Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Tomixtrem
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti, Figo, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Tomixtrem » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:59

petiamadridista írta:Na
úgynézki, hogy a héten hivatalos lesz a Bale üzlet.
Szerintem sportszakmailag nem rossz igazolás. Sőt. egyenesen jó.
Persze, ha tudja azt hozni Madridban is amit Londoban. De miért ne tudná??
A figura folyamatosan fejlődik, évről évre csak jobb és jobb lesz.
Azért a PL legjobb játékosának nem szoktak gyönge sz.rokat megválasztni, mégiscsak az a legversenyképesebb bajnokság a világon. (direkt nem a legjobbat írtam.)

Szóval, biztos vagyok benne, hogy erősödni fog vele a csapat.

Aztán, az ár.
Na ez az egészben a nagy kérdés.
Most ez a 100 millió eurós tétel, ez a Madrid büdzséjében hogyan fog megjeleni?
Értem ezt azalatt, hogy mégis miből lesz kipengetve ez a sok pénz? Hitelekből?
Jó ez?
Szóval, rendben, értem én, hogy itt senkinek nincs normális rálátása a dolgokra, és biztos Perezék jobban tudják, dehát van egy kb 500 millió eurós adóssága a klubnak, és spanyolföldön meg óriási gazdasági válság van. Minden 3. fiatal munkanélküli.
Ha ehhez még hozzáveszem, hogy a spanyol liga egyre kevésbé lesz eladható. A Real Madrid és a Barcelona párharcán kívül, olyan sok izgalmat nem igazán találhatunk.
Igencsak kiszámítható a liga. Nem nagyon vannak éles rangadók (a Classicókat leszámítva) nagyon sima buli ez a két gigásznak.
akkor nem sok jót látok a következő évekre előretekintve.
Szóval.. nem vállal túlságosan nagy kockázatot a klub egy ilyen biznisszel??
Tehát,, mondjuk az adósságot meddig kell kipengetni, vagy ez úgy működik, hogy majd amikor csak akarod..
OKé értem én, hogy egész Kasztília meg a királyi család meg kb mindenki a Madrid mögött áll, de ez fenntartható ezekben az időkben is? Sokáig??
Nehogy úgy járjon a klub pénztárcája, mint a 90es évek végén....
Valaki ebben a témában tud rendes, normális felvilágosítást adni, vagy csak.. úgy mondja mindenki, hogy Perez jobban tudja??
Arról nem is beszélve, hogy ez a buli rettentően felveri, az amúgy is irreális piaci árakat.
Hát ha Figot, Zidane-t, Cronaldot veszel rekordösszegért, az oké, ők aranylabdás szuperjátékosokként érkeztek.
Bale nem az..
(ettől függetlenül, sztem sportszakmailag jó igazolás lesz, de azért nem úgy jön mint Zidane bakker :D )
Szóval, valaki??

Hát ez egy elég összetett dolog, és igazából még mindig véleményes. De pár tényt összeszedhetek neked.
A klub oldaláról, azt tudni kell, hogy a Real Madrid és még pár spanyol klub (pl. a Barca is) nem egy profitorientált vállalati jogi személyiségként működik, ahogy pl. az összes angol vagy német klub. (ManU, Arsenal, stb...mind tőzsdén jegyzett vagy nem jegyzett, de részvénytársasági formában működnek.) Mint ilyen a klub tulajdonosai a sociók, akik felé nem tartozik semmilyen osztalék és egyéb kifizetési kötelezettséggel a klub illetve nem tudom ez még mennyire igaz, de valamiféle adózási előnyökkel is jár (járt). Mint ilyen nyilván egyrészt mivel nem profitorientált, ám de még mindig a világ legnagyobb bevételű és profitot termelő sportvállalkozása, az idegentőkeági finanszírozás kockázata eleve kisebb. Ez növeli hitelképességet és azt a kapacitást, amit elbír a klub, mivel sajáttőke ágon szinte semmi kifizetés nincsen. Ezen felül, mint mondtam ugye brutál jól termelünk, köszönhető ez főleg a spanyol TV-s jogok egyenlőtlen elosztásának, merchandise bevételekből, valamint ugye szinte egyedülálló módon a Real Madrid úgy köt szerződést a játékosokkal, hogy reklám ill. egyéb marketing bevételeik fele a klubot illeti. És hogy miért fizetünk ennyit Bale-ért? Mert megtehetjük, ill. Perezék megtehetik, nagyon bőven meg. A klub adóssága az utóbbi években folyamatosan csökkent, már nagyjából 50-60%-kal az 5-6 évvel ezelőttihez képest. Meg a fent említett alacsonyabb kockázat miatt, valamivel olcsóbban is juthatnak hitelhez elvileg (valszeg gyakorlatilag is). A politikát most ne kevrjük ide. Egy ilyen játékosleigazolása pedig ugye nem feltétlenül pénzügyileg megtérülő befektetésként értelmezhető, nyilván ez egyfajta hasznossági célú vásárlás is valamilyen szinten. Kenyeret sem azért veszel, hogy aztán majd megérje később pénzügyileg hanem, mert éhes vagy. Egy futballklub is elsősorban azért vesz játékost, hogy jól játsszon a csapatban. Emellett nyilván ott vannak a mez és kulcstartó stb. eladások, a reklámbevételeinek klubra eső része stb... De egy csomó közvetett hosznosságot és bevételt generálhat. Gondolj bele, ha csak hozzásegíti a csapatot a jobb szerepléshez, ahhoz, hogy kupákat nyerjen, hogy többen rajongjanak érte, hogy erősödjön a brand...ezek mind-mind jelentkezhetnek pénzügyi mutatókban. tehát dőlhet a zsetta. Ezt nyilván már nehéz mérni és felosztani egy-egy játékosra. De a lényeg, hogy a klubnak pénzügyi szempontból bőven de bőven belefér egy ilyen tranzakció. Nem is ez a legnagyobb baj vele, mert ezzel senkinek nem ártanak. ettől nem lesz rosszabb a spanyol munkanélküliek helyzete, sőt, igazából ha csak megnézzük milyen szektorokon keresztül forog át ez a sok pénz. A mezeket is meg kell varrnia valakinek, valakinek el kell adni, az, hogy fellendül a hitelezés, csak mindenkinek jó... igazából nyilván nem olyan jelentősen, de ez inkább javítja a helyzetet, mint rontja...aki meg ezekkel fröcsögi tele a fórumokat, hogy büdös Real költi itt a százmilliókat miközben ezrek munkanélküliek...blablbalaba...az hülye.

Ami itt a bajos rész az a piacra gyakorolt hatás. Abban én is egyetértek az ellenlábasokkal, hogy ez nem tesz jót a piacnak. A Real Madrid brand még valszeg inkább jobban jön ki a dologból, bár ugye annak is megvannak a maga bajai (nagyon drágán veszünk, olcsón adunk), de az előnyök még ezen sztem túlmutatnak. A globális piacon viszont egy ilyen összeg a jelenlegi helyzetben, habár mondhatnánk, hogy fellendítheti a jelenlegi elég gyér piacot, sztem inkább egy negatív üzenetet közvetít, nem a mi szempontunkból, hanem az egész tendencia olyan irányba megy el, hogy a játékosigazolás csak az igazán nagy csapatok játékszere... a kicsik, főleg a spanyol kicsik, pedig csak cserélgessenek meg nézzenek szét a szabadúszók között... A spanyol ligában ez hatványozottan érvényes. Néhány angol és német középcsapat még végre tud hajtani néha-néha egy-egy pármillás igazolást... de azért közük nem lehet egy épkézláb, piaci értékkel rendelkező játékos esetén. (persze néha azért lehet szerencséjük és berobbanhat bármikor a fiatal noname brazil gyerek a bal szélen, akit aztán minél többért kell minél előbb elpasszolni, amíg ér valamit). És még nem beszéltünk az ügynöki konglomerátumokról, akik egyre nagyobb szerepet játszanak a piacon (lsd. Falcao esete).

Szóval én nagyjából ennyit mondanék erre. Szóval ha még támadható is Bale leigazolása gazdasági szempontból, minimum annyira indokolható is... de legalábbis mindenképpen védhető a biznisz.

Bocs a hosszú első posztért, most éreztem megfelelőnek a pillanatot... :D :D :D :D :D

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:36

Azért jó ez a fórum, mert rengeteg normálisan megfogalmazott, átgondolt és koherens véleményt olvashat az ember, ami tágítja a látókörét. És most nem arra gondolok, hogy egy-egy szószóló mögé beáll a nép birkaként, hanem arra, hogy a különböző vélemények és elemzések elgondolkodtatják az embert, sőt én már egészen másképp nézem a meccseket, mint amikor pár éve elkezdtem olvasni a fórumot. Egy ideig csak halk szemlélő voltam és mostanában sem írok sokat, de minden érdekesebb véleményt elolvasok, és ennek köszönhetően szépen lassan -úgy érzem- betekintést nyertem a fociba. Már nem a labdát figyelem egész meccsen, hanem a játékosok mozgását, a vonalak felépítését és elmozdulását, a taktikai utasítások betartását és így sokkal komplexebb képet kapok a játékról.
Ezért jó elsősorban a fórum.
Viszon a facebookon csak a média által közvetített polgárbutítás megy, illetve annak a visszaböfögése.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:33

petiamadridista írta:...
szerintem már az átigazolási szezon előtt ki volt "jelölve" egy összeg hogy ennyit vállalhat a klub. és ha most nem jön bale akkor a játékosvásárlásokat fedezték a játékos eladások (napoli :salute: ) és az az összeg ami a szezon előtt arra volt félretéve hogy játékost vegyük abból fedezhetnénk balet. régen volt eladásokból ekkora bevétele a klubnak.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:32

Gallardo: "Por un comunitario"
"El Barça recibirá una oferta de 45 millones"
Ez a csávó óriási, most a Barcánál is bedobja a rejtélyes 45 millás ajánlatot egy meg nem nevezett játékosért. :mrgreen: :smile: :mrgreen: Idén ez a 45 millás árcédula lesz a sláger! :lol: :lol: :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:23

Na
úgynézki, hogy a héten hivatalos lesz a Bale üzlet.
Szerintem sportszakmailag nem rossz igazolás. Sőt. egyenesen jó.
Persze, ha tudja azt hozni Madridban is amit Londoban. De miért ne tudná??
A figura folyamatosan fejlődik, évről évre csak jobb és jobb lesz.
Azért a PL legjobb játékosának nem szoktak gyönge sz.rokat megválasztni, mégiscsak az a legversenyképesebb bajnokság a világon. (direkt nem a legjobbat írtam.)

Szóval, biztos vagyok benne, hogy erősödni fog vele a csapat.

Aztán, az ár.
Na ez az egészben a nagy kérdés.
Most ez a 100 millió eurós tétel, ez a Madrid büdzséjében hogyan fog megjeleni?
Értem ezt azalatt, hogy mégis miből lesz kipengetve ez a sok pénz? Hitelekből?
Jó ez?
Szóval, rendben, értem én, hogy itt senkinek nincs normális rálátása a dolgokra, és biztos Perezék jobban tudják, dehát van egy kb 500 millió eurós adóssága a klubnak, és spanyolföldön meg óriási gazdasági válság van. Minden 3. fiatal munkanélküli.
Ha ehhez még hozzáveszem, hogy a spanyol liga egyre kevésbé lesz eladható. A Real Madrid és a Barcelona párharcán kívül, olyan sok izgalmat nem igazán találhatunk.
Igencsak kiszámítható a liga. Nem nagyon vannak éles rangadók (a Classicókat leszámítva) nagyon sima buli ez a két gigásznak.
akkor nem sok jót látok a következő évekre előretekintve.
Szóval.. nem vállal túlságosan nagy kockázatot a klub egy ilyen biznisszel??
Tehát,, mondjuk az adósságot meddig kell kipengetni, vagy ez úgy működik, hogy majd amikor csak akarod..
OKé értem én, hogy egész Kasztília meg a királyi család meg kb mindenki a Madrid mögött áll, de ez fenntartható ezekben az időkben is? Sokáig??
Nehogy úgy járjon a klub pénztárcája, mint a 90es évek végén....
Valaki ebben a témában tud rendes, normális felvilágosítást adni, vagy csak.. úgy mondja mindenki, hogy Perez jobban tudja??
Arról nem is beszélve, hogy ez a buli rettentően felveri, az amúgy is irreális piaci árakat.
Hát ha Figot, Zidane-t, Cronaldot veszel rekordösszegért, az oké, ők aranylabdás szuperjátékosokként érkeztek.
Bale nem az..
(ettől függetlenül, sztem sportszakmailag jó igazolás lesz, de azért nem úgy jön mint Zidane bakker :D )
Szóval, valaki??

weeni

HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:09

BBeno írta:
Gerr90 írta:Ami a facebookon megy az botrány.
Az embereknek lövésük sincs a fociról, de még csak a "kedvenc" csapatuk játékával, illetve játékosaival sincsenek tisztában.
Kaká játsszon mert jó a neve, Özilt ne adjuk el mert a legjobb a posztján, Xabit pedig tolassuk orrvérzésig.
Ezek mostanában azok a kommentek, amik folyamatosan ismétlődnek. A médiából hallják/olvassák ezeket és akkor ők terjesztik az igét facebookon, jól egyetértenek a hülyeségekben, aztán boldogan fekszenek le, lévén, hogy jobban tudják a dolgokat, mint a madridi edzői stáb.

azért mert itt az ellenkezője megy nem vagyunk különbek. csak itt már összeállt egy brigád akik úgymond ismerik egymást és nem fröcsög minden nap a hülyeség egy új ember szájából. ha itt lenne többezer aktív fórumozó akkor ugyan az menne itt mint fb-n.

azért ne haragudj, de akkora marhaságot ritkán hallani itt mint ami a face-n megy, ráadásul itt az emberek többsége értelmes és valamennyire képben van a dolgokkal... De face-n sok tudatlan idióta, volt aki Xabit a kezdőbe követelte mikor sérült volt stb stb... akkora blődségek mennek, hogy néha fizikai fájdalmat érez az ember mialatt olvassa.
revolver írta:szerintem egy fokkal összetettebb a klub könyvelése :D
ráéreztél a lényegre az a lényeg... :ike: :/

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:36

pavel írta: Illetve lehet, Perez beígérte neki pl. 2x annyi lesz a kivásárlási ára
1milliárd euroról felemelik 2milliárdra? :lol:
morientes írta:Ezt hallgatom meg olvasom màr hónapok óta.
nem. most nem hallgatsz semmit ezzel kapcsolatban. a legutóbbi hírek meg cr egyik nyilatkozatából is eléggé az jött le hogy már le van zsírozva. azóta nincs hír a manchesterről arról a titokzatos újgazdag csapatról sem aki 60millát adni neki egy aláírásért..
morientes írta:Nem,megy itt a huzavona a fizetésen,meg a reklámbevételek elosztásán,közbe meg kergetjük Balet,ahhelyett hogy azt tennénk rendbe,aki már adott...
ja ha te ilyen informált vagy és belelátsz klub ügyeibe akkor nem szóltam. :)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:22

Gerr90 írta:Ami a facebookon megy az botrány.
Az embereknek lövésük sincs a fociról, de még csak a "kedvenc" csapatuk játékával, illetve játékosaival sincsenek tisztában.
Kaká játsszon mert jó a neve, Özilt ne adjuk el mert a legjobb a posztján, Xabit pedig tolassuk orrvérzésig.
Ezek mostanában azok a kommentek, amik folyamatosan ismétlődnek. A médiából hallják/olvassák ezeket és akkor ők terjesztik az igét facebookon, jól egyetértenek a hülyeségekben, aztán boldogan fekszenek le, lévén, hogy jobban tudják a dolgokat, mint a madridi edzői stáb.

azért mert itt az ellenkezője megy nem vagyunk különbek. csak itt már összeállt egy brigád akik úgymond ismerik egymást és nem fröcsög minden nap a hülyeség egy új ember szájából. ha itt lenne többezer aktív fórumozó akkor ugyan az menne itt mint fb-n.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:16

Ami a facebookon megy az botrány.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:16

Több részletben fizetjük, akkor szinte ingyen van, mivel kitermeli a saját árát. Jó persze ez mondható ha egyben, de az meglátszik az egyik évben mínuszként míg így nem lesz mínusz egyik évben sem... legalábbis szerintem
szerintem egy fokkal összetettebb a klub könyvelése :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:07

Nem tudom, hogy lehet-e olyat beállítani hogy ne lehessen hozzászólni de elgondolkoznék rajta ha igen. BÁÁÁR néha jókat nevetek rajta
Be lehet, de jobb ez így. Harcoljanak csak egymással. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

weeni

HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:06

Realista24 írta:
nem értem ezt a mezszám mizériát. ez egy nyomorult sörmeccs lesz. nem mindegy hogy van-e két 7-es a csapatban vagy nincs? öregfiúk is úgy játszottak a mu és a juve ellen is.
A fb post alatt micsoda kommentek vannak :lol:
Kaptam hideget-meleget :Đ

csak tudnám, hogy milyen gondolatmenet után jutottak el odáig... Tudom, hogy sok az IQ fighter a világban, de ez az arcoskönyv mindig is színvonal volt, és terep az idióták számára... nem sok olyan kommentet olvastam ott eddig amit egy épeszű ember írhatott, innentől kezdve nem is foglalkoznék a helyetekben vele. Nem tudom, hogy lehet-e olyat beállítani hogy ne lehessen hozzászólni de elgondolkoznék rajta ha igen. BÁÁÁR néha jókat nevetek rajta :)

Realista24 írta:De ha 20 részletben fizetjük a 100 millát, akkor sem tartom ésszerűnek/észszerűnek( :mrgreen: ).

Több részletben fizetjük, akkor szinte ingyen van, mivel kitermeli a saját árát. Jó persze ez mondható ha egyben, de az meglátszik az egyik évben mínuszként míg így nem lesz mínusz egyik évben sem... legalábbis szerintem :mrgreen:

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:04

Gondolom Cé megvárja, mit kap Bale, s erre neki rá kell ígérni. Illetve lehet, Perez beígérte neki pl. 2x annyi lesz a kivásárlási ára, jóval több lesz a reklámbevétele és fizuja, meccs előtt 2x annyi felszopója lesz mint Bélnek...valami ilyesmit tudok elképzenli
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 22., csütörtök 14:31

Szerintem is meg van már a megállapodás Cristianoval (a múltkori nyilatkozata la.is nagyon erre hajazott) és a MU.-s pletykák is teljesen elcsendesedtek!
Ezt hallgatom meg olvasom màr hónapok óta.Hogy megvan a megàllapodás....de akkor mire várnak?Meddig tart aláírni egy szaros papírt?
Nem,megy itt a huzavona a fizetésen,meg a reklámbevételek elosztásán,közbe meg kergetjük Balet,ahhelyett hogy azt tennénk rendbe,aki már adott...majd előb utóbb jól bemutat,hogy na jó van gyerekek,akkor naradok amíg a kontraktusom szól,ti meg csinálhattok amit akartok...aztán majd jönnek a hangok,hogy adjuk el,mer nem akar hosszabbítani az a hálátlan disznó... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 22., csütörtök 14:12

A fb post alatt micsoda kommentek vannak
:lol: :lol:
óriási.
Csak nehogy Isco húzza a rövidebbet.
kizárt dolog.

igazából még nagyobb és fontosabb feladat lenne a herceg kezdőből való kisöprése. viszont ezt már házon belül is megoldhatja carlo csak csinálja már. casemiro tökéletes lesz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 22., csütörtök 14:02

hehe írta:nekem nem változott a véleményem. (amúgy azt sem gondolnám bajnak, ha vkinek változik a véleménye, mért baj az?)
Na mondjuk ezt pont nem kötözködésnek szántam, csak érdekelt, mi győzött meg időközben. Ha marad a jelenlegi felállás, és Özilt söpri ki a kezdőből, az a kevés jó pont egyike lesz a szememben is. Csak nehogy Isco húzza a rövidebbet.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:59

nem értem ezt a mezszám mizériát. ez egy nyomorult sörmeccs lesz. nem mindegy hogy van-e két 7-es a csapatban vagy nincs? öregfiúk is úgy játszottak a mu és a juve ellen is.
A fb post alatt micsoda kommentek vannak :lol:
Kaptam hideget-meleget :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:58

vébé előtt csak az ad el játékost, aki barom.
- vébé után mindig az egekbe szöknek az árak, még a teljesen tucat játékosok esetében is, itt ócón nem lehet igazolni.
Ez az egyik (már ami a többi, még ismeretlen új tehetségeket és felemelkedő klasszisokat érinti), a másik pedig Bale (nem lesz kint a vb.-n), aki ugye tavaly hosszabbított 2016-ig, így még jövőre is bőven jó pozícióban lenne a Tottenham (3 évvel a szerződésből hátra, ugyan mi indokolná, késztetné őket arra, hogy kevesebbért adják mint most; hát még ha idén is remekelne a walesi :hmmm: ).
jövőre szted hova és kit kell igazolni, amivel erősödünk? max 1-2 játékost, pl a kp-ra xabi helyére egy kondogbiát, aki ott se lesz a vébén valszeg, így nem lesz nagy tétel. fiatal és erős csapatunk van.
Így van; jövőre még egy jobb képességű kkp. (Gündogan, Vidal /aki bár közel a Juvés szerződéshosszabbításhoz azért most is picit benyalt a Madridnak/, esetleg Kondogbia, ha idén nem kel el) és max. egy csatár (Morata helyére) várható szerintem is!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. augusztus 22., csütörtök 14:00-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:54

meg az elmúlt pár nap után most már neked is...?
nekem nem változott a véleményem. (amúgy azt sem gondolnám bajnak, ha vkinek változik a véleménye, mért baj az?)
számomra bale egy túl drága, a jelenlegi focinkba nem igazán illő játékos, akinek aranylabdás közeli teljesítményt kell letennie a szememben, hogy engem meggyőzzön. legkésőbb tavaszig kap időt tőlem, mégiscsak más ország, más bajnokság. de a világ legdrágább játékosa lesz, innentől kezdve nincs kifogás.
ez volt mindig is az álláspontom, illetve mivel befolyásolni nem tudom, inkább támogatom a jövetelét, ha ez azzal jár, hogy az ilyen özilfélék eltakarodjanak a kezdő közeléből.
amúgy meg ja...
Kép
Kép
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:54

GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Vissza: