Ugy latszik a mindrnki altal porig lefikazott Casemiro jol jonne meg egy Gijon ellen is. Hmm.TheBull6 írta:Kéne valaki középre nagyon, hogy Kova feljebb léphessen, mert szegény gyerek nem futkározhat el onnan hátulról, mert James nem fog visszazárni a helyére.numberone1 írta:Remelem felidoben Kroos v Case jon James helyett, aztan Mariano Morata helyett, mert Morata is haszontalan eddig.![]()
Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mondjuk LV sem az igazi, de azert legalabb van benne kis lendulet.
Viszont eddig Danilo nem rossz.
Viszont eddig Danilo nem rossz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
james ilyen meccsen is full nulla. mutatja, mennyire harcol a helyért.
- BlancoMark
Nem fogjak ezt sokaig birni se fizikalisan se fejben.BBeno írta:valami újat kell előhúzni mert 10en vannak a 16-on belül de ívelgetünk azért....
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kicsit túlzásba ment a B csapattal Zidane.
Azt is értem, hogy 5 védővel és 10 emberrel védekeznek Gijonék, de ha csak körbepasszolgatunk meg beívelünk abból sok váratlan dolog nem fog történni. Egy kényszerítőt, egy kapu fele játékot nem akar megpróbálni senki?
Azt is értem, hogy 5 védővel és 10 emberrel védekeznek Gijonék, de ha csak körbepasszolgatunk meg beívelünk abból sok váratlan dolog nem fog történni. Egy kényszerítőt, egy kapu fele játékot nem akar megpróbálni senki?
-
kapor_89
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Isco nagyon komolyan tolja
valami újat kell előhúzni mert 10en vannak a 16-on belül de ívelgetünk azért....
Kéne valaki középre nagyon, hogy Kova feljebb léphessen, mert szegény gyerek nem futkározhat el onnan hátulról, mert James nem fog visszazárni a helyére.numberone1 írta:Remelem felidoben Kroos v Case jon James helyett, aztan Mariano Morata helyett, mert Morata is haszontalan eddig.
Hát igen, két legyengebb.numberone1 írta:Remelem felidoben Kroos v Case jon James helyett, aztan Mariano Morata helyett, mert Morata is haszontalan eddig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
James siralmasan gyenge..
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ez lefújta...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Remelem felidoben Kroos v Case jon James helyett, aztan Mariano Morata helyett, mert Morata is haszontalan eddig.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- BlancoMark
Es belelovi a sorfalba..
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Szerintem ez a mai meccs Iscotól egy ilyen utolsó beleadok mindent dolog. Ha ezután nem kerül be a kezdőbe a Bayern ellen, akkor soha, ott pedig ha jó, akkor ugye jön a Barca is.. szóval lehet most dől a sorsa tulajdonképpen.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát nem most akarnak neki új szerződést adni???Nekem meg, h jovore valszeg mar mas csapatban fogja apritani a paprikat.![]()
James lelépése sanszosabb sztem...
Vagy valaki??
-
Tibi09
Azt mondom, hogy több ilyen játékos nem hiányzik a csapatba. Ronaldo és Bale nem fog padozni Isco miatt. Lehet vitatkozni, hogy ez jó-e vagy nem. Nyilván nem jó, de ettől még nem fognak padozni.Realista24 írta:Cr es Bale is sétál a meccsek felén. Elbirjuk. Rossz érvek sorozata amit itt csinálsz.
Szerintem nem bírnánk el, de tegyük fel, hogy igen. Érdemes akkor is Isco-t folyamatosan kezdetni? Szerintem nem bizonyította, hogy érdemes rá. Mindjárt visszakapom a kérdést, mert nem is kapta meg az esélyt. Lehet nem véletlen.
Jött is a válasz.
Nem véletlen nem játszott hosszabb ideig kezdőként...nem mintha valamikor is játszott volna 3-4hónapot folyamatosan kezdőként, just sayin'meg úgy egyébként max Kroos képes a kp 3asból hosszabb ideig konstans formát hozni, szóval ennek sehogy sincs értelme...
Nem azt mondtam, hogy a többiek képesek folyamatosan jó játékra. Hanem azt, hogy kevésbé ingadozik a játékuk, kisebbek a hullámvölgyek.
Nekem meg, h jovore valszeg mar mas csapatban fogja apritani a paprikat.A bajom az h bayern ellen james elobb kerul be mint o.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért az érdekelne, hogy Jamest miért kell erőltetni. Látszik, hogy semmi akarás nincs már benne. -1 ember.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Szerintem azért bólogatott, mert még 15 centi kifelé belefert volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ha Kova egyszer elindul...