Elektronika
- P. Krisz
Re: Elektronika
Samsung Galaxy S8 és S8+ bemutató.
Tényleg nagyon szép mindkét telefon, de ez a méret már kényelmetlen lenne nekem.
Tényleg nagyon szép mindkét telefon, de ez a méret már kényelmetlen lenne nekem.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
A Vaterás ötlet jó volt, de hiába néztem a kompatibilis laptopokat is, egyikhez sem voltVaterán vehetsz 250-500 Ft-ért gombonként.
B verzió, "külsős" klaviatúra amíg megjön az ebayes. Infrás vagy kábeles, pont mindegy.

Szerintem inkább akkor megrendelem Ebayről gyorsan, aztán addig elkínlódom ezzel / használok hozzá külső klaviatúrát, de nem adok ki érte 12 ezret.
Köszönöm a segítségeket, ha valakinek még valami eszébe jut, bátran jelezzen!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Victor írta:18-ért láttam újat, a használt meg megint lutri. Most próbáltam szervízeket/bontókat hívogatni, de a legolcsóbb is 12-ért adta20k egy billentyűezet? nem tudst valahonnan bontott alkatrészként venni? kínai oldalakon körülnéztél ?egy oldalt találtam, ott 11 ezer és félév garancia, őket felhívom, hogy újról van-e szó, vagy használtról, de négy gombért nem adnék ki szívesen 11 ezret
Acer Aspire E5-571gPontosan milyen laptoprol van szo? Ebay-en a legtobb billentyuzet ennek a felebol siman megvan.
Láttam Ebayen, de nekem ez a munkaeszközöm, és mire megjön csődbe megyek
Vaterán vehetsz 250-500 Ft-ért gombonként.
B verzió, "külsős" klaviatúra amíg megjön az ebayes. Infrás vagy kábeles, pont mindegy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
18-ért láttam újat, a használt meg megint lutri. Most próbáltam szervízeket/bontókat hívogatni, de a legolcsóbb is 12-ért adta20k egy billentyűezet? nem tudst valahonnan bontott alkatrészként venni? kínai oldalakon körülnéztél ?

Acer Aspire E5-571gPontosan milyen laptoprol van szo? Ebay-en a legtobb billentyuzet ennek a felebol siman megvan.
Láttam Ebayen, de nekem ez a munkaeszközöm, és mire megjön csődbe megyek

- h3x0r
Pontosan milyen laptoprol van szo? Ebay-en a legtobb billentyuzet ennek a felebol siman megvan.Victor írta:Srácok, valaki már szorult laptop billentyűk cseréjére? Kettő billentyűt vissza se tudok tenni, kettő másikat pedig tisztítani kéne, mert nehezen érzékel már, de emiatt a 4 miatt nem akarnék egy egész billentyűzet cserét (kb 20.000 forintért...)
Van valami ötlet? Lehetséges hozzá gombokat beszereznem?
20k egy billentyűezet? nem tudst valahonnan bontott alkatrészként venni? kínai oldalakon körülnéztél ?
- Victor
Srácok, valaki már szorult laptop billentyűk cseréjére? Kettő billentyűt vissza se tudok tenni, kettő másikat pedig tisztítani kéne, mert nehezen érzékel már, de emiatt a 4 miatt nem akarnék egy egész billentyűzet cserét (kb 20.000 forintért...)
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
A HP-t nem ismerem, arra nem tudok válaszolni sajna (meglestem és elég brutál kis masinának tűnikKercsó írta:Valakinek tapasztalata a HP laptop család Envy tagjaival?
Vélemények a 2in1 laptopokról?

Nekem egy Lenovo Yoga-m van most. A 2in1 jellege filmnézésnél hasznos konyhában vagy étkezőben, ha már gépelni kell valamit akkor nekem kényelmetlen és visszahajtom (vagy elintézem telefonról ha ahhoz is lusta vagyok

- ___Samy___
Mi band tools és Mi fit. Az első fizetős, de sokkal jobb.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Valakinek tapasztalata a HP laptop család Envy tagjaival?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- h3x0r
En is a napokban beujitottam egyet. Te milyen applikaciokat hasznalsz hozza?___Samy___ írta:Nekem egyébként Mi Band 2 van, számomra teljesen jo. Mondjuk mióta megvan, meg nem sportoltam, de nem hiszem, hogy közben fogom használni a pulzusmérőt. Az ébresztője miatt nagyon jó, egyből felkelek mikor rezeg. Van ugye lépésszámlálója, mutatja az ezzel elégetett kalóriát, mutatja az időt, a pulzust, meg hogy mennyi van még az akksibol.
Különböző programokkal lehet variálni, hogy milyen appoknal értesítsen, milyen ikonokkal, az ébresztési funkciókat lehet variálni, szóval nem rossz kis kütyü. Nekem bevált.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Az Iphone-hoz még annyit, hogy 3gs-óta az össze generációm volt és soha egy Iphone-om sem ment tönkre.
Igaz lehetőségem volt sűrűn cserélni, viszont soha gondom nem volt. Korábban ez csak a Nokiával volt.
2db geneneráció Samsungom volt, mindkettővel gondom lett, egyikkel a kijelző, másikkal az akksi, de lehet ez csak véletlen.
Szerintem azt kell használni az embernek, ami bejön és passzol neki.
Igaz lehetőségem volt sűrűn cserélni, viszont soha gondom nem volt. Korábban ez csak a Nokiával volt.
2db geneneráció Samsungom volt, mindkettővel gondom lett, egyikkel a kijelző, másikkal az akksi, de lehet ez csak véletlen.
Szerintem azt kell használni az embernek, ami bejön és passzol neki.
Most már amúgy tényleg ez a helyzet. Pár éve (4-5) azért még hátrányban voltak az androidos telók, az iPhone-ok akkor köröket vertek rájuk, nagyon hamar betérdeltek a csúcs androidok is, de kb a Galaxy S6 óta szűnt meg a nagy szakadék szerintem.Steve írta:Akik ölre mennek mobilgyártók harca miatt, azokat kinevetem. Manapság óriási a választék, operációs rendszer és pénztárca figyelembe vételével. Baromi jó mobilokat lehet venni, mindenféle árkategóriában. Ezért is felesleges a mobilos vallásháború.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nekem Iphone 7 Black Jet van jelenleg.
Van jobb mobil a piacon. Van drágább Samsung.
Túlárazott az Iphone? Az.
Én kaptam az előfizetés mellé. 1,5 évente tudok új telefont választani.
Szeretem az Apple ciccait. Mindenem Apple így a kompatibilitás miatt benyelt a zárt rendszer. Ennek elfogadom minden hátrányát, viszont élvezem minden előnyét.
Akik ölre mennek mobilgyártók harca miatt, azokat kinevetem. Manapság óriási a választék, operációs rendszer és pénztárca figyelembe vételével. Baromi jó mobilokat lehet venni, mindenféle árkategóriában. Ezért is felesleges a mobilos vallásháború.
Van jobb mobil a piacon. Van drágább Samsung.
Túlárazott az Iphone? Az.
Én kaptam az előfizetés mellé. 1,5 évente tudok új telefont választani.
Szeretem az Apple ciccait. Mindenem Apple így a kompatibilitás miatt benyelt a zárt rendszer. Ennek elfogadom minden hátrányát, viszont élvezem minden előnyét.
Akik ölre mennek mobilgyártók harca miatt, azokat kinevetem. Manapság óriási a választék, operációs rendszer és pénztárca figyelembe vételével. Baromi jó mobilokat lehet venni, mindenféle árkategóriában. Ezért is felesleges a mobilos vallásháború.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azaz, amint mindenki utalta az 5K-t, már indul is.ziro4vr írta:Hát hallod most a téma hatására megnéztem a P10 teszteket, lehet akkor inkább már az a Samu amit te linkeltél anno. Már ha ingyen lenne. Remélem amúgy ez egy burkolt nyereményjáték akar lenni amit R24 szervez.Kerlon írta: Ziro neked milyen Huaveii kéne?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A P10 Plussról én csak jót olvastam eddig. Mondjuk az S8-at szerintem semmi nem tolja most le. Az a kinézet... Mintha két generációval előrébb járnának.ziro4vr írta:Hát hallod most a téma hatására megnéztem a P10 teszteket, lehet akkor inkább már az a Samu amit te linkeltél anno. Már ha ingyen lenne. Remélem amúgy ez egy burkolt nyereményjáték akar lenni amit R24 szervez.Kerlon írta: Ziro neked milyen Huaveii kéne?
Régi androidokkal az a gond, hogy sokkal gyorsabban fejlődött a piac, illetve a szoftverek stb. Ugye egyre több a droid programozó is, egyre nagyobb tért hódított és ezért nem érte meg foglalkozni a szotfverfrissítéssel egyik vállalatnak sem, illetve 2 év alatt kb. hatalmasakat fejlődtek a hardwarek is. Szerintem ez az S8, P10, LG G6 már 4-5 évig is elmehet, ha normálisan bánnak velük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Na akkor itt bekapcsolódnék én is
2 éve szántam rá magam, hogy egy komolyabb okostelefont vegyek, amit elsődlegesen a mindennapos kapcsolattartások végett vettem (ismerősök panaszkodtak, hogy hiába írnak, amikor dolgozom, nem érnek el és állandóan hívogatni kell).
Ezen okból mivel az androidos telefonokat részesítették előnyben az ismerőseim és azokat ajánlották főképp, egy akkor még közepesnek számító Samsung Galaxy S4-et vettem, a paraméterei meggyőzőek voltak, és árban is megfelelt nekem. Az Apple a hardveres képességei miatt nem jött be nekem akkoriban (bár fogalmam sem volt akkor, hogy az milyen). A telefon egy darabig jól ment, semmi probléma nem volt vele, aztán többször túlmelegedett messengerezés, facebookozás közben, kikapcsolt és újraindult vagy lefagyott, valamint az akkumulátorral se volt valami oké, 9-10 hónap használat után 25% töltöttség környékén mindig kikapcsolt és újraindult, naponta 2x kellett tölteni. Mint kiderült utólag ez a Galaxy S4 típushibái közé tartozott és többen is mondták nekem az ismerősök közül, hogy ez nem éppen egy nyerő telefon.
Ezek után döntöttem úgy, hogy új telefon kell kb. 1 éve. Ekkor az ismerőseim mindenképp az Applet ajánlották már, hiába volt az drága. Ráadásul kapóra jött, hogy az egyik ismerősömnek pénzre volt szüksége, így csereüzletben állapodtunk meg én adtam a Galaxy S4-et plusz egy kis kp-t, ő pedig a kezembe adott egy iPhone 5s-t cserébe. Eddigi használat során probléma csak az akkumulátorral merült fel, mivel véleményem szerint gyorsan merül (bár sokat is használom) és napi 1 töltés kell neki már, de elvileg ez egy 5.000-10.000 Ft-os probléma. Az iOS rendszer "zártságával" sem adódott nekem probléma, gond nélkül megtanultam, hogy lehet zenéket, képeket küldözgetni és áttenni. Számomra a 16 gb tárhely is elég a telefonon, mivel a régebbi dolgokat a számítógépemre, vagy az iCloudba mentem le a telefonról való törlés előtt. Így számomra nem kérdés már az sem, hogy ha legközelebb telefont veszek, az iPhone lesz. Viszont mivel elégedett vagyok az 5s-el, erre maximum csak jövőre kerül sor.
(Bocsi a hosszú irományért)

2 éve szántam rá magam, hogy egy komolyabb okostelefont vegyek, amit elsődlegesen a mindennapos kapcsolattartások végett vettem (ismerősök panaszkodtak, hogy hiába írnak, amikor dolgozom, nem érnek el és állandóan hívogatni kell).
Ezen okból mivel az androidos telefonokat részesítették előnyben az ismerőseim és azokat ajánlották főképp, egy akkor még közepesnek számító Samsung Galaxy S4-et vettem, a paraméterei meggyőzőek voltak, és árban is megfelelt nekem. Az Apple a hardveres képességei miatt nem jött be nekem akkoriban (bár fogalmam sem volt akkor, hogy az milyen). A telefon egy darabig jól ment, semmi probléma nem volt vele, aztán többször túlmelegedett messengerezés, facebookozás közben, kikapcsolt és újraindult vagy lefagyott, valamint az akkumulátorral se volt valami oké, 9-10 hónap használat után 25% töltöttség környékén mindig kikapcsolt és újraindult, naponta 2x kellett tölteni. Mint kiderült utólag ez a Galaxy S4 típushibái közé tartozott és többen is mondták nekem az ismerősök közül, hogy ez nem éppen egy nyerő telefon.
Ezek után döntöttem úgy, hogy új telefon kell kb. 1 éve. Ekkor az ismerőseim mindenképp az Applet ajánlották már, hiába volt az drága. Ráadásul kapóra jött, hogy az egyik ismerősömnek pénzre volt szüksége, így csereüzletben állapodtunk meg én adtam a Galaxy S4-et plusz egy kis kp-t, ő pedig a kezembe adott egy iPhone 5s-t cserébe. Eddigi használat során probléma csak az akkumulátorral merült fel, mivel véleményem szerint gyorsan merül (bár sokat is használom) és napi 1 töltés kell neki már, de elvileg ez egy 5.000-10.000 Ft-os probléma. Az iOS rendszer "zártságával" sem adódott nekem probléma, gond nélkül megtanultam, hogy lehet zenéket, képeket küldözgetni és áttenni. Számomra a 16 gb tárhely is elég a telefonon, mivel a régebbi dolgokat a számítógépemre, vagy az iCloudba mentem le a telefonról való törlés előtt. Így számomra nem kérdés már az sem, hogy ha legközelebb telefont veszek, az iPhone lesz. Viszont mivel elégedett vagyok az 5s-el, erre maximum csak jövőre kerül sor.
(Bocsi a hosszú irományért)
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát hallod most a téma hatására megnéztem a P10 teszteket, lehet akkor inkább már az a Samu amit te linkeltél anno. Már ha ingyen lenne. Remélem amúgy ez egy burkolt nyereményjáték akar lenni amit R24 szervez.Kerlon írta: Ziro neked milyen Huaveii kéne?
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem egyszer volt csúcs androidom, meg az S szeria elso darabja 2010-ben. Akkor nem ereztem rosszabbnak, mint a 4 vagy 4s-t. 2 evig faszan is mukodott aztan szinte teljesen meghalt, mig a 4s meg 2 eve is mukodott sok ismerosomnek.
Igy, hogy mar az android csucstelok is 200 korul mozognak, egyertelmuen iphonet valasztanam. Igaz meg nem volt almam, de az ipadem nagyon szeretem, szoval az iphonenal sem lenne semmi gondom.
Majd osszel megnezem milyen feltetelekkel tudom kihozni telekomtol a 8-at, de ugy erzem nem tul kedvezokkel.
Igy, hogy mar az android csucstelok is 200 korul mozognak, egyertelmuen iphonet valasztanam. Igaz meg nem volt almam, de az ipadem nagyon szeretem, szoval az iphonenal sem lenne semmi gondom.
Majd osszel megnezem milyen feltetelekkel tudom kihozni telekomtol a 8-at, de ugy erzem nem tul kedvezokkel.