Szerencséd hogy Elaludtam mire jöttélmia san mia írta:Visszanéztem most, megkövetem magam, Martinzez ostoba volt, jogos a két sárga.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 13., csütörtök 5:57
Szerencséd hogy Elaludtam mire jöttélmia san mia írta:Visszanéztem most, megkövetem magam, Martinzez ostoba volt, jogos a két sárga.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 13., csütörtök 1:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 13., csütörtök 1:31
Tehát a 2 sárga jogos de mivel 3 perc alatt csinálta a játékos ezért vicc? inkább martinez hülyesége ez mint Rizzolié.mia san mia írta: Két sárgát nem szoktak adni 3 perc alatt egy ilyen meccsen, ennyire könnyen.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 13., csütörtök 1:30
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 13., csütörtök 1:29
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 13., csütörtök 1:26
Két sárgát nem szoktak adni 3 perc alatt egy ilyen meccsen, ennyire könnyen.ferni írta:2 kontrát akasztott meg teljesen szabálytalanul mindkétszer, mi volt ezen vicc?mia san mia írta:Hát ha lehányom magam sem értem ezt a játékvezetést.
A tizi a világ vicce volt, mint ahogy Martinez kiszórása is 3 perc alatt két sárgával.
Én meg még örültem Rizzolinak...
Ami a meccset illeti, Lewa hiánya nagyon megérződött, döcögött a játék nélküle a támadó harmadban.
Alapvetően olyan Real Madridot kaptam amilyet vártam, stabilak voltatok, nehéz volt futballozni ellenetek.
De még nincs vége.
Persze túlzottan optimista vagyok, de egy 1-2-t el tudok képzelni a visszavágón, ha Hummels és Lewa ott lesz. Ha nem akkor megette a fene az egészet.
Grat a félidei vezetéshez, remélem a soha nem adja fel a csapat !
2. Kontra meg főleg nagyon veszélyesnek tűnt.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 13., csütörtök 1:16
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. április 13., csütörtök 1:07
2 kontrát akasztott meg teljesen szabálytalanul mindkétszer, mi volt ezen vicc?mia san mia írta:Hát ha lehányom magam sem értem ezt a játékvezetést.
A tizi a világ vicce volt, mint ahogy Martinez kiszórása is 3 perc alatt két sárgával.
Ami a meccset illeti, Lewa hiánya nagyon megérződött, döcögött a játék nélküle a támadó harmadban.
Alapvetően olyan Real Madridot kaptam amilyet vártam, stabilak voltatok, nehéz volt futballozni ellenetek.
De még nincs vége.
Persze túlzottan optimista vagyok, de egy 1-2-t el tudok képzelni a visszavágón, ha Hummels és Lewa ott lesz. Ha nem akkor megette a fene az egészet.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 13., csütörtök 1:01
Hát ez necces szerintem. Nehogy egy nagy meglepivel saját magát lepje meg.L.Miki írta:Ha ZZ okos, akkor tényleg olyan kezdőt küld ki a visszavágóra, ami meglepetés, és innen nyernünk kell. Kérem Iscot a kezdőbe. Tovább kell jutnunk!!mia san mia írta:Hát ha lehányom magam sem értem ezt a játékvezetést.
De még nincs vége.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 13., csütörtök 0:54
Ha ZZ okos, akkor tényleg olyan kezdőt küld ki a visszavágóra, ami meglepetés, és innen nyernünk kell. Kérem Iscot a kezdőbe. Tovább kell jutnunk!!mia san mia írta:Hát ha lehányom magam sem értem ezt a játékvezetést.
De még nincs vége.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 13., csütörtök 0:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 12., szerda 23:13
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 12., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 12., szerda 23:05
fudehánynék ha az atma megint ott lennehala real írta:nagyon korai ez meg, de ha kizarolag az elso fordulo eredmenyeit nezzuk, akkor:
juve, monaco, atletico, real
johet a harmadik derby a dontoben, a szokasos forgatokonyvvel![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. április 12., szerda 22:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 12., szerda 22:49
Ja, egy habi tizivel.numberone1 írta:Atletico egy arva tizi gollal tudott csak nyerni. Remelem a Leszter a visszavagon megfingatja oket.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 12., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. április 12., szerda 21:41
tibi18 írta:Hát nem lenne rossz egy Mbappe-Aubameyang-Dybala hármas oda előre..
De éna BBC-t is szeretem!
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. április 12., szerda 21:05
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem