A Bild rakta ki, és nem nagyon tévednek ilyen infókkal.lestat írta: Official Lewa?
http://sportbild.bild.de/fussball/champ ... sport.html
HozzászólásSzerző: misafeco » 2017. április 12., szerda 16:55
A Bild rakta ki, és nem nagyon tévednek ilyen infókkal.lestat írta: Official Lewa?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2017. április 12., szerda 16:53
Mindenhol az írják, hogy keretben sem lesz, semleges nézőként ezt nagyon sajnálom.lestat írta:ikarus93 írta:Lewa nem játszik.
Így azért picit megnyugodtam, hogy se Lewa na meg Hummels se lesz ott, de ezt eddig is tudtuk.
Official Lewa?
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. április 12., szerda 16:47
ikarus93 írta:Lewa nem játszik.
Így azért picit megnyugodtam, hogy se Lewa na meg Hummels se lesz ott, de ezt eddig is tudtuk.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. április 12., szerda 16:38
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 12., szerda 16:32
Hát igen... ez a két lehetőség van. Zombori taktikus is megmondta.petiamadridista írta: Kicsapjuk őket![]()
![]()
Vagy nem..
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 12., szerda 16:27
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. április 12., szerda 16:22
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 12., szerda 15:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 12., szerda 14:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 12., szerda 13:36
Már alig van közöttük német.Realista24 írta:M GY D V
30 4 7 19
Real Madrid németek ellen idegenben
Biztató
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 12., szerda 13:32
De az a 4 győzelem az elmúlt pár év német meccsei. Bayern 3x, Dortmund 2x, Schalke sokszor.Realista24 írta:M GY D V
30 4 7 19
Real Madrid németek ellen idegenben
Biztató
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 12., szerda 13:31
Hát szerintem meg pont itt lesz Balenek területe futni, de ha állandóan védekeznie kell Alaba meg Ribery miatt, akkor tökmindegy kb. Bale Benzema kettős lenne ma szerintem az ideális előre, de talán Ronaldo is összekapja magát, aztán mondjuk mindegy, mert szerencsétlen Marcelo védekezhet egymagában Robben és Lahm ellen, amíg C leshatáron integet, hogy felémrúgdmárfelémrúgmár.pheco írta:Én is ezt mondanám, ha lenne jó formában lévő játékosunk. De az, hogy kivétel nélkül mindenki maga alatt teljesít, az elég sok aggodalomra ad okot. Akik meg jó formában vannak, azok meg ülnek a padon. (Isco, Kova)ziro4vr írta:Szerintem egy nagyon jó meccset fogunk látni, és én azt érzem nem kapunk ki. Nagyon várom az estét, az ilyen meccsek miatt érdemes nézni a focit. Mára alig maradt ilyen párharc.
Bale visszatérésben bíztam, de sajnos azt hozza, amit a második szezonjában.
Örülnék, ha ZZ tökös lenne és meghúzna egy 442-t Bale kárára. Akkora területeket nem fog hagyni a Bayern, hogy Bale meginduljon, így szerintem ő felesleges elem lesz este a pályán. Inkább betenném Iscot, hogy a labdajáratás jobban menjen. Vagy akár Jamest, hogy kúrjon egy nagy góltViccet félretéve, tényleg meg kellene mára bontani a BBC-t és jelenleg Bale a leggyengébb láncszem benne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 12., szerda 13:28
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. április 12., szerda 13:13
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 12., szerda 13:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 12., szerda 12:57
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 12., szerda 12:55
"Szpihológiai" hadviselés.Realista24 írta:Ez a Carvajal hír mi? Én nem látom AS-en. Tegnap rendben edzett.
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. április 12., szerda 12:51
Rádásul Carlo papa kivülröl - belülröl ismeri a BBC minden erösségét és gyengeségét.pheco írta:Én is ezt mondanám, ha lenne jó formában lévő játékosunk. De az, hogy kivétel nélkül mindenki maga alatt teljesít, az elég sok aggodalomra ad okot. Akik meg jó formában vannak, azok meg ülnek a padon. (Isco, Kova)ziro4vr írta:Szerintem egy nagyon jó meccset fogunk látni, és én azt érzem nem kapunk ki. Nagyon várom az estét, az ilyen meccsek miatt érdemes nézni a focit. Mára alig maradt ilyen párharc.
Bale visszatérésben bíztam, de sajnos azt hozza, amit a második szezonjában.
Örülnék, ha ZZ tökös lenne és meghúzna egy 442-t Bale kárára. Akkora területeket nem fog hagyni a Bayern, hogy Bale meginduljon, így szerintem ő felesleges elem lesz este a pályán. Inkább betenném Iscot, hogy a labdajáratás jobban menjen. Vagy akár Jamest, hogy kúrjon egy nagy góltViccet félretéve, tényleg meg kellene mára bontani a BBC-t és jelenleg Bale a leggyengébb láncszem benne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 12., szerda 12:43
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. április 12., szerda 12:35
akkor nem csak én érzek így. én nem vagyok pesszimista általában, de valamiért nagyon nem érzem, hogy bármi esélyünk is lenne ezellen a bayern ellen, ha danilo kezd, akkor meg az sem fog meglepni, ha nagyon lesimáznak.Yazid írta:az esélytelenebbek teljes nyugalmával fogom nézni a meccset és nem mondanám ezt ha bale, modric hoznák a szintet amit tudnak, de látjuk mit mutatnak hónapok óta, kétlem, hogy pont ma este változna akármi is.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem