Mehet akárhova, én vele vagyok. Mint Anelkával.Gondolom, örülnél, ha elmenne.![]()

De amúgy nem fog elmenni, még magasabb fizetésért sem menne, nem ez motiválja. Bár ikgazság szerint jó lenne, ha már valami motiválná

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 12:25
Mehet akárhova, én vele vagyok. Mint Anelkával.Gondolom, örülnél, ha elmenne.![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 23., péntek 12:24
Még így semmi esély szerintem, esetleg ha Suarez is Madridba menne, de ezt erősen kétlem!Bíznak benne, hogy Bale mellett még Suarezt is megvesszük, vagy megpróbálják meggyőzni, hogy partvonalra kerül Bale miatt, stb.
Az Arsenal legjobban fizetett focistája lenne, mert megkapná a madridi fizetését.
Már be van biztosítva BL, így olyan játékosok is jöhetnek akik ott akarnak játszani!Wengernek igencsak későn jutott eszébe, hogy nem ártana igazolni pár embert.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 23., péntek 12:19
Igen, ezért idegesít különösen a Chelsea érdeklődése Willian iránt, ha nem lenne épkézláb támadójuk, akkor azt mondanám, hogy oké, megértem, de így...Kerlon írta:Én nem értem, hogy mit akar a Chelsea Williannel... Hazard, Mata, Bruyne, Schürrle, Oscar, Piazón, (Ramires). Ebben a név sorban van potenciál meg variálási lehetőség is.
Gondolom, örülnél, ha elmenne.Realista24 írta:Bíznak benne, hogy Bale mellett még Suarezt is megvesszük, vagy megpróbálják meggyőzni, hogy partvonalra kerül Bale miatt, stb.
Az Arsenal legjobban fizetett focistája lenne, mert megkapná a madridi fizetését.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 23., péntek 12:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 23., péntek 12:15
Bíznak benne, hogy Bale mellett még Suarezt is megvesszük, vagy megpróbálják meggyőzni, hogy partvonalra kerül Bale miatt, stb.Nem értem amúgy Benzemán mit erőlködnek nah ő full esélytelen, a többire lehet sansz!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 23., péntek 12:12
Mindegyikre van esély még!Cabayera van esély, viszont Kondogbia, DM, Yilmaz, és Michu full esélytelen, esetleg Flamini.
Nem értem amúgy Benzemán mit erőlködnek nah ő full esélytelen, a többire lehet sansz!Jeremy Wilson (Telegraph): Az Arsenal 5 játékost célzott meg, körülbelül 80 millió font értékben. Benzema, di María, Cabaye, Flamini és Guaíta leigazolásán dolgozik a klub.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 23., péntek 0:18
pedig sok helyen azt olvasni, hogy az ügynöke és egyben a testvére.miVida írta:Anelkanak nem a testvére halt meg, hanem Eric Manasse (egy másik ügynöke)
Cabayera van esély, viszont Kondogbia, DM, Yilmaz, és Michu full esélytelen, esetleg Flamini.BBarni írta:3-4 igazolás várható!1 védő(?),egy vkp(Cabaye ha ő nem akkor Kondogbia vagy Flamini (az isten mentsen meg tőle )) egy szélső(Di Maria)és egy csatár(Yilmaz,Michu)
A.Cole sem fiatal már, Bertrand első BL meccsén meg BL-t nyert!Géci írta:Én, meg vagyok győződve, hogy a Chelsea fogja elvinni olyan 20-25 misiért
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 22., csütörtök 20:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 22., csütörtök 20:52
Mi más céljuk lenne a Chelsea és a City kereteit látv a+ még ott a tavalyi bajnok is...DavieS írta:GT37 írta:Lloris, Walker, Vertonghen, Dembélé, Paulinho, Sandro, Lamela, Willian (esetleg Soldado) szerintem szinte akármelyik PL-csapatban kezdő lehetne.szerintem meg lazán nem elit, nem klasszis játékosok ezek, Soldado tipikusan kivetíthető a többi játékosra, nem a legmagasabb szint, ha az lenne nem a 4. hely lenne a cél.GT37 írta:odaérhet minimum a negyedik helyre.
Lamela, Soldado támadósor lenne alapkezdő akárhol?viccnek is rossz.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 22., csütörtök 20:32
HozzászólásSzerző: szbence » 2013. augusztus 22., csütörtök 20:16
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. augusztus 22., csütörtök 19:23
GT37 írta:Lloris, Walker, Vertonghen, Dembélé, Paulinho, Sandro, Lamela, Willian (esetleg Soldado) szerintem szinte akármelyik PL-csapatban kezdő lehetne.
szerintem meg lazán nem elit, nem klasszis játékosok ezek, Soldado tipikusan kivetíthető a többi játékosra, nem a legmagasabb szint, ha az lenne nem a 4. hely lenne a cél.GT37 írta:odaérhet minimum a negyedik helyre.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 22., csütörtök 18:52
Az igaz, hogy a menedzsere a tesója volt?
Azért az öregnek egy kicsit több tiszteletet!legfeljebb csak a pedofil álmaiban)!
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 22., csütörtök 18:33
Lloris, Walker, Vertonghen, Dembélé, Paulinho, Sandro, Lamela, Willian (esetleg Soldado) szerintem szinte akármelyik PL-csapatban kezdő lehetne.DavieS írta:mind jó játékos, de egytől egyig másodikvonal
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 22., csütörtök 17:40
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 22., csütörtök 17:39
Én, meg vagyok győződve, hogy a Chelsea fogja elvinni olyan 20-25 misiértKerlon írta:(Coentrao?)
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 22., csütörtök 17:24
Erre csak annyit tudok mondani, hogy VerthongenDavieS írta:de egytől egyig másodikvonal, klasszis az egy van most, őt is elhozzuk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:22
Szerintem a Cityn és a Chelsean kívül fogható a számukra még a United is, de majd meglátjuk.DavieS írta:szerintem meg nem lesznek tényezők az első 3-ban, mind jó játékos, de egytől egyig másodikvonal, klasszis az egy van most, őt is elhozzuk.Kerlon írta:Kemény lesz ez a Spurs, ha összerakja őket AVB.
4-5. hely környéke, de az eddig is megvolt.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:18
szerintem meg nem lesznek tényezők az első 3-ban, mind jó játékos, de egytől egyig másodikvonal, klasszis az egy van most, őt is elhozzuk.Kerlon írta:Kemény lesz ez a Spurs, ha összerakja őket AVB.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:10
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem