Kommentáld a híreket
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Kommentáld a híreket
Gondolom Cé megvárja, mit kap Bale, s erre neki rá kell ígérni. Illetve lehet, Perez beígérte neki pl. 2x annyi lesz a kivásárlási ára, jóval több lesz a reklámbevétele és fizuja, meccs előtt 2x annyi felszopója lesz mint Bélnek...valami ilyesmit tudok elképzenli
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt hallgatom meg olvasom màr hónapok óta.Hogy megvan a megàllapodás....de akkor mire várnak?Meddig tart aláírni egy szaros papírt?Szerintem is meg van már a megállapodás Cristianoval (a múltkori nyilatkozata la.is nagyon erre hajazott) és a MU.-s pletykák is teljesen elcsendesedtek!
Nem,megy itt a huzavona a fizetésen,meg a reklámbevételek elosztásán,közbe meg kergetjük Balet,ahhelyett hogy azt tennénk rendbe,aki már adott...majd előb utóbb jól bemutat,hogy na jó van gyerekek,akkor naradok amíg a kontraktusom szól,ti meg csinálhattok amit akartok...aztán majd jönnek a hangok,hogy adjuk el,mer nem akar hosszabbítani az a hálátlan disznó...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

A fb post alatt micsoda kommentek vannak

óriási.
kizárt dolog.Csak nehogy Isco húzza a rövidebbet.
igazából még nagyobb és fontosabb feladat lenne a herceg kezdőből való kisöprése. viszont ezt már házon belül is megoldhatja carlo csak csinálja már. casemiro tökéletes lesz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Na mondjuk ezt pont nem kötözködésnek szántam, csak érdekelt, mi győzött meg időközben. Ha marad a jelenlegi felállás, és Özilt söpri ki a kezdőből, az a kevés jó pont egyike lesz a szememben is. Csak nehogy Isco húzza a rövidebbet.hehe írta:nekem nem változott a véleményem. (amúgy azt sem gondolnám bajnak, ha vkinek változik a véleménye, mért baj az?)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A fb post alatt micsoda kommentek vannaknem értem ezt a mezszám mizériát. ez egy nyomorult sörmeccs lesz. nem mindegy hogy van-e két 7-es a csapatban vagy nincs? öregfiúk is úgy játszottak a mu és a juve ellen is.

Kaptam hideget-meleget :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ez az egyik (már ami a többi, még ismeretlen új tehetségeket és felemelkedő klasszisokat érinti), a másik pedig Bale (nem lesz kint a vb.-n), aki ugye tavaly hosszabbított 2016-ig, így még jövőre is bőven jó pozícióban lenne a Tottenham (3 évvel a szerződésből hátra, ugyan mi indokolná, késztetné őket arra, hogy kevesebbért adják mint most; hát még ha idén is remekelne a walesivébé előtt csak az ad el játékost, aki barom.
- vébé után mindig az egekbe szöknek az árak, még a teljesen tucat játékosok esetében is, itt ócón nem lehet igazolni.

Így van; jövőre még egy jobb képességű kkp. (Gündogan, Vidal /aki bár közel a Juvés szerződéshosszabbításhoz azért most is picit benyalt a Madridnak/, esetleg Kondogbia, ha idén nem kel el) és max. egy csatár (Morata helyére) várható szerintem is!jövőre szted hova és kit kell igazolni, amivel erősödünk? max 1-2 játékost, pl a kp-ra xabi helyére egy kondogbiát, aki ott se lesz a vébén valszeg, így nem lesz nagy tétel. fiatal és erős csapatunk van.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. augusztus 22., csütörtök 14:00-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nekem nem változott a véleményem. (amúgy azt sem gondolnám bajnak, ha vkinek változik a véleménye, mért baj az?)meg az elmúlt pár nap után most már neked is...?
számomra bale egy túl drága, a jelenlegi focinkba nem igazán illő játékos, akinek aranylabdás közeli teljesítményt kell letennie a szememben, hogy engem meggyőzzön. legkésőbb tavaszig kap időt tőlem, mégiscsak más ország, más bajnokság. de a világ legdrágább játékosa lesz, innentől kezdve nincs kifogás.
ez volt mindig is az álláspontom, illetve mivel befolyásolni nem tudom, inkább támogatom a jövetelét, ha ez azzal jár, hogy az ilyen özilfélék eltakarodjanak a kezdő közeléből.
amúgy meg ja...nem értem ezt a mezszám mizériát. ez egy nyomorult sörmeccs lesz. nem mindegy hogy van-e két 7-es a csapatban vagy nincs? öregfiúk is úgy játszottak a mu és a juve ellen is.

nem értem ezt a mezszám mizériát. ez egy nyomorult sörmeccs lesz. nem mindegy hogy van-e két 7-es a csapatban vagy nincs? öregfiúk is úgy játszottak a mu és a juve ellen is.
- Gascoigne
Csak a vébé-üdvöskék ára szökik az egekbe, de ők később úgyis 10-ből 9-szer eltűnnek a süllyesztőben. A vébére ki se jutott, vagy ott leszereplő válogatottakból viszont gyönyörűen lehet válogatni, ők olyankor pont, hogy könnyebb prédának számítanak, a várható klubteljesítményükről pedig semmit, de semmit nem mond a vébészereplés.hehe írta:nem értek egyet:
- vébé előtt csak az ad el játékost, aki barom.
- vébé után mindig az egekbe szöknek az árak, még a teljesen tucat játékosok esetében is, itt ócón nem lehet igazolni
Mittudomén. Elég nyilvánvaló, hogy minden évben kiderül pár lyukas poszt, amit előtte erősnek gondoltunk. Ezzel az erővel idén kit kellene. Gondolom, szükség lesz majd egy minőségi társra CR mellé, de ez rohadtul nem muszáj, hogy mindenáron Bale legyen.jövőre szted hova és kit kell igazolni, amivel erősödünk?
Ez megint azt feltételezi, hogy Bale egy b.szottdrága, de b.szottjó játékos. Legyen igaza RMCF-nek (meg az elmúlt pár nap után most már neked is...?), én örülök majd a legjobban, ha tévedtem.azonkívül mindenki rühell minket, basszunk oda az orruk alá, hadd sárguljanak még jobban. én élvezem
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
csak a bajnokság színvonala lófasz, így fejlődni negyedannyit se fog, mint amennyit fejlődhetne. persze ez már egyéni ambíció kérdése.besteve7 írta:Miért kellene várni rá két évet, mikor a Sakhtarba, Harkivba stb meg kapja, és 2-3év múlva ha akar ugyanúgy felljebbléphet. Inkább játszik Ukrajnában, ahol címeket nyer, Bl/EL indulás adott, szokja az európai focit, jól megtömi a zsebét.hehe írta:a shaktar ukrajnában meg 1-2 brazil csapat tele van ilyen 30-40-50 millás brazil gyerekekkel, akik hébe-hóba barcelonát szorongatnak a béellben, és rohadt látványos focit nyomnak...
(monnyuk értem én hogy ott a pénz egy szegény brazil család gyerekének, de 1-2 év és vmi mediterrán országban is megkapná ezt...)
nem értek egyet:Még egy ok, amiért nem tetszik a Bale-üzlet.
- vébé előtt csak az ad el játékost, aki barom.
- vébé után mindig az egekbe szöknek az árak, még a teljesen tucat játékosok esetében is, itt ócón nem lehet igazolni.
- jövőre szted hova és kit kell igazolni, amivel erősödünk? max 1-2 játékost, pl a kp-ra xabi helyére egy kondogbiát, aki ott se lesz a vébén valszeg, így nem lesz nagy tétel. fiatal és erős csapatunk van.
- perez és csapata kiszámolták, hogy megéri-e bale vagy sem. ha egy percet se játszana nálunk sérülés miatt, a biztosításból akkor is megtérül az ára, ekkora pénz esetében biztos nem meggondolatlanul, szarral gurigáznak.
- azonkívül mindenki rühell minket, basszunk oda az orruk alá, hadd sárguljanak még jobban. én élvezem

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
4 részletről és 3 évről beszélnek a fizetés ütemezését illetően!Azt kéne valahogy kibekkelni, hogy ne egy összegbe keljen kifizetni...4 éves törlesztés simán jó lenne...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Biztos lehetsz benne, hogy nem egyben fizetünk.
Ezt már annyiszor átrágtuk, hogy egyszer sem biztos.amikor kis türelemmel jövőre összehasonlíthatatlanul jobb helyzetből tárgyalhatnánk.
Szerintem is meg van már a megállapodás Cristianoval (a múltkori nyilatkozata la.is nagyon erre hajazott) és a MU.-s pletykák is teljesen elcsendesedtek!Ja ha rég levan zsírozva,akkor nem szótam....csak az a baj,hogy nincs...
![]()
Továbbra is tartom, hogy inkább Karim az a rejtélyes európai játékos, akiért egy angol klub (az Arsenal) 40 millió fontot (~45 millió eurót) fizetne /ugye ennyit ajánlottak Suárezért is/ és nem Özil! A MU. a Baines, Fellaini duóért a 30 millió fontot is sajnálja, sokallja; akkor miről is beszélünk....Tovább erősödnek azok a hírek, amik arról szólnak, hogy Wenger Benzemát szeretné leigazolni. Angol lapok beszámolnak arról, hogy az Arsenal edzője akár 40 millió fontot is hajlandó lenne fizetni a francia támadóért, miután biztos, hogy nem tudja leigazolni Suarezt.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Gascoigne
Még egy ok, amiért nem tetszik a Bale-üzlet.
Még ha el is fogadjuk, hogy ebben a pillanatban ő az egyetlen lehetőség nagy erősítésre, ez a helyzet jövő nyárig bőven megváltozik. Új tehetségek és klasszisok emelkednek fel, akikről most még nem is tudunk. Ostobaság egy egyértelműen túlárazott, sem posztra, sem stílusra nem tökéletesen illeszkedő játékosba hosszú távra beruházni, amikor kis türelemmel jövőre összehasonlíthatatlanul jobb helyzetből tárgyalhatnánk.
Még ha el is fogadjuk, hogy ebben a pillanatban ő az egyetlen lehetőség nagy erősítésre, ez a helyzet jövő nyárig bőven megváltozik. Új tehetségek és klasszisok emelkednek fel, akikről most még nem is tudunk. Ostobaság egy egyértelműen túlárazott, sem posztra, sem stílusra nem tökéletesen illeszkedő játékosba hosszú távra beruházni, amikor kis türelemmel jövőre összehasonlíthatatlanul jobb helyzetből tárgyalhatnánk.
Azért durva, hogyha 4 részletben fizetünk az olyan, mintha 5 éven keresztül vennénk 5 darab 25-30 milliós játékost és mégse csak fizetjük.
5 DB Isco.

Mindjárt jön a katalán sport, hogy CR szomorú, mert elvették tőle a 7-es mezt egy legenda kedvéért és távozna.Raúl jelenlegi csapata honlapján számol be arról, hogy a Real Madrid korábbi kapitánya a hetes mezben fog pályára lépni a Királyi Gárda színeiben is. A szám jelenlegi birtokosa, Cristiano Ronaldo pedig a 11-es mezt fogja viselni ezen az estén.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát 20 részletben tényleg az lenneRealista24 írta:Biztos lehetsz benne, hogy nem egyben fizetünk.
De ha 20 részletben fizetjük a 100 millát, akkor sem tartom ésszerűnek/észszerűnek().

Csávó árulná valahol a fagyit a nyugdíjas időkben, mi meg utalgatjuk az 5 millákat évente a Spursnek

Azért igazán adhatnák Balet, ha már megvették (Gala figyelj!!

Ez jóGalacticos írta:levan.
ez majdnem olyan biztos mind hogy jön bale.

- morientes
Na majd csak nyugtàval a napot...levan.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Galacticos
levan.morientes írta:Ja ha rég levan zsírozva,akkor nem szótam.... csak az a baj,hogy nincs...
- morientes
Ja ha rég levan zsírozva,akkor nem szótam....az már rég le van zsírozva...
majd bale után vagy szeptember elején bejelentik.

Özil 50?Hol az a gurulós bőrönd,hadd segítsek...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Galacticos
az már rég le van zsírozva...morientes írta:Hál' Istennek csak sikerült leigazolni,úgynézki.Pukkanhat a pezsgő,durranhat a pezsgő...![]()
Ronaldo szerződését meg hagyjuk a francba....nem olyan fontos már,hisz itt van nekünk Bale...
![]()
Bravo señor "El Presidente",ha lenne lehetőségem,én biztos,hogy önre szavaznék...
majd bale után vagy szeptember elején bejelentik.
ez most ugye csak vicc?csabi87 írta:A City honnan vette azt a kis irányító brazil srácot aki most is kezdett hétfőn.Most nem jut eszembe a neve hirtelen.Na ő kellett volna ide nekünk Iscoval párban.
Nagyon jó kis játékos ám.
láttad egy meccsen a nevét sem tudod, azt sem hogy honnan vették de mi miért nem veszünk ilyeneket? fernandinho már vagy 28-29éves.
- DT8
- Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
sztem mondjuk Perezben alapból nem merült fel, hogy egyben fizessük ki...bár kitudja.Géci írta:Azt kéne valahogy kibekkelni, hogy ne egy összegbe keljen kifizetni...4 éves törlesztés simán jó lenne...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Biztos lehetsz benne, hogy nem egyben fizetünk.
De ha 20 részletben fizetjük a 100 millát, akkor sem tartom ésszerűnek/észszerűnek(
).
De ha 20 részletben fizetjük a 100 millát, akkor sem tartom ésszerűnek/észszerűnek(

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema