek voltunk, ez olyan apróságokban is megnyilvánult, amikor Ramos szinte minden megmozdulásársl figyelt, nehogy sárgát érően állítsa meg a támadást. Sokszor kisegítettük és támogattuk egymást. Pontrúgásból, véleményes büntetőből lehet gólt kapni, ez mindig benne van a játékban. Ez a gólbírók értelmét ugyan megkérdőjelezi, de az egy másik kérdés.

Nem értek egyet megállapítással, nem a piros miatt sikerült előnnyel fordulnunk. A játékosok kiváló állóképességről tettek tanúbizonyságot, már a második félidő elején átvettük az irányítást. Szépen felfejlődtünk, az egyenlítés nem a semmiből jött. Régen voltunk fizikailag ilyen szinten összerakva, az év vége felé általában az összeomlás szélén szoktunk volt táncolni. Most nem ez mutattuk és ez nagyon fontos tényező. Reméljük, ez a fajta fizikális többlet kitart a visszavágóra és a Barcelona elleni mérkőzésre is.

Szerintem Zidane nagyon okosan felkészítette a csapatot. Hiába nagy kópé Ancelotti, azért mi is megfelelő minőségű kerettel dolgozunk.

Bale szerepét pozitívan fogom fel, jó játékgyilkos megoldás volt.

Sajnálom, hogy Coentrao ennyire leépült, mert én vele kezdtem volna a mérkőzést. Marcelonak csak az összecsapás második felében volt értelme.

Carvajal nagyon jó meccset játszott, hátul szikla, a gólpassz pedig magáért beszél. A gólnál Nacho maradt le, ugyanakkor minden tiszteletet megérdemel a spanyol. A képességeihez mérten mindent megtett. Nem cifrázta, amikor jött a labda szerelt, lepasszolta Ramosnak vagy oldalra tisztázott. Egy aus von haus sallangmentes védő benyomását keltette. Érezni lehetett, hogy ez igazából már nem az ő szintje, de tegyük a kezünket a szívünkre: mikor volt utoljára ilyen szintű cserehátvédünk? Az utóbbi évek egyik legmélyebb keretével vágtunk neki a szezonnak, ez a strukturális problémák ellenére is hatalmas előnyt jelent számunkra.

A középpálya fegyelmezetten zárt, sokat futott és kínálkozott az összjátékra. Kroos fenomenális, nem látványos, de elképesztő fontos szerepet tölt be. Modrič megbízhatóan futballozott, kéri a labdát, üresbe mozog, de elkezdett szürkülni. Nem hinném, hogy jövőre is számíthatunk vele ilyen magas meccsszámon. Casemiro a gól előtt fontos indítást adott Carvajalnak, ő is fegyelmezett játékot hozott, de fejben nem a leggyorsabb, összezavarható. De rossznak a tegnapi teljesítményét nem mondanám.

Ronaldo hozta a szükséges extrát, a góljaival és a piros kikényszerítésével (nem csak úgy magától jött a lap) a legnagyobb mértékben ő folyásolta be a játékot. Benzema jól játszott és mégsem volt kimondottan kiemelkedő. Mezőnyben kiváló, sokszor ő köti össze a középpályánkat a támadókkal, de sokadszorra is a védőbe vezette a labdát és a kapu előtt nem volt kellően agresszív. Az összekötő szerepe kulcsfontosságú, de egy picit nagyobb agresszivitással tegnap világklasszis teljesítményt tehetett volna az asztalra.

Navas. A topikjában, külön történet.

Zidanet dicséret illeti, szinte mindent jól csinált. Asensio jól állt be, a levegőben lógott a harmadik, erre behozza Jamest. Nem értettem ezt a húzását. Mivel Asensio is elég kötetlenül mozgott, ezért James kifejezetten útban több alkalommal. Ezen kívül csak dicsérni lehet Zidane tegnapi munkáját.

Összegzésként talán annyi mondható el, hogy a két csapat minőségben nagyon közel áll egymáshoz. A végsőkig koncentrálnunk kell, hiszen láthattuk, hogy a Bayern a jó egyéni teljesítményeink ellenére is meg tudta szerezni a vezetést. A bajorokat a visszavágón sem szabad lebecsülni, 10-20 perc lötyögés és máris visszahozhatják az eredményt. Ez a mi csapatunkra ugyanígy érvényes. Hatalmas játékerőt képviselünk, a Bayernnek mindent be kell vetnie, ha szeretné megfordítani a párharcot.

Én azt hiszem, egy semleges nézőnek ez egy kiváló BL- párosítás.

TL DR :sziv:

Vissza: