Ezt imádom én ezt a klubban.Ramos kiállítása: „A bíró úgy döntött, hogy pirosat ad, és mi elfogadjuk ezt.”
Barcáék ezt nem fogják átérezni soha.

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 23., vasárnap 23:58
Ezt imádom én ezt a klubban.Ramos kiállítása: „A bíró úgy döntött, hogy pirosat ad, és mi elfogadjuk ezt.”
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 15., szombat 19:09
Nem lett volna itt semmi baj, ha a vedelem megint nem olyan amelyien. Ket tamadas ket gol volt kb a Gijom statja. Igy hogy bejott nem is alakulhatott volna jobban. Sok piheno jatekos a kezdobol, akik meg jatszottak remekul hoztak magukat es a csapatszellem valszeg megint emelkedett ket szintet.___Samy___ írta:Azért azt be kell valljuk, hogy erre a Zidane féle FIFA rotálásra már majdnem megint ráfáztunk. Viszont piszok jó érzés, hogy egy ilyen csapatot is ki tudunk állítani a gálakezdőn kívül, és hozzák is a meccseket.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 15., szombat 19:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 15., szombat 19:05
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. április 15., szombat 18:37
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 15., szombat 18:36
Pont azon gondolkoztam, hogy a Barca hány ilyen meccset húzna be amikor a kezdőből 2-3 ember játszik?Kerlon írta:A kezdő csapatból csak Ramos volt ott és nyertünk. Azért ez, amit szerintem más csapat nem tud magáról elmondani egész európában. És James helyett még valami nevetlenebb, de lelkes ember is többet adhat ehhez.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 15., szombat 18:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 15., szombat 18:23
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2017. április 15., szombat 18:22
Nem értek veled egyet. Nem játszott jól, nem érezte a ritmust, leszedte Zidane, és ideges lett, mert nem teljesített jól. Ez a kirohanás inkább a saját teljesítménye miatt volt. Ő is tudja, hogy ha jól játszik, nem cseréli le Zidane. Az ilyen szenvedély kell az igazi sikerekhez, inkább legyen ilyen mérges valaki, mint hogy szarok bele hozzáállással lesétáljon.Csabi írta:nekem már igazán kezdi baszni az agyamat ez a sok agresszivitás cserkor. a vezetőségnek most már az asztalra kell baszni, hogy az ilyen kutyaházi csereemberek ne higgyék azt, hogy majd ők dirigálnak. vazkez is mit nem enged meg magának. ha nem tetszik, hogy a real madridban játszik, akkor keressen mást magának. idióta.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 15., szombat 18:19
Elegedetlen volt inkabb szerintem, az eredmennyel, a sajat teljesitmenyevel, nem feltetlenul azzal volt baja, hogy lecsereltek. Es inkabb ezt lassam, mint az unott fejeket...Csabi írta:nekem már igazán kezdi baszni az agyamat ez a sok agresszivitás cserkor. a vezetőségnek most már az asztalra kell baszni, hogy az ilyen kutyaházi csereemberek ne higgyék azt, hogy majd ők dirigálnak. vazkez is mit nem enged meg magának. ha nem tetszik, hogy a real madridban játszik, akkor keressen mást magának. idióta.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. április 15., szombat 18:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 15., szombat 18:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 15., szombat 18:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 13., csütörtök 14:41
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. április 13., csütörtök 14:38
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 13., csütörtök 14:22
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 13., csütörtök 14:18
És akkor álljunk meg 8 helyzetnél, mert az épp elég? Ne menjünk rá arra, hogy 16 helyzetünk legyen, mert abból bemehet 4? Nekem pont az a bajom, hogy meg se próbáltuk azt a 16 helyzetet összehozni. Nem a 4 gólt hiányolom, hanem a 16 helyzetet. ( a számok nyilván csak arányok, nem konkrétak, mielőtt még...)Azért nincs igaza Cs0kinak, mert ez most megint CR-en és Benzemán múlott. Teljesen jó volt, amit játszottunk, egyedül James és a késői Kova csere volt rossz döntés, de arról ZZ nem tehet, hogy csak 2-t lőttünk be 8 helyzetből. Ronaldo meg Karim is naggyá tették.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 13., csütörtök 12:02
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 13., csütörtök 10:58
Közel áll, és pont ezért ha megnézed lélektanilag szétestek. Az első félidő az övék volt, kb. egy helyzetünk volt, vezettek 1-0-ra.istimester írta: Összegzésként talán annyi mondható el, hogy a két csapat minőségben nagyon közel áll egymáshoz.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 13., csütörtök 10:51
Ez azért erősen barokkos túlzás.Anthony írta:Az eredmény csalóka, csak a piros lapnak köszönhető.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem