Azt hittem, hogy mára kevésbé fogja basztatni az agyam az elszalasztott lehetőség, de egyre inkább csak zavar.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 13., csütörtök 14:22
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 13., csütörtök 14:18
És akkor álljunk meg 8 helyzetnél, mert az épp elég? Ne menjünk rá arra, hogy 16 helyzetünk legyen, mert abból bemehet 4? Nekem pont az a bajom, hogy meg se próbáltuk azt a 16 helyzetet összehozni. Nem a 4 gólt hiányolom, hanem a 16 helyzetet. ( a számok nyilván csak arányok, nem konkrétak, mielőtt még...)Azért nincs igaza Cs0kinak, mert ez most megint CR-en és Benzemán múlott. Teljesen jó volt, amit játszottunk, egyedül James és a késői Kova csere volt rossz döntés, de arról ZZ nem tehet, hogy csak 2-t lőttünk be 8 helyzetből. Ronaldo meg Karim is naggyá tették.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 13., csütörtök 12:02
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 13., csütörtök 10:58
Közel áll, és pont ezért ha megnézed lélektanilag szétestek. Az első félidő az övék volt, kb. egy helyzetünk volt, vezettek 1-0-ra.istimester írta: Összegzésként talán annyi mondható el, hogy a két csapat minőségben nagyon közel áll egymáshoz.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 13., csütörtök 10:51
Ez azért erősen barokkos túlzás.Anthony írta:Az eredmény csalóka, csak a piros lapnak köszönhető.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. április 13., csütörtök 10:40
...és milyen vicces, hogy ez a borzalmasan rossz formában lévő csapat minden helyzetből visszajön és minden helyzetet a saját javára fordít. Legalábbis eddig. Előzetesen ment az, hogy a Bayern ki fog tömni minket, Európa legerősebb csapata, Németországban amúgy sem megy a Realnak, erre meg lettek verve a saját pályájukon.A Bayern így is nagyon nehéz helyzetben, de mindentől függetlenül a Realt nézve továbbra is egy borzalmasan rossz formában levő csapatot látok, ami a szezon további részét illetően kifejezetten aggodalomra ad okot.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. április 13., csütörtök 10:15
Én várom a folytatást, mert jelenleg ezt nem értem.CS0ki írta:Tőlem ki is kaphattunk volna 3-2-re, ha odateszi magát rendesen a csapat...De majd holnap folytatom.És ha annyira kockáztattunk volna, Robbenék meg elfutnak a labdával, most menne a ZZ szidás, hogy minek kellett kockáztatni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 13., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 13., csütörtök 8:51
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 13., csütörtök 8:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 13., csütörtök 6:58
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. április 12., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. április 12., szerda 23:23
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. április 12., szerda 23:21
részben osztom amire gondolsz mert Isco jegelése, és az indokolatlan emberek pályára küldése nekem sem tetszik.. sőt, az Atletico elleni meccsre le se ültem konkrétan mikor a kezdőt megláttam, de azért kicsit kellemetlen volt olvasni az első hsz-ed. még kb én érzem magam szarul, hogy jujj nyertünk münchenbe... Igen lehetne sokkal tökösebb Zidane, és stb, de most egy ilyen meccs után, örüljünk már kicsit...CS0ki írta:Tőlem ki is kaphattunk volna 3-2-re, ha odateszi magát rendesen a csapat...De majd holnap folytatom.És ha annyira kockáztattunk volna, Robbenék meg elfutnak a labdával, most menne a ZZ szidás, hogy minek kellett kockáztatni.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 12., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. április 12., szerda 23:08
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. április 12., szerda 23:03
HozzászólásSzerző: Buitre » 2017. április 12., szerda 23:02
szerintem egy utolsó passzra képes embert akart behozni. De ez a sértődött here lézengett a pályán... Adjuk már elnumberone1 írta:Ez a James becsereles is csak olyan pedagogiai jellegu volt mint sem szakmai. Csak nem ertem, h miert kell tutujgatni, amikor vannak nala jobbkepessegu jatekosok is a kertben.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 12., szerda 23:02
Tőlem ki is kaphattunk volna 3-2-re, ha odateszi magát rendesen a csapat...De majd holnap folytatom.És ha annyira kockáztattunk volna, Robbenék meg elfutnak a labdával, most menne a ZZ szidás, hogy minek kellett kockáztatni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 12., szerda 23:00
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem