A BL-ben sohaMorataMartin írta:Benzema hogy sosem lő gólt ez valami nevetséges. Komolyan mondom én olyan ideges vagyok mintha kikaptunk volna. Ez nem egy jó eredmény. Ezt el mellett volma dönteni. Ez keves lesz.

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 12., szerda 23:01
A BL-ben sohaMorataMartin írta:Benzema hogy sosem lő gólt ez valami nevetséges. Komolyan mondom én olyan ideges vagyok mintha kikaptunk volna. Ez nem egy jó eredmény. Ezt el mellett volma dönteni. Ez keves lesz.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 12., szerda 23:00
Sztem azt gondolta Zizu hogy majd James majd a szélen lesz és beadogatja Ronci fejére. csak hát James nem volt sehol. A kihagyott helyzeteken meg csak röhögök. Szerintem rajtunk kívül senki sem packázik el ennyi helyzetet.sonic írta:Valaki azt mondja a meccs elott hogy nem leszek 100% elegedett egy 2-1es gyozelemmel akkor lehet megmerem a lazat. De ez... Akar el is donthettuk volna.
A vegen szerintem hozni kellett volna Moratat a faradt Bayern ellen, szerintem jo esellyel vert volna egyet. James hiba volt, nem is ertem. Egyebkent elegge rendben volt ez. Ronaldo vegre hozta a klasszisat es vert 2-t, meg kipontozott egy embert. Kis hijan mar ma eldontotte a parharcot. Rettento sokat erhet ez a ket gol. En Nachot nem bantom, lemaradt, de egyebkent korrekt meccset hozott. Osszessegeben nagyon orulok, de kar a kimaradt helyzetekert.
Neuer... Elkepeszto. Mi is kerunk egy ilyet a csapatba!!!
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. április 12., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 12., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. április 12., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. április 12., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 12., szerda 22:56
erről van szó. biztonságosan fogva az eredményt is megvolt minden lehetőség a 3ik gólra csak nem rakták el. szerintem ez most érett volt Zidanetól hogy nem állt bele hanem okosan higgadtan. az hogy nem tudnak belőni ziccereket meg már...BBeno írta:2-12 a kapura tartó lövés. ez a nem mindegy. neuer tartotta őket életben.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 12., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. április 12., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 12., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 12., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. április 12., szerda 22:49
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 12., szerda 22:49
Sztem attól a hibájától eltekintve jól játszott. A sok kihagyott helyzetért kár, egyben kicsit dühítő.VanillaSky írta:Ilyen is régen volt, de úgy álltam fel egy rangadó után a fotelből, hogy nagyjából minden rendben van. Nachot lehet picit kritizálni, de kimondva-kimondatlanul, őt nem ilyen meccseken kéne bevetni (persze most kényszerhelyzet volt, valamint azért a Neuer-Navas különbség is kiütközött)
Másrészről az öreg azért összekapta mára magát, volt a gólokon kívül is 2-3 ziccerünk, idegenben a Bayern ellen ez remek eredmény, persze hátradőlni nem lehet!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 12., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. április 12., szerda 22:46
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. április 12., szerda 22:46
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 12., szerda 22:46
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 12., szerda 22:45
Beszari vagy sem, vele képesek vagyunk címet védeni és bajnokságot nyerni. Lehet, hogy taktikaliag nem a legjobb, de amit a játékosokba ültet az valamai elképesztő. KÉPESEK VAGYUNK RÁ!!numberone1 írta:Beszari vagy sem, eddig minden ot igazolja. Nekem sem tetszik, ez az ev csak arrol fog szolni, h mennyi serleget tudunk bezsebelni. Jovore johet egy jatekosabb csapat.De fogjatok mar fel h Zidane beszari jatekra kepes csak, ha kiesunk emiatt akkor ez van , de o nem fog masr jatszatni mint egy golos gyozelem.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 12., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 12., szerda 22:43
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem