Na
úgynézki, hogy a héten hivatalos lesz a Bale üzlet.
Szerintem sportszakmailag nem rossz igazolás. Sőt. egyenesen jó.
Persze, ha tudja azt hozni Madridban is amit Londoban. De miért ne tudná??
A figura folyamatosan fejlődik, évről évre csak jobb és jobb lesz.
Azért a PL legjobb játékosának nem szoktak gyönge sz.rokat megválasztni, mégiscsak az a legversenyképesebb bajnokság a világon. (direkt nem a legjobbat írtam.)
Szóval, biztos vagyok benne, hogy erősödni fog vele a csapat.
Aztán, az ár.
Na ez az egészben a nagy kérdés.
Most ez a 100 millió eurós tétel, ez a Madrid büdzséjében hogyan fog megjeleni?
Értem ezt azalatt, hogy mégis miből lesz kipengetve ez a sok pénz? Hitelekből?
Jó ez?
Szóval, rendben, értem én, hogy itt senkinek nincs normális rálátása a dolgokra, és biztos Perezék jobban tudják, dehát van egy kb 500 millió eurós adóssága a klubnak, és spanyolföldön meg óriási gazdasági válság van. Minden 3. fiatal munkanélküli.
Ha ehhez még hozzáveszem, hogy a spanyol liga egyre kevésbé lesz eladható. A Real Madrid és a Barcelona párharcán kívül, olyan sok izgalmat nem igazán találhatunk.
Igencsak kiszámítható a liga. Nem nagyon vannak éles rangadók (a Classicókat leszámítva) nagyon sima buli ez a két gigásznak.
akkor nem sok jót látok a következő évekre előretekintve.
Szóval.. nem vállal túlságosan nagy kockázatot a klub egy ilyen biznisszel??
Tehát,, mondjuk az adósságot meddig kell kipengetni, vagy ez úgy működik, hogy majd amikor csak akarod..
OKé értem én, hogy egész Kasztília meg a királyi család meg kb mindenki a Madrid mögött áll, de ez fenntartható ezekben az időkben is? Sokáig??
Nehogy úgy járjon a klub pénztárcája, mint a 90es évek végén....
Valaki ebben a témában tud rendes, normális felvilágosítást adni, vagy csak.. úgy mondja mindenki, hogy Perez jobban tudja??
Arról nem is beszélve, hogy ez a buli rettentően felveri, az amúgy is irreális piaci árakat.
Hát ha Figot, Zidane-t, Cronaldot veszel rekordösszegért, az oké, ők aranylabdás szuperjátékosokként érkeztek.
Bale nem az..
(ettől függetlenül, sztem sportszakmailag jó igazolás lesz, de azért nem úgy jön mint Zidane bakker

)
Szóval, valaki??