Pár dolog: Önmagával az eredménnyel nekem semmi bajom nincs nyilván. Nagy eredmény idegenben nyerni a bayern ellen, hatalmas. pont az a bajom, hogy én sokra tartom a németeket, de ha visszatér lewa, akkor még többre, mert rá van kihegyezve ez a bayern, és vele egy lényegesen jobb csapat. És ki tudja, hogy egy hét múlva játszik-e, a hírek szerint igen. És van egy hetük összekapni magukat. Ha nem tartanám beszélyesnek a bajorokat, nem zavart volna az utolsó 20 perc, egy wolfsburg esetén le se szarnám, hazai pályán szinte esélytelen, hogy kiesünk. De a bayernt tartom annyira, hogy van esélyük fordítani.
A kiállításig, illetve után sem volt gondom a játékunkkal. De volt egy időszak, amikor a bayern csak szédelgett, várta, hogy kiüssük, és mi ahelyett, hogy keményen megsoroztuk volna,visszavettünk, elkezdtük lassítani a játékot, aztán gyengéden pofozgattuk. Majd jött még James is, miután lehoztuk elölről azokat, akik CR-en kívül még jók fejjel. És én a pályán lévők erőfeszítésével sem voltam itt megelégedve. Tudtuk, hogy emberelőnyben vagyunk, hogy vezetünk, és ezzel tökéletesen elégedettek is voltunk. Szerintem egyértelműen fel kellett volna vállalni azt, hogy kiüssük őket. Még ha ez némi kockázattal jár. De nem sokkal nagyobbal, mint ami egyébként is megvolt. Az esetleges nyereség viszont lényegesen értékesebb lett volna. Egyértelműen megérte volna a kockázatot.
Az átlagnál biztos sokkal érzékenyebb vagyok a témára, de engem iszonyúra tud idegesíteni, amikor egy minimális kockázatot kéne bevállalni egy nagy eredményért, de inkább a biztosat választjuk. Remélem simán hozzuk a visszavágót, de ha nem, akkor konkrétan ebben a 20 percben csesztük el az esélyt a továbbjutásra.
Azért nincs igaza Cs0kinak, mert ez most megint CR-en és Benzemán múlott. Teljesen jó volt, amit játszottunk, egyedül James és a késői Kova csere volt rossz döntés, de arról ZZ nem tehet, hogy csak 2-t lőttünk be 8 helyzetből. Ronaldo meg Karim is naggyá tették.
És akkor álljunk meg 8 helyzetnél, mert az épp elég? Ne menjünk rá arra, hogy 16 helyzetünk legyen, mert abból bemehet 4? Nekem pont az a bajom, hogy meg se próbáltuk azt a 16 helyzetet összehozni. Nem a 4 gólt hiányolom, hanem a 16 helyzetet. ( a számok nyilván csak arányok, nem konkrétak, mielőtt még...)