Kerlon írta:ZZ tavaszi tevékenysége a Bayernt leazamitva rohadt nagy csalódás. Azt hittem egy okos edző, erre nyilván nyomatja a szar BBCt tegnap is, amikor ott a padon 2-3 jobb variációs lehetőség. Ennyire toketlen, ennyire csak ehhez mer nyúlni, amikor a cserék rendre bizonyitanak. És itt is kijon az, hogy én bízok mindenkiben, nekem fontos mindenki. Tiszta szégyen.
Szerintem ha nem is a szezon, de a tavaszi szezon legeltaktikázott meccse volt ez. Felküldeni a Gálakezdőt úgy, hogy ki vannak hajtva, semmi váratlan húzás, semmi taktikai elképzelés, és akkor még belemegyünk egy nyílt sisakos orosz rulettbe, ahelyett, hogy okosak lettünk volna. És akkor még beteszi a porcelánt is, hátha eltörik megint... Rossz döntések sorozata, és ha James nem lő gólt, az is az lett volna. De hogy még a nyilatkozatában is azt mondja, hogy nem bánja Bale kezdetését... na ez nekem valami abszurd. Legalább azt mondaná, hogy igen hibáztam stb.
Teljesen elvagyok képedve. A Bayern ellen egy taktikailag, mentálisan egy erősen felkészült csapatot láttam, mindkét meccsen, de főleg az elsőn... most meg egy összevisszaságot. Annyi mindenen változtathatott volna, nem is kellett volna a gálakezdő. Modric, Kroos, Casemiro, Bale, Benzema... ezekből az emberekből lehetett volna variálni, hogy kit küld és nem kit nem küld fel a pályára, aztán a 2. félidőben jöttek volna fel a klasszisok. Tanuló lecke. És remélem tényleg tanult belőle.