...és milyen vicces, hogy ez a borzalmasan rossz formában lévő csapat minden helyzetből visszajön és minden helyzetet a saját javára fordít. Legalábbis eddig. Előzetesen ment az, hogy a Bayern ki fog tömni minket, Európa legerősebb csapata, Németországban amúgy sem megy a Realnak, erre meg lettek verve a saját pályájukon.A Bayern így is nagyon nehéz helyzetben, de mindentől függetlenül a Realt nézve továbbra is egy borzalmasan rossz formában levő csapatot látok, ami a szezon további részét illetően kifejezetten aggodalomra ad okot.
Mondjuk összességében én sem vagyok nyugodt, ha meccs előtt, esetleg félidőben kérdezi valaki, hogy aláírnám-e végeredménynek az 1-2-t, rögtön kértem volna a tollat, de így most van bennem egy kis hiányérzet. Nem volt éles a Bayern, de Müller helyett Lewandowskival már egész más lesz/lehet az a csapat.
Az idő mindenesetre most nekünk dolgozik, ahogy telnek a percek, úgy lehet egyre idegesebb a Bayern, úgy lehet egyre több területünk. Nagyon fontos lesz, hogy ki szerzi az első gólt... Ha mi, akkor szerintem a Bayern teljesen meg fog hülyülni, mint most az egyenlítés után, ha pedig ők, akkor jajj... Nem szeretnék olyan utolsó perceket, hogy beállunk bekkelni, mert abból az elmúlt pár évben szinte sosem jöttünk ki jól. És bár mentálisan rohadt erős most ez a Real, inkább elkerülném azt a szitut, hogy nekünk kelljen menni az eredmény után.