hát nem most akarnak neki új szerződést adni???Nekem meg, h jovore valszeg mar mas csapatban fogja apritani a paprikat.![]()
James lelépése sanszosabb sztem...
Vagy valaki??
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. április 15., szombat 16:56
hát nem most akarnak neki új szerződést adni???Nekem meg, h jovore valszeg mar mas csapatban fogja apritani a paprikat.![]()
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2017. április 15., szombat 16:55
Azt mondom, hogy több ilyen játékos nem hiányzik a csapatba. Ronaldo és Bale nem fog padozni Isco miatt. Lehet vitatkozni, hogy ez jó-e vagy nem. Nyilván nem jó, de ettől még nem fognak padozni.Realista24 írta:Cr es Bale is sétál a meccsek felén. Elbirjuk. Rossz érvek sorozata amit itt csinálsz.
Nem véletlen nem játszott hosszabb ideig kezdőként...nem mintha valamikor is játszott volna 3-4hónapot folyamatosan kezdőként, just sayin'meg úgy egyébként max Kroos képes a kp 3asból hosszabb ideig konstans formát hozni, szóval ennek sehogy sincs értelme...
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 15., szombat 16:54
Nekem meg, h jovore valszeg mar mas csapatban fogja apritani a paprikat.A bajom az h bayern ellen james elobb kerul be mint o.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 15., szombat 16:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 15., szombat 16:53
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 15., szombat 16:53
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 15., szombat 16:52
Mondjuk ha van James helyett egy vedekezobb arc, es Kova feljebb lephet egyel akkor Isco sem amortizalja le magat teljesen, tobbet adhat az elore jatekahoz.Tibi09 írta:
Hiába vált játékstílust, fizikálisan nem bírja a terhelést hosszabb távon. A jelenlegi kezdőnk pedig nem bír el több olyan játékost, aki 60 percet fut 30-at sétál egy meccsen.
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. április 15., szombat 16:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 15., szombat 16:51
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. április 15., szombat 16:51
A bajom az h ez a pali top formaban van es nem hasznaljuk.ziro4vr írta:Jajj Gala...mi a baj, akarsz róla beszélni?Galacticos írta:Gundogantol mikor latunk ilyet?
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. április 15., szombat 16:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 15., szombat 16:48
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. április 15., szombat 16:47
nem mintha valamikor is játszott volna 3-4hónapot folyamatosan kezdőként, just sayin'Tibi09 írta:Egyetértek Zidane-al, hogy Isco nem stabil kezdő.
Szeretem Isco játékát, szebb focit nyom, mint a keret nagy része, de ezt a formát 3-4 hónapig képes tartani. Ha szarul játszik, akkor teljesen használhatatlan. Ilyen játékosra nem építenék csapatot.
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2017. április 15., szombat 16:47
Hiába vált játékstílust, fizikálisan nem bírja a terhelést hosszabb távon. A jelenlegi kezdőnk pedig nem bír el több olyan játékost, aki 60 percet fut 30-at sétál egy meccsen.Navamiro írta:Nem vetted eszre h mar mas a jatekstilusa mint fel eve? Ez nem forma. Allandosag.Tibi09 írta:Egyetértek Zidane-al, hogy Isco nem stabil kezdő.
Szeretem Isco játékát, szebb focit nyom, mint a keret nagy része, de ezt a formát 3-4 hónapig képes tartani. Ha szarul játszik, akkor teljesen használhatatlan. Ilyen játékosra nem építenék csapatot.
Ezek a játékosok mind jobban tartják a formájukat. Igen, Casemiro is. Amit tud, azt konstans hozza és egy Bayern München ellen kellett ő. A Sporting Gijón, Granada és társai ellen nyilván nem kell, de nem jegelheted egész évben és a BL negyeddöntőben bedobod, hogy akkor old meg.Ja, mert a BBC, Móric, Casemiro 5-ös amúgy egész évben remekel és mindig tündökölt. Ilyen felfogással szerintem senki nem játszana.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 15., szombat 16:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 15., szombat 16:45
Inkabb annak szólt hogy gólt kaptak ilyen hamar. Es hogy a fa.z kivan hogy a kieső szopatja őket.Tádám írta:Gólörömnél azért nagyon látszott, hogy Isco mennyire csalódott. Megcsinálta egyenlített, de nem örült egyáltalán és rázta a fejét is meg minden. Nem szeretem ezeket a kvázi üzengetéseket ilyenkor.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 15., szombat 16:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 15., szombat 16:45
Miért nincs igaza? Gyakorlatilag más nem képes ilyenekre a keretből és padozik alapesetben.Tádám írta:Gólörömnél azért nagyon látszott, hogy Isco mennyire csalódott. Megcsinálta egyenlített, de nem örült egyáltalán és rázta a fejét is meg minden. Nem szeretem ezeket a kvázi üzengetéseket ilyenkor.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 15., szombat 16:44
Soha nem a tudásával volt baj.Seraf írta:Coentrao eddig elég jó
Ja, mert a BBC, Móric, Casemiro 5-ös amúgy egész évben remekel és mindig tündökölt. Ilyen felfogással szerintem senki nem játszana.Tibi09 írta:Egyetértek Zidane-al, hogy Isco nem stabil kezdő.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. április 15., szombat 16:43
Jelenlévő fórumozók: 44 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem