Realista24 írta:A fb post alatt micsoda kommentek vannaknem értem ezt a mezszám mizériát. ez egy nyomorult sörmeccs lesz. nem mindegy hogy van-e két 7-es a csapatban vagy nincs? öregfiúk is úgy játszottak a mu és a juve ellen is.![]()
Kaptam hideget-meleget :Đ
csak tudnám, hogy milyen gondolatmenet után jutottak el odáig... Tudom, hogy sok az IQ fighter a világban, de ez az arcoskönyv mindig is színvonal volt, és terep az idióták számára... nem sok olyan kommentet olvastam ott eddig amit egy épeszű ember írhatott, innentől kezdve nem is foglalkoznék a helyetekben vele. Nem tudom, hogy lehet-e olyat beállítani hogy ne lehessen hozzászólni de elgondolkoznék rajta ha igen. BÁÁÁR néha jókat nevetek rajta

Realista24 írta:De ha 20 részletben fizetjük a 100 millát, akkor sem tartom ésszerűnek/észszerűnek().
Több részletben fizetjük, akkor szinte ingyen van, mivel kitermeli a saját árát. Jó persze ez mondható ha egyben, de az meglátszik az egyik évben mínuszként míg így nem lesz mínusz egyik évben sem... legalábbis szerintem