HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 15., szombat 16:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 15., szombat 15:54
Főbb tulajdonságai gyors és ostoba.palesz77 írta:Ha már ennyien néztétek. Deulofeu hogy játszott? Pár sort tudna valaki írni róla?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. április 15., szombat 15:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 15., szombat 14:33
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 15., szombat 14:31
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. április 15., szombat 14:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 15., szombat 14:29
Gondolom a meccset nem nézed.M1Ö írta:De ne csináld már baszki, csak nem érted!Kerlon írta:Nem, de ha hulyeseget írok legalább elismerem. Az Inter meg olyan jó úton halad, hogy szerintem 3-szor annyi euróból - 2pont hátrányt sikerült ravernie a Milanra.
Igen, a második hulyeseged után már elojott az aroganciam, de én vagyok az értetlen.Nem azt írtam, hogy követendő példa az Inter és valami brutál módon feljavult. De ahhoz képest amilyen mélyen voltak, látszik a javulás, fejlődés, látszik, hogy elidultak egy úton. A Milannál mit látsz? Semmit.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 15., szombat 14:25
De ne csináld már baszki, csak nem érted!Kerlon írta:Nem, de ha hulyeseget írok legalább elismerem. Az Inter meg olyan jó úton halad, hogy szerintem 3-szor annyi euróból - 2pont hátrányt sikerült ravernie a Milanra.
Igen, a második hulyeseged után már elojott az aroganciam, de én vagyok az értetlen.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 15., szombat 13:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 15., szombat 12:25
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 15., szombat 11:47
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 15., szombat 11:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 15., szombat 11:19
Nem, de ha hulyeseget írok legalább elismerem. Az Inter meg olyan jó úton halad, hogy szerintem 3-szor annyi euróból - 2pont hátrányt sikerült ravernie a Milanra.M1Ö írta:Arról nem én tehetek, hogy nem érted. Csak annyit írtam, hogy remélhetőleg a Milannál is elindul valami a sok pénzzel. Mert az Internél elindult, ha minimálisan is, csak olasz szinten.Kerlon írta:Az, hogy hulyeseget írsz és megmagyarazod utána, hogy igazad van.
Nem a gólokról beszélek. Abban persze, hogy befojásolja Icardi az Inter játékát. Nincs más ki gólt lőjjön. De vedd ki a Milanból Susot. Meghal az egész csapat játéka.Kerlon írta:Icardi meg 10-szer jobban befolyásolja a játékot és az eredményeket, mint Suso. Remélem kapizsgalod.
Nem hazudtolod meg magad amúgy, hiába írod, hogy "nem akarok arrogánsan írni".... Mindenki hülye, bezzeg te...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 15., szombat 10:57
Arról nem én tehetek, hogy nem érted. Csak annyit írtam, hogy remélhetőleg a Milannál is elindul valami a sok pénzzel. Mert az Internél elindult, ha minimálisan is, csak olasz szinten.Kerlon írta:Az, hogy hulyeseget írsz és megmagyarazod utána, hogy igazad van.
Nem a gólokról beszélek. Abban persze, hogy befojásolja Icardi az Inter játékát. Nincs más ki gólt lőjjön. De vedd ki a Milanból Susot. Meghal az egész csapat játéka.Kerlon írta:Icardi meg 10-szer jobban befolyásolja a játékot és az eredményeket, mint Suso. Remélem kapizsgalod.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 15., szombat 9:45
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 15., szombat 9:42
De ezen mit arrogánskodsz? Kiveszed az Interből Icardit, nincs ki gólt lőjjön. Kiveszed a Milanból Susot és nincs játékuk.Kerlon írta:Most megint csak arrogánsan tudnék reagálni erre a Suso vs Icardi érvre. Sokkal több pénz van az interben, de a nagy része hülyén lett elkoltve. A Milanban meg sok a tehetséges fiatal. Mindkét csapatot össze lehetne kapni akár egy nyár alatt is pár jó igazolassal.
Még mindig csak ennyiről van szó, nem tudom mi a 'csáért kell mást bele látni....M1Ö írta:Az Inter jó úton van. Nyílván közük nincs az európai elithez, de ahhoz képest amilyen mélyen voltak, most teljesen rendben vannak. Remélhetőleg a Milan is ott lesz a szeren pár éven elül, mert az nem normális, hogy egy ekkora klub olasz szinten is középcsapat.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 15., szombat 9:39
köszönhető ez mancininek és de boernek. de boernek köszönhető hogy nincs még a 4 között az inter... pioli a nyáron kipofozza ezt a keretet abban biztos vagyok. feltéve ha marad és nem simeone érkezik.Amúgy meg érdekes tényleg, mert bele lett tolva rengeteg pénz azért és full középszer játékosokat vesznek kb csak.... nem is kevés pénzért
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 15., szombat 9:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 15., szombat 9:24
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 15., szombat 9:13
A Milanból vedd ki Suso-t és kapsz egy alsóközép Milan-t. Ennyi erővel... A Milan egy küzdő csapat, de semmi koncepció nincs náluk. Nincs semmi a játékukban. Az Internél azért más a szitu, mert 10ből 8 meccset irányítanak azért. Nekik van valamelyin arcuk, formájuk, elképzelésük. A Milannál ezt nem látom. Persze édes kevés mindkettő, de a Milan is remélhetőleg az Inter féle úton indul meg.Remy írta:Icardit vedd ki és megkapod az alsokozepcsapat intert. Nagy fejlődés, hogy egy ember húzza a csapatot. Milan csapatként erősebb.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem