Ez a műsor is csak arra jó, hogy nevessen Hegyin az ember.

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 22., csütörtök 20:37
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 22., csütörtök 20:25
HozzászólásSzerző: eReMA » 2013. augusztus 22., csütörtök 19:17
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 22., csütörtök 18:25
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. augusztus 22., csütörtök 18:14
Realista24 írta:http://i.minus.com/iIDyi6Pq2JSxb.gif
Poor Alba...![]()
Ez de szánalmas
Kifogások, kifogások mindenhol.messinek pedig elvileg a tavaly is problémás combbal volt megint gondja, ott, amit a ferni által linkelt képen látni lehet.
Mintha csak Xavit olvasnám...![]()
"Nem locsoltak, hiába akartunk gyors játékot, lehetetlen volt, száraz volt a fű"
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. augusztus 22., csütörtök 17:34
TéOeM írta:Gondolom milyen "komolyan" gondoljátok, hogy lekevernétek neki egy pofont...![]()
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. augusztus 22., csütörtök 17:30
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. augusztus 22., csütörtök 17:26
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 22., csütörtök 17:18
A pénznek legalább a fele, ment a Doyennek. Megvették Villat. A maradék pénz valószínűleg maradt a klub számlájánDavieS írta:matracosék amúgy mire költötték fálkáó árát?
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 22., csütörtök 17:17
Mert ez egy olyan sport amit 22 férfi játszik, testi kontaktus elkerülhetetlen és a te csapatod úgy viselkedik mint egy csorda tinilány.Persze egyértelmű ,hogy Godin mit akart, azt hogy a sérült részét rúgják Messi-nek, nem szép dolog, és?Messi pontosan tudja ,hogy vadásznak rá a védők, CR is, mégis felmennek a pályára.Megmondom őszintén 100x inkább nézem ahogy egy védű durván odalép esetleg sérülést okoz, mint azt az undorító gusztustalan szinészkedést, amiben a barca bizony világelit, de nálunk is meg mindenhol vannak ilyen kis férgek.Egy férfi a ha fáj neki akkor is arra törekszik, hogy más ne vegye észre, ezek a díszbuzik meg dobálják magukat mintha nem látvá a félvilág a reaplay-ben.De hát nagy a tét stb...büntetni kéne kőkeményen utólagos eltiltásokkal.mahitoo(Henke) írta:Villáról a véleményem? Remek meccset hozott le, őszintén örültem is neki, megérdemli, hogy ismét vezéralak legyen valahol. Mindig is szimpatikus volt nekem. Nem lepődtem meg a gólörömén, jól tette, nem 10 évet játszott nálunk. Alba? Én jobban utálom a fetrengéseit mint ti. Gondolom ti is így vagytok Di Mariával, utálom, mikor ilyen idióta dolgok miatt szidják a kedvenc csapatomat. Kik az álszentek? Godin biztos csak azért mutatta, mert örült neki. Nyehhe.Játszottatok már focimeccset? Néztetek már paraszt csapatokat fociban, vagy kézilabdában?
Sajnálom a hangnemet, bár nem volt olyan sértő, mint itt sok ember hozzászólása, és a hülyeségekre nem is reagáltam. De egy ilyen jelenetnél megint az álszentséget felhozni, nem is értem. Engem nem a média vezet meg, megnéztem a videót magyar komment nélkül, nekem egyértelmű. Persze lehet tévedek. Vagy ti.
Azt meg végképp nem értem, alattomosságban, durvaságban miért véditek az Atleticot? Nincs olyan messze az a kupadöntő.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. augusztus 22., csütörtök 17:04
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:59
"Pedig Jordi Alba egy igazán szimpatikus fiatal ember"-Faragó RicsiCorleone írta:Nem idézek direkt, mert még akkor provokátor lennék, de.. Albat most nem menti ki senki? Most nincs magyarázat? Vagy ez természetes?
Szomorú..
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:49
pfej... ez valami undorítóA videón 0:23-nál jól látható, ahogy Godin jelzi egy csapattársának, hol fájna különösen a Barca sztárjának, ha rúgást vagy ütést kapna.
Remek példája annak, hogy hol tart a magyar média és az önálló, kritikus gondolkodásra képes olvasóközönség.
említésre sem érdemesNem idézek direkt, mert még akkor provokátor lennék, de.. Albat most nem menti ki senki? Most nincs magyarázat? Vagy ez természetes?
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:48
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:35
index, mai agymenés:hehe írta:mi alapján mondod ezt, hogy arra hívta fel a figyelmet, hogy rugdossuk még meg?
Remek példája annak, hogy hol tart a magyar média és az önálló, kritikus gondolkodásra képes olvasóközönség.A videón 0:23-nál jól látható, ahogy Godin jelzi egy csapattársának, hol fájna különösen a Barca sztárjának, ha rúgást vagy ütést kapna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:47
Megint egy jól informált..hagyjuk inkább, szarul jössz ki belőle. A hangnemen meg nyugodtan változtass, nem haragszok meg érte.Nektek már csak az álszentség az egyetlen bűn a világon? Felhívni a csapattársad figyelmét, hogy sérült Messi combja, és lehetőleg rugdosd még... Gratulálok.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:46
mi alapján mondod ezt, hogy arra hívta fel a figyelmet, hogy rugdossuk még meg?Felhívni a csapattársad figyelmét, hogy sérült Messi combja, és lehetőleg rugdosd még...
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:41
Nektek már csak az álszentség az egyetlen bűn a világon? Felhívni a csapattársad figyelmét, hogy sérült Messi combja, és lehetőleg rugdosd még... Gratulálok.Realista24 írta:Legalább nem álszent.0.25-nél godín.
A tegnapi meccsből amúgy messzemenő következtetéseket nem vonnék le. Októberben már körvonalazódhat a bajnokság, a bl meg tavasszal kezdődik.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:06
én pont azt olvastam, hogy a malaga elleni meccsen nem lesz ott, a mai vizsgálatok szerint vérömleny keletkezett a bal combjában.Victor írta:messi vasárnap már játszhat természetesen.
silva nem megy párizsból barcelonába, hosszabított
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. augusztus 22., csütörtök 14:49
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem