Örülök a csapat sikerének, nem gondoltam volna, hogy összejön. Innen meg kell, hogy legyen, egyszerűen nem szabad kikapni, ennyi a képlet.
Korai, de hogy utána ki lenne a jó ellenfél.. Nehéz kérdés, mindegyik kellemetlen.
HozzászólásSzerző: flori » 2017. április 13., csütörtök 12:43
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 13., csütörtök 12:37
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 13., csütörtök 12:31
Én nem tudom,lehet inkább elődöntőznék velük mint egy esetleges döntőn.Remy írta: AMENNYIBEN SIKERÜL a továbbjutás. A juvét kell elkerülni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 13., csütörtök 12:22
2:0-ra behúzzák az angolok.BlancoMark írta:R24: viszont utana meg egy jogos tizit nem adtak meg az Atmanak. Persze ez sovany vigasz mert nyilvan ha a kamutizit nem kapjak meg akkor a masik tizi se tortenik meg de ez is valami.
En latok eselyt egy hosszabbitasra ott, az angolok kelloen fegyelmezettek es egy golt meg barmikor lehet szerezni.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 13., csütörtök 12:22
Pedig eleg egyertelmuen megtapostak egy Atleticost, talan Sault. En a bo osszefoglaloban lattam a meccsunk utan.BBeno írta:erről nem olvastam sehol semmit...iszont utana meg egy jogos tizit nem adtak meg az Atmanak.
sőt egy mahrez szitut kezdtek el felpakolni hogy az vajon tizit ért-e. mahrez kicsit könnyen adta magát 16-on belül szeritem nem ért tizit, de másik atma tiziről nem olvastam.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 13., csütörtök 12:21
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 13., csütörtök 12:18
erről nem olvastam sehol semmit...iszont utana meg egy jogos tizit nem adtak meg az Atmanak.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 13., csütörtök 12:15
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 13., csütörtök 12:04
Én ettől nem igazán félek. Ha valaki, akkor ZZ rövid prózára fogja azokat akiknek nagy az arcuk és helyre teszik őket, szerintem. ZZ nagyon is tudja a mentalitási hadviselést, hogy hogyan kell viselkedni és, hogy hogyan nem. Ezt pedig szépen átülteti a játékosokba, akik már azt hiszik, hogy továbbjutunk. Legalábbis bízom benne. A mai meccsre is ugyan a sablon kezdőt küldte fel, de a taktika és a hozzáállás a játékosoknak jeles. Remélem a visszavágón sem játszunk ennél gyengébben! VAMOS!BlancoMark írta:a nagy pofaval megyunk fel. Barcsak kitorolhetnenk a jatekosaink fejebol hogy ekkora elonyre tettunk szert akkor 99%ra vennem a tovabbjutast. Szep volt! Nem is tudok olyat mondani aki rosszul jatszott volna nagyon, Bale is sokat szamitott vedekezesben, Case meg nagyot hozott a masodik felidoben.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. április 13., csütörtök 10:38
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 13., csütörtök 8:39
Realista24 írta:Szerencséd hogy Elaludtam mire jöttélmia san mia írta:Visszanéztem most, megkövetem magam, Martinzez ostoba volt, jogos a két sárga.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 13., csütörtök 8:33
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 13., csütörtök 8:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 13., csütörtök 7:15
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. április 13., csütörtök 7:03
Én is ezt láttam. Nem követem az ottani fejleményeket, de Coman, Costa, Kimmich, R. Sanchez hogy a jó fenébe nem kezdők? Alonso erőltetése is érthetetlen, 3 éve kevés ezen a szinten, hiába a nagy játékintelligencia.Nagyon eloregedett ez a Bayern. Robben es Ribery mar nem az igaziak. Lahm nem az igazi. Alonso es Kroos kozt azt hiszem mindenki lathatta a kulonbseget. Az egyik lassucska mar, a masik kontrollalja az egesz merkozest az eszevel es a passzaival.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 13., csütörtök 5:57
Szerencséd hogy Elaludtam mire jöttélmia san mia írta:Visszanéztem most, megkövetem magam, Martinzez ostoba volt, jogos a két sárga.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 13., csütörtök 1:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 13., csütörtök 1:31
Tehát a 2 sárga jogos de mivel 3 perc alatt csinálta a játékos ezért vicc? inkább martinez hülyesége ez mint Rizzolié.mia san mia írta: Két sárgát nem szoktak adni 3 perc alatt egy ilyen meccsen, ennyire könnyen.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 13., csütörtök 1:30
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 13., csütörtök 1:29
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem